לכל האנטי-ווסטלייף...כן זאת שוב אני

sweet_angel

New member
תקשיבי ..........פוסטמה .........

את מתחילה להגזים וזה נמאס מה את חושבת שכשאת מקללת אנחנו מרגישים נחותים יותר תאמיני לי אם היית ברמה שלי הייתי גם עונה לשטויות שאת רושמת אבל בסופו של דבר את תהפכי את זה לריב ותתחילי עם הקללות המפגרות שלך שממש מפחידות אותנו

xflil

New member
היי היי היי

1. אם זה לא פלייבק, אז מזה?! ואני מחכה לתשובה! וברורה! 2. תתפלאי מרוויחים המון כסף מפלייבק. 3. וכן! 100 שקל של הופעה בת 36 שעות עם לפחות 10 להקות קצת יותר שווה את הכסף מארבע שעות של חמישה בנים אירים שלא יודעים לשיר! 4. ומה שאני אמרתי זה, נכון נגעתי באורית! והוספתי שזה היה פרט שולי יחסית להופעה הבת זונה שהם דפקו! מצטער, ואם כבר נגעתי בה, אז לא בגלל שהיא כוסית או משהו! אלא בגלל שאני כל כך מעריך את המוזיקה שהם כותבים, מנגנים, ומלחינים, לבד! עם תום פטרובר היה יורד לקהל הייתי גם לו מנסה ללחוץ את היד! ולא בגלל שהוא כוסון כי אני סטרייט! 5. xflil? זה לא ניק ניים, וחוץ מזה, מה לעזאזל פאקינג אכפת לך?!!!! ומזה ווטלייף?! חיי מערב?! בתחת שלי... הם חיים בכל מקום שלך מתן. (נקודה)

sweet_angel

New member
מותק ..........תפסיקי לזיין בשכל

אף אחד פה לא יורד עליכם אנחנו רק מנסים להבין את האובססיה שלכם ללהקות טיפשיות ולא אמיתיות ניסתי שוב ושוב להבין מה פשר כל השטויות שרשמת ואין לי תגובה חוץ מזה שאת לא יודעת על מה את מדברת ואת ממציאה דברים מהתחת ושיש לך רמת כתיבה של ילדה בת 4 אז שתקי כבר

West-girl filan

New member
ל"מותק תפסיקי לזיין בשכל"

קודם כל מותק תפסיקי את לזיין בשכל ותתחילי להרגיע אני לא חברה שלך אז דברי יפה! בהמה דבר שני אין לך תגובה כי השכל שלך לא מספיק מפותח (חשבת על זה?) דבר שלישי את היחידה פה עם הרמת כתיבה של הילדה בת ה 4 והתגובות שלך מוכיחות את זה אז סתמי ת´ג´ורה שאת קוראת לה פה ומהר.... אה ועוד משהו...SWEET ANGEL אלעק!! פחחחח לי ניראה שאת לא SWEET בכלל ובטח בטח שלא ANGEL

xflil

New member
מדהים

גם את לא ממש West אלא East (אני מקווה שאת יודעת מזה בכלל) "בהמה"

sweet_angel

New member
לדפוקה שלא מצאה שם נורמלי במקום

west girl כרגע הוכחת למה השם השני שלך זה בהמה ואולי התגובות שלי הם ברמת כתיבה של ילדה בת 4 אבל אם קראת את התשובות שלך לאנשים את תיראי (במקרה שלך לא.......אבל אנשים אחרים יראו) שבכל תגובה את בכלל לא עונה אלה רק מקללת ומעליבה ....וזה כל כך פוגע בנו בלי קשר כי אני אפילו לא יודעת למה אני עונה לך אני עדין חושבת שאת צריכה לסתום תפה ולהתחיל לשמוע מוזיקה עם משמעות .....למרות שאת לא תביני

