לכל האנטי-ווסטלייף...כן זאת שוב אני

West-girl filan

New member
לכל האנטי-ווסטלייף...כן זאת שוב אני ../images/Emo11.gif

אז ככה... אורית TITI שחף תגידי מה הבעיה שלך???? מה את יורדת על מעריצי ווסטלייף בכלל?? מישהו מינה אותך לאלוקים???? וזה לא מופנה רק אליך אלא גם לכל האחרים שיורדים פה על מעריצים\ות..כיאילו..מה הבעיה שלכם??. אני לא מבינה למה אתם כל כך משוכנעים שהיהודים למשל שרים מוזיקה כזאת טובה וה 100 או ה 200 שקל שאתם משלמים בשביל המופע של היהודים שווה והמחיר שמשלמים בשביל כרטיס להופעה של ווסטלייף לא שווה את ההופעה כי לדבריכם (משברור שאתם לא מבינים הרבה) הם שרים עם פלייבקים אז ניוז פלאש לכולכם!!!! אם הם היו שרים עם פלייבקים הם לא היו מקבלים על זה כל כך הרבה כסף.. ו...אורית TITI שחף אני חושבת שזה ברור שאת לסבית (לא שיש לי בעיה עם לסביות) שיותר מדי התלהבה מהיהודים האלו אז תתחילי להרגיע עם התמונות ערום חרמנית קטנה ובקשר לזה שאתם אומרים או יותר נכון מחקים את המעריצות כשאתם אומרים "שיו יש לו קעקוע חדש" "שיו הוא שכר מטוס" או משהו בסגנון....קודם כל תסתכלו על עצמכם ....כן אתה XFLIL אתה זה שאמרת שכשהיית בהופעה של היהודים אם אני לא טועה....הצלחת לגעת מאורית מהיהודים כיאילו שיו כזה????? אני מציעה לכם להיסתכל קודם כל על עצמכם.... אה ועוד משהו.. WHAT KIND OF FUCKING NICK IS XFLIL??? כיאילו...מה זה בכלל?? אה ועוד משהו... SHANE YOU´RE THE PUZZLE OF MY
אההההה טוב שניזכרתי....XFLIL זוכר שפרסמת את התמונה של "חברה" שלך כביכול... חחחחח כנראה שהיתכוונת לומר שזאת הפנטזיה שלך לא החברה שלך....כי כולם פה ראו את התמונה הזאת מפורום אחר.. אז כן בטח....תמשיך לחיות באשליות חומד...

חההההההההה ../images/Emo13.gif

ילדתי.. את רק מחזקת את הסטיגמה שיש נגד מעריצות של בוי באנדס.. אני לא אגיד יותר אבל צ´מעי היהודים עושים מוזיקה הרבה יותר טובה ואיכותית ומושקעת מאשר הפלייבקים של הכוסונים שלך.. וזאת עובדה מותק שהם מופיעים עם פלייבק.. זה שיש מעריצות מפגרות שמשלמות על זה כסף??!?! זה כבר בעיה שלכן... ו דבר שני xfiles זאת סידרה י´גאון.. תיקים באפילה... ועוד דבר אחרון... סתמי ת´תחת שלך אם אין לך בעיות עם לסביות אז אל תגידי שום דבר... מובן ?!?!! לפחות היא לסבית עם טעם!!! (
) היהודים שולטים תתבגרי כבר ותביני את זה גאד דמאט !!!!! אני לא באה לפה לרדת על המעריצות של ווסטלייף חס וחלילה.. גם אני פעם הייתי כזאת (ילדות עשוקה...
) אבל לעזאזל !! את מורידה פה את הרמה של הפורום.. והיא גם ככה לא משהו.. בגלל הודעות סטייל... "שיואו איזה מושלם הוא אהההה הוא כתב שיר יהה איזה עמוק.." קיצר תתחילי לשמוע מוזיקה שאנשים עושים ו ש ר י ם.. לא שאנשים אחרים עושים ואיזה חבורת דוגמנים שרים בשבילם... אחרי שנים של פיתוח קול.. אבל יאלה שיהיה מתחיל סיינפלד.. בייי י י י י נטע

