לכל האוהבים את ספיידרמן!

elekamit

New member
לכל האוהבים את ספיידרמן!

החלטתי שהקעקוע הבא שלי יהיה של ספיידרמן, כעיקרון החלטתי את זה לפני הרבה זמן, אבל לא ידעתי בדיוק באיזו פוזה. בכל מקרה אני צריך את עזרתכם, כל מי שיכול לשים פה בפורום בהודעה זאת כמה שיותר תמונות של ספיידרמן בפוזה שלו שהוא תלוי הפוך מהקורים שלו. תודה מראש! בבקשה תעזרו לי למצוא את "ה"תמונה

מה קורה פה!!! זה אני השארתי הודעה

השארתי הודעה וזה רשם כשם משתמש אחר!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה צריך להיות????? ועוד כשם משתמש של חבר שלייייייייייייייייי

Lotus floweR

New member
אוקי זה היה חרא של ציור....

אחד המכוערים ביותר לפי דעתי. הנה ציור שווה לחלוטין: (הוא לא נתלה מכורים אבל זה עדיין ממש יפה) ויש לי גם ציור ממש יפה של חתולה שחורה....(פלישיה הארדי)

Lotus floweR

New member
ודרך הגב...

זה ישמע קצת דבילי אבל תקנה חבילה של קעקועים לילדים, כי יש שם כזה מן קטלוג קטן של כל הקעקועים, ויש שם מלא תנוחות מענינות. וסתם חיפשתי איפה לתקוע את הציור הזה, כי אני פשוט אוהבת אותו...

elekamit

New member
תודה רבה, אבל!

אני צריך תמונה שתהיה בגודל שאם אני אדפיס אותה יראו טוב ולא כמו THUMBNAIL חלק מהתמונות באמת יפות תמשיכו להציע, ותנסה להביא תמונות עם קורים או כמו שביקשתי כשספיידי הפוך ותלוי מהקורים שלו

הצעות:

א. פורום ספיידרמן. פה אוהבים קומיקס וזו אחת הדמויות מני רבות שם אוהבים ספיידרמן וזו הדמות היחידה שמעניינת אותם. ותנסה גם באתרי האינטרנט, חיפוש בגוגל על ספיידרמן ניסית? ומה עם האתר של מארוול? והאתר של הסרט? וכ"ו????

elekamit

New member
בקשה תמשיכו!

תודה רבה אנשים אבל בבקשה תמשיכו ITS FOR A GOOD CAUSE

Lotus floweR

New member
אתה יודע...

פעם ישבתי וחשבתי: "אנשים מקעקעים את עורם בשביל היופי, זה לגיטימי." ואז חשבתי, שקעקועים זה באמת דבר יפה, אבל אתה יודע למה אני בחיים לא אעשה קעקוע פור לייף? כי אני משתעממת בקלות. באמת, אחריי שנתיים זה בערך כמו להסתכל על הציפורן באגודל. זה סתם עוד משהו מובן מאליו שתמיד יהיה שם... מילא אם לקעקוע יש משמעות כלשהי, ולא שאני אומרת שספיידי לא טוב מספיק, אבל אם אתה רוצה קעקוע, הייתי אומרת שעדיף לעשות אחד שיזכיר לך משהו כל פעם שתסתכל עליו. כמו איזה לקח חיים חשוב שאסור לך לשכוח או משהו...הבנת.? סתם....כי קעקוע זה משו שצריך לעשות בקלילות שכזאת. אני רק אומרת, תחשוב שוב אם אתה רוצה שיהיה לך בחור בחליפה - נו, דיי קוקסינלית על הגב/יד/רגל/עורף/תנוך האוזן או איפה שזה לא יהיה, למשך כל שארית חייך.

chatenoire

New member
אני מסכימה

עשיתי קעקוע לפני שנתיים וחצי, ובשלב מסוים הוא נהיה חלק מהגוף, לא משהו שמתחרטים או לא מתחרטים עליו. מצד שני, אני עשיתי משהו אישי עם משמעות לגביי, אז אולי ה"קבלה" הזו לא נכונה לכל דבר. ספיידרמן הוא דמות אמנם מגניבה, אבל נמצאת בכל העולם ולא בדיוק אישית. אם אתה מרגיש שסםיידרמן הוא חלק בלתי נפרד מהאישיות שלך, משהו שהיית רוצה שילווה אותך כל החיים, לך על זה... אבל אם כרגע אתה חושב שספיידרמן מגניב, אולי כדאי שתחכה קצת לפני שאתה מנציח אותו על העור שלך.

למעלה