shay or eli

New member
מוסיקה עם משמעות

הרשי לי לגחך. נמאס כבר מכל אלה שמתלהבים מזה שהם שומעים רוק/ראפ ומתחילים לקשקש על זה שהמוסיקה שלהם ´מלאת משמעות´ לעומת ה´פופ הממוסחר´. די! אנשים, זה שאתם מתחברים לסוג מסויים של מוסיקה לא אומר שלאחר אין משמעות! זה שאתם מוצאים משמעות בשירי רוק לא אומר שאין משמעות בשירי פופ. וזה מיועד גם ל Xfil (מתן אם אני לא טועה), לאורית titi שחף ולכל שאר האנשים שהחליטו שפופ זה מוסיקה ´מפגרת/דפוקה/מסריחה´ וכל אלה ששומעים אותה צריכים ´להיתבגר´. אז אחת ולתמיד: אין דבר כזה התבגרות מוסיקלית! (חוץ מיונתן הקטן וחבריו אולי, אבל תסכימו איתי שזה שונה...). בן אדם אוהב להקה/סגנון בלי קשר לגילו. תבינו - לאנשים שונים יש טעם שונה. אם אני אוהב למשל את קווין ופינק פלויד זה לא צריך להפריע לאורית להתחבר עם המוסיקה של היהודים ולניקי בי להתרגש מהשירים של ווסטלייף. זה מה שיפה בבני אדם: כולנו שונים, גם בטעם המוסיקלי. הרי לא היה מעניין אם היינו כולנו אותו הדבר (לא לימדו אותכם את זה בגיל בגן?). ול West Girl - באמת הגזמת קצת עם הקללות. שלכם עד הפעם הבאה, אור.

shay or eli

New member
טעות דפוס

לקראת הסוף כתבתי: "בגיל בגן?" זה היה אמור ליהיות: "בגיל שלושבגן?"

sweet_angel

New member
אבל זה נכון........

במוזיקת הפופ של היום אין שום משמעות למילים ללחן ובעצם זאת סתם תעשייה של מיסחור תאתמת לא איכפת לי מה אנשים ישמעו העיקר שיהנו אבל הבעיה היא שמוזיקת הפופ משתלטת על התעשייה וגורמת לרוק ומטאל ושאר הסוגים להידחף לשוליים אבל זה גם נכון שכולנו שונים וכאן אפשר לדבר על זה אבל יש בנות כאן שכל התגננות שלהן מפני מי שחולק על דעתן זה בקללות ואיומים ולנו נמאס אז אנחנו יורדים על המוזיקה שלהן

shay or eli

New member
יש כאן בנות שמקללות?

והרי מספר ציטוטים מהודעותייך האחרונות: "תפסיקי לזיין את השכל" "להקות טיפשיות ולא אמיתיות" "ממציאה דברים מהתחת" "לדפוקה..." ואני יכול עוד למצוא הרבה. כך שגם את לא בדיוק סמל שפה נאותה... ובקשר למה שאמרת על חוסר המשמעות שבה פופ - כמו שאמרתי קודם, ישנה משמעות בשירי הפופ. את פשוט לא מתחברת אליה. אבל מעריצי ווסטלייף כן מתחברים לשירי אהבה. זה מה שהם אוהבים, ואת לא זאת שתגידי להם מה לאהוב. ובקשר לכך שהפופ משתלטת על השוק - מה איכפת לך? תשמעי את המוסיקה שאת אוהבת ותהני ממנה. גם אם את אוהבת רוק נראה לי שתתענייני יותר בפורום רוק מאשר בפורום ווסטלייף... סתם השערה פרועה...

ניקי בי

New member
יאללה, בואו נפסיק.... ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה יש לכם, אבל כדאי שתעזבו אחד את השני מכל הקטעים של הירידות- ממש לא במקום.... ועזבו לנסות לשכנע אנשים לעזוב את עצם היותם מעריצי ווסטלייף או כל סוג מוזיקה אחר, כי אני לא חושבת שזה ממש אפשרי..

למעלה