Uptown_Girl

New member
פשש..אזה מכתב חכם...אז"ש

קודם כל, איזה סטיגמה יש מגד מעריצות של בוי באנדס? היהודים עושים מוזיקה יותר טובה? מי החליט? את?!?! עכשיו, כדאי שתחשבי פעמיים לפני שאת מוציאה עוד ועוד שטויות, כי ווסטלייף שרים לייב ב99 אחוז מההופעות שלהם, וההופעה בישראל, היא 100 אחוז הייתה לייב...את צריכה פירוש??? הם אחת הבוי באנדס היחידות ששרות בלי, ואני מדגישה, בלי, פלייבק. כדאי שתבדקי את העובדות שלך לפני שאת פולטת שטויות. אני חושבת שמי שצריכה להתבגר פה זאת את, הגיע הזמן שתביני שלהגיד "היהודים שולטים תתבגרי כבר ותביני את זה גאד דמאט !!!!!" זה הדבר הכי מטומטם שאפשר להגיד, אלא אם כן את בת שמונה??? ילדות עשוקה...לאהוב את ווסטלייף? חברה שלי אהבה פעם בוי בנדס, מאז שהיא התחילה לאהוב מוזיקה ישראלית- היהודים, אביב גפן...היא התחילה להיות דיכאונית, ללבוש שחור ולחשוב על מוות יותר מדי...אני לא חושבת שזה דבר טוב. פופ זו מוזיקה קלילה, שאפשר להינות ממנה. להיות בוי באנד זה לא דבר רע...! אם את לא סובלת את ווסטלייף, ואת כאן, כמו שאפשר לראות, כנראה שזה כן כדי לרדת על המעריצות של ווסטלייף...אלא אם כן את סתם משועממת...וזה לא הרבה יותר טוב. את צריכה לכבד את העובדה שיש אנשים שלא אוהבים את מה שאת אוהבת אלא דברים אחרים, ולקבל את זה. לא כולם צריכים לאהוב את אותם דברים. אנוי לא מבקשת הרבה, רק קצת כבוד לאנשים שסך הכל חושבים בצורה שונה ממך! כמה עובדות בשבילך- את השיר הראשון אי פעם של ווסטלייף, הם כתבו...וזה לא Swear It Again זה Together Girl Forever בדיסק השני שלהם, coast to coast הם כתבו שני שירים, אחד מהם מופיע רק בגרסא הבריטית. אם את רוצה שמות זה- Fraigle Heart Nothing Is Impossible ודרך אגב, זה יותר מאנסינק או הבקסטריט שהתחילו לכתוב רק מהדיסק השלישי- כל אחת מהלהקות. בדיסק הבא שלהם, שהוא סך הכל השלישי, הם יכתבו 6 או 7 שירים, שזה בכלל לא רע. ווסטלייף לא לקחו שיעורים בפיתוח קול. תקבלי את זה, הם פשוט מוכשרים בצורה טבעית. ולא הם לא סתם דוגמנים. ואני רוצה שוב להבהיר משהו, שכבר כתבתי למעלה- ווסטלייף שרים לייב ב- 99 אחוז מההופעות שלהם. אז שוב, כדאי שתחשבי פעמיים לפני שאת כותבת שטויות... ולא רציתי להגיב מקודם, אבל...אני באמת לא מבינה למה יש כאן כל כך הרבה אנטי ווסטלייף- אין לכם חיים??!?!?!?! -ליאור-

לכל מעריצי ווסטלייף...

