לכל האוהבים את ספיידרמן!

גם אני מסכים...

בתור אחד שהורידו לו פרופיל צבאי בגלל 5 קעקועים... אני אספר לך דוגמא... אחד הקעקועים שלי היה מין לטאה כזו שלא נרחיב עליה את הדיבור, רק נאמר שהיא הייתה קשורה ישירות להערצה רגעית קלה שהייתה לי. היום בדיעבד 4 שנים (כמעט 5), אחרי שעשיתי את הקעקוע, אני יודע שזו לא היית הערכה מתמשכת אלא הערצה רגעית, אבל נמשיך בסיפור. בכל מקרה, בערך שנה אחרי שעשיתי את הלטאה, נמאס לי ממנה, כי לא אהבתי יותר את הסיטואציה, וגם לא הרגשתי קשור יותר לסיטואציה שבה עשיתי אותה וכ"ו... (והיא עוד על השכם השמאלית ככה שממש קשה לי לראות אותה...) למרות שנמאס לי ממנה, היא לא הייתה הולכת, היא פרמננטית ווכזו לא תעלם לעולם. בסופו של דבר, ניצלתי את ההזדמנות שהייתי באילת איזה פעם, ונכנסתי לסטודיו של רז. למי שלא מעורה, רז הוא מקעקע מהבכירים והוותיקים בישראל שמתמחה ב COVER JOBS... בהעלמת קעקועים ישנים על ידי חדשים ובשחזור קעקועים שנפגעו עם הזמן... ישבתי אצל רז 3/4 שעה והוא צייר כל מיני סקיצות וניסה לשכנע אותי לכל מיני רעיונות, עד שבסוף הייתה לנו הברקה משותפת ומאז יש לי קעקוע אחר על השכם ואני מרוצה ממנו והכל סבבה וטוב. אבל, לא תמיד אפשר לכסות... ולא תמיד זה קל להעלים קעקועים בצבע. ולכן מומלץ שתחכה עוד זמן מה לפני שתחליט לקשט את עצמך בספיידרמן. הודעה ארוכה ומאוד |א-ס|טופיק, אבל שיהיה...

אם לא הייתה לי שנאה לקביעות אז

הייתי עושה את קארניג( קסדי) או עוד אחד מהרעשיים שאני אוהב

row

New member
זה מוריד פרופיל??????????????????

רגע רגע אם אתה חורט על שולחן של בית ספר זה נחשב להשחטת רכוש בית ספר, אז אם אתה עושה קעקוע תוך כדי השרות הצבאי שלך זה נחשב להשחטת רכוש צהל? גם אני רוצה לעשות קעקוע ביומולדת 18 שלי, השאלה היא איזהף כנראה שאחד הקעקועים שהיו לטופאק כי לכולם היה משמעות בכל אופן קעקוע שלי ספיידי זה מגניב אבל זה טיפשי מידי, אם כבר תקעקע עמוד קומיקס שלם (מיניאטורי כמובן)

כעקרון...

זה קשור יותר לפורוםן מתגייסים, אבל, שיהיה... א. אם יש למועמד לגיוס יותר מ 4 קעקועים שונים או אחד גדול במיוחד, יורד סעיף אחד בפרופיל. צריך 3 סעיפים בשביל ממש לרדת בפרופיל. הסיבות הן 1. חשש להרעלת דם (דאאאאאאא כאילו, יש לי את הקעקוע כבר ואני עדיין חי, אולי אין לי הרעלת דם????????!!!!!!!) 2. חוסר ייצוגיות! (זה לא מכובד להיות חייל עם הרבה קעקועים!!!) ב. מי שעושה קעקוע בזמן השירות- עובר על החוק הצבאי כעקרון, כי זו פעולה רפואית בלתי חוקית, אין לו ביטוח רפואי עליה, ואם יהיו לו סיבוכים כלשהם מבחינה רפואית אז הצבא עשוי גם לשפוט אותו על זה וכ"ו. מעשית הרבה אנשים עושים קעקוע בזמן השירות הצבאי, בד"כ ג´ובניקים (כי בשלושה שבועות הראשונים צריך תנאי סניטציה טובים...) ובערך אחד ל100 קעקועים יש לו סיבוך כלשהו (בד"כ רגישות יתר באיזור או משהו כזה ולא מעבר...), במקרים נדירים יכולים אפילו למות מקעקוע לא מוצלח. בכל מקרה, הצבא מסיר אחריות ממי שעושה קעקוע בזמן השירות הצבאי, וזה לא מומלץ בכלל לעשות בזמן הצבא (עדיף לפני או אחרי...) דיי עם האוף טופיק הזה...

הלו להרגיע תדיבור בבקשה

הפורום לא פעיל שבוע מה אתם שוללים אז מה אם הוא לא עוסק רק בקומיקס (למען הפרוטוקול כן גם אני קורא קומיקס אבל לעיתים רחוקות כי עד שמגיע חוברת אלי לוקח זמן) תנו צאנס לפורום הוא אומנם בדגש על אבולושין אבל אין לי שום דבר נגד אקסמן ואם אני אראה שיש תפנית לאקסמן לא יפריע לי להתת דגש על האקסמן אז סורי שלא כל הזהב נוצץ ופורום ספידרמן נפתח לידעתך לא אפילו על הסידרה המצוירות או על הקומיקס אלה בעיקרו על הסרט ספידרמן!!! ועוד משהו קבל תמונה

effigy

New member
אני בספק אם אפשר לקעקע את אלו על

היד... פורוםן ספיידרמן נמצא בקטגוריית טלוויזיה... מישהו שאל איפה יש פורום אקסמן (ובחתימתך כתוב אקסמן\אקסמן אבולושין) אז קישרתי אותו... אם אלו התגובות שנובעות מהיות הפורום שלך קשור בקומיקס אז אלו יהיו התגובות... אבל הקישור הזה הוא על אחת\ד שרוצה לעשות קעקוע פשוט של ספיידרמן קלאסי ולא רוצה את ספיידר-קארנג´ או ספיידרמן בקרוס אובר עם ספון

ושנית אם הייתה קורא את הודעת המנהל

הייתה רואה שהפורום נפתח עקב טרוף הספידרמאניה ידא ידא ידא מסקנה סרט

לדעתי היחיד שעונה על דרישתך...

הפוך ותלוי מהקורים כמו שביקשת. בבקשה אל תקעקע את זה פרמננטי. יש קעקוע לשלוש שנים, תעשה את זה ואם אח"כ תהיה משוכנע שאתה עדיין רוצה - תמיר. בהצלחה. אם זה מוצא חן (למרות פשטותו) יש לי עותק גדול יותר.

למעלה