קודם כל... west girl filan תרגעי! שלא תסבלי מחוסר חמצן... יכול להיות שיצא לי להראות צד לא כל כך נחמד למעריצות אנה תבינו קשה שלא... הממ.. את עיוורת אם את חושבת שווסטלייף מופיעים לייב הם לא! שאלת למה המוזיקה של היהודים יותר טובה הנה מעט מן הסיבות: א. למוזיקה של היהודים שלא כמו של ווסטלייף אפשר לקרוא מוזיקה! ב. היהודים שרים מלחינים ומנגנים (דומני שפטרובר אף עורך את המוזיקה) ג. השירים שלהם מדברים על נושאים אחרים חוץ מאהבה שלא כמו ווסטלייף ששרים איך שברת את ליבי... איך אני מאוהב... למה את לא שלי... מיי גוד גיב מי אה ברייק אם אין לך בעיות עם לסביות למה היה כל כך חשוב לציין שאני לסבית ומיד לאחר מכן שאני מתלהבת מהיהודים??? אם יש לך בעייה עם גאי תשמרי את זה לעצמך אני לא עמותת ההומו לסבי בקשר לזה שאני מתלהבת מהיהודים.... יותר נכון מהמוזיקה... ומה רע בלהיות חרמנית ואני מצטטת מנירוונה "i´m so horney thats okay my will is good" עוד משהו בקשר ל xflil הוא האחרון שיפנטז אין לך מושג כמה בחורות סוגדות לאדמה שעליה הוא הולך ואומרות שהוא חכם כוסון מתוק וכו´ וכו´ uptown girl זה שאנשים שומעים מוזיקה ישראלית או רוק בכלל לא הופך אותם לדיכאוניים ללובשי שחור גותים ולא גורם לחשוב על מוות יותר מידי... זה הופך אותנו למציאותיים לכאלו שיודעים מה עובר או יעבור עליהם בחיים ואני כלסבית יודעת קשיים מה הם חוצמזה בריא להכיר בעובדה שבסוף כולנו נמות... אנחנו בני אדם דבר העורכת למעריצי ווסטלייף: האנטי כאן כדי להציל חיים של מעריצות שלא מקבלות חמצן כשהן רואות את ווסטלייף shaking their ass האנטי כאן כדי להראות את הצד היפה ברוק במוזיקה אמיתית ובחיים אני אישית אנסה לא לרדת לרמה נמוכה מדי... ואכבד אותכם אוהבת ועייפה אורית טיטי שחף

ה-ב-ה-ר-ה

תאמת לא קראתי את כל המכתב הזה ואלה שמעליו, כי זה נראה לי חסר טעם וחסר נקודה. למה אתם רבים על מי יותר טוב?! כל אחד חושב משהו אחר, אנשים, חיו ותנו לחיות ולהבהרה שלי- ווסטלייף לא שרים פלייבק, בניגוד ללהקות בנים אחרות. (ובגלל זה ההערכה שלי אליהם). בהופעה האחרונה שלהם פה (שהייתי בה ואני ממשלא מתביישת בזה- למרות שדי בלטתי בקהל
) הם הביאו נגנים ועמדה מאחוריהם להקה שלמה שניגנה. והם עצמם שרו. לא היה פלייבק בשום חלק מההופעה. מגיע להם ´כל הכבוד´ אחד בשביל זה... נ.ב- אורית... מה רע בגותים?? הייתי גותית חצי שנה, אני בשלבי היגמלות לבקשת אמא שלי. ואני ממש אוהבת את הסטייל הזה

xflil

New member
בדיוק!

בדיוק בדיוק בדיוק! ותודה
מתן אוהב אותך

Uptown_Girl

New member
הבהרה

לא אמרתי שהמוזיקה הופכת אותם לכזאת, אמרתי שהיא יכולה ושהיא עושה את זה בחלק מהמקרים! מה אכפת לך אם אנחנו אוהבות פופ ואת ווסטלייף, או וואטאבר?? זה לא בעיה שלך! את אוהבת רוק, אוקיי, אחלה, לכי לפורומים של דברים שאת אוהבת, למה לבזבז את הזמן שלך בירידות על מישהו שאת לא אוהבת ואנשים שאת לא מכירה!

xflil

New member
אף אחד לא ירד על אף אחד

רק דיברנו בעובדות זה הכל ואנחנו בפורום רוק! ואת יכולה מצידי ללכת לפורום רוק ולנסות את מזלך שם ותראי שלא תשרדי שם שניה כי כל מה שאת אומרת כל כך לא נכון שיקטלו אותך ישר ומיד ואת תעזבי את הפורום

את כזאת.... ../images/Emo20.gif

את כזאת מפגרת שזה מצחיק.... ויש לי שאלה לכל האנטי ווסטלייף מה הבעיה שלכם שאנחנו מעריצים אותם????.. זה כואב לכם פוגע בכם??. כמו שאני לא יגיד לך לא להעריצ את היהודים או איפלקציה או כל מישהו אחר אל תגידי לי את מי להעריץ!!!! וכמו שאני לא אכנס עכשיו לפורום של היהודים באתר שלהם (אם יש להם) ויתחיל לקלל אותם אל תעשי את זה גם את!!!!!!! ווסטלייף הם להקה מצויונת בלי שום קשר למראה שלהם!!!! והם להקה של כוסונים והם לא שמנים הם מכוערים!!! בכל אופן זאת הדעה שלי ושל כל המעריצים בפורום הזה

xflil

New member
אתחיל לא יתחיל יא אנלפביתית

ואת שמה לב איך את בכל זאת: "ווסטלייף הם להקה מצויינת בלי שום קשר למראה שלהם!!!! והם להקה של כוסונם והם לא שמנים מכוערים!!!" אבל העיקר שהם מצויינים לא בגלל המראה....חחחחח מעורר רחמים... וכם ליהודים יש אתר, קצת יותר מושקע ממיליוני האתרים של ווסטלייף

xflil

New member
טוב!

אין לי כוח לקרוא את הכל כי זה מעצבן אז אני אגיב רק על חלק מהמכתב! יא מטומטמת מדברים על המוזיקה שהיא פלייבק! לא על השירה! דפוקה! ומה שהיהודים, מוניקה סקס, אביב גפן ועוד רבים אחרים היא לא רק מוזיקה דיכאונית דפוקה! מכירה את שיר הפתיחה של פלורנטין?! איזה שיר דכאוני! מוניקה סקס כתבו אותו! איזה שטויות אלה! והשירים הכן דכאוניים שביניהם משקפים את האמת והמציאות! יש לנו חרא של מדינה וחרא של עם! ולא כל השירים הם על מוות, מאיפה הפלצת את זה ואת אומרת לנו לבדוק קודם לפני שאנחנו מדברים?! את פשוט לא הבנת אותנו! התכוונו למוזיקה לא לשירה שלהם! וכמה כוורים! יא אללה כמה כוורים! הם לא יכולים לכתוב שירים בעצמם!? לעזאזל.! כישרוניים שכאלה מה אני אגיד מתן.

Uptown_Girl

New member
omg

תגיד לי אתה דיסלקט?? לא אמרתי שהמוזיקה שלהם כזאת, אמרתי שהאנשים שאני מכירה הפכו להיות כאלה בעקבות זה שהם התחילו לאהוב רוק ישראלי. לא אמרתי שכל המוזיקה שלהם כזאת- אמרתי שחברה שלי הפכה להיות כזאת. אז הלו, תלמד לקרוא! ונראה לי שאתה המטומטם כאן, כי בהופעה שהייתה כאן לפני שלושה חודשים הייתה להם להקה שניגנה....וזה מאה אחוז לא היה פלייבאק, בכלל, כל הסיבוב הופעות הזה לא היה פלייבאק. יש לנו חרא של מדינה וחרא של עם? אתה לא חייב לחיות כאן. מעניין שאם זה שאתה שונא את המדינה ואת העם אתה אוהב דווקא את המוזיקה הישראלית, שהיא, דרך אגב, חרא עוד יותר! הם כן כותבים שירים, ויש להם כל כך הרבה שירים שהם לא covers שהקאברס שלהם לא מהווים חמישית מהשירים שלהם!

xflil

New member
יא אללה

אז כנראה את לא מכירה אנשים... אני לא מתלבש ככה ואני נורמלי לגמרי וחוץ מזה שיתלבשו ככה אם זה עושה להם טוב מה אכפת לך? הלבוש לא עושה ת´בנאדם יא סתומה ולפי דעתי את גזענית נוסף לכל אבל אני לא אגיד את זה כי אני לא יודע אה.... ויש לנו עם כזה מקסים? אנחנו העם הכי לא מתורבת בעולם כמעט! תעשי לי טובה! יש אנשים יוצאי דופן! אבל הרוב פה הם חרא של אנשים! ואני אוהב את המוזיקה הישראלית כי מי ששר אותה מנגן אותה ומלחין אותה הם היוצאי דופן שביניהם! ואני מקווה שגם אני יוצא דופן! ויא מטומטמת! מה אכפת לי מהלהקה! אני רוצה לראות אותם מנגנים! את ווסטלייף! אם הלהקה מאחורה מנגנת אז להמ הם לא נחשבים בלהקה? הם עושים הכל! הקטע הוא שווסטלייף עצמם לא מנגנים ! את מתקשה לקלוט? מה את מטומטמת? הם לא כותבים כותבים להם הם לא מנגנים מנגנים להם הם שרים אבל מעבדים להם את הקול מיליון פעם הם לא מלחינים מלחינים להם אז מה הם עושים חוץ מלשיר? כלום אה זאת להקה? כן להקת חרא ממוסחר, תעשיית כסף! מורידים ת´מכנסיים בהופעות! אלוהים כמה אפשר להיות אומלל! מה הם נודיסיטים? (כל הנודיסיטים שבינכם, אני לא התכוונתי לפגוע) מתן.

Uptown_Girl

New member
או מיי גוד...

קודם כל, אני מכירה. דבר שני, אוקיי, עלייך זה לא השפיע אחלה. דבר שלישי, אתה לא מכיר אותי, למה אתה כל הזמן קורא לי סתומה? דבר רביעי, אני ממש לא גזענית, אני הדבר הכי שונה שיש מגזענית, אני מכבדת דעות של אחרים ואין לי בעיה עם אנשים ששונים ממני. אני מכבדת את זה כל זמן שהם מכבדים אותי. לא אמרתי שאנחנו עם מקסים...אבל נראה לי ממש דבילי להגיד " הרוב פה הם חרא של אנשים" כי זה ממש לא נכון. יש כאלה ויש כאלה. יופי, אז אביב גפן לדוגמא, כותב ומלחין אחלה שירים, ואז עולה לבמה ושר כמו אחד שבחיים לא ראה מקרופון...הבנאדם לא יודע לשיר, נקודה. אחותי בת ה6 נשמעת יותר טוב ממנו. אחד מווסטלייף מנגן ב- 12 כלי נגינה. בהופעה הוא מנגן חלק מהזמן. חוץ מזה, אם הם ינגנו, איך הם ירקדו? לא ממש מזיז לי אם הם מנגנים או לא! האמת לא היה אכפת לי אם הם היו חבורת דבילים שלא כותבים ולא כלום, כל זמן שהם עושים את מה שהם אמורים לעשות- לשיר- בצורה הכי טובה. ולא, לא מעבדים להם את הקול. ולא הם לא מלחינים, וכן, להקה אמורה לשיר. השאר- זה לא ממש חובה. והם לא בדיוק הורידו את המכנסיים בהופעות, וגם אם כן, מה אכפת לך?? יחסית למישהו ששונא אותם, אתה יודע יותר מדי פרטים על ההופע שלהם. -ליאור-

xflil

New member
לא

אני פשוט רואה ערוץ 9 כי שם לפעמים שירים ישראלים... והם מופיעים שם גם! חוץ מזה שאתה שומע עליהם בכל מקום ומי מנגנן ב-12 כלי נגינה? "אחד מהם" באמת... ואפשר לנגן על גיטרה ולרקוד! (זה עוד קטע מטומטם שלהם) ואביב גפן ראה פי 20 מירופונים מווסטלייף היית פעם בהופעה של אביב שאת מדברת?!!!!! את ההופעות שלהם משדרים את של אביב לא! דבר שני יש לו קול מדהים וזה נתון לשיקול אבל זה לא קשור! הוא מוכשר בצורה מדהימה! הבנאדם הכי מוכשר בארץ! אכפת לי שהם מורידים את המכנסיים כי אני מנסה להוכיח כמה עושים בשביל הכסף....זה הכל מתן

xflil

New member
חחחחחח

ואם לא שמת לב, כל הקאברים הם הלהיטים של ווסטלייף! וקאברים לא אמורים להווה כלום מהקריירה שלהם! למוניקה סקס אין אף קאבר! גם לא ליהודים! לאביב גפן יש קאבר אחד של בוב דילן וזה היה לכבוד משהו לא בגלל שבא לו סתם יום אחד והוא לפחות גם לא מסתיר את זה לעזאל!

Uptown_Girl

New member
אז"ש

הקאברים היחידים שהם הוציאו כסינגל זה: seasons in the sun/I have a dream (זה אחד) Against All Odds ו- Uptown Girl יו להם 6 להיטים אחרים, שלא היו קאברים והם לא הסתירו את זה שהם עשו קאברס...

West-girl filan

New member
תגידי את פוסטמה או את פוסטמה?

זה אור הירח ימפגרת רשום XFLIL לא XFILE את יודעת לקרוא???הא איינשטיין??? קודם תלמדי לקרוא מותק ניראה לי את אהבלה עם תעודות! נ.ב אני יודעת ש XFILE זה תיקים באפילה יפוסטמה!

xflil

New member
תפסיקי לקלל כבר

זה נשמע מאוד אומלל ואחת מהמעריצות החכמות שלך גם טעתה וכתבה Xflie אז תעשי טובה ובואי לא נתחיל בשאלון אנגלית אני בן 13 ואני יודע בטח פי 4 ממך אנגלית stupid bitch (זה לא הפגנת יכולת, זאת קללה מפגרת על הקללות שלך)

למעלה