*לכל הבנים*

ilana4ka

New member
*לכל הבנים*

ועכשיו, אני רוצה תשובה כנה ואמיתית פיפל: אם בת מתחילה איתכם, אם זה אם היא ניגשת אליכם במועדון, או מתחילה לרקוד איתכם במועדון, או פשוט באה ואומרת לכם שהיא מעוניינת בכם(בצורה נורמלית לא פרחית כמובן). מה אתם חושבים?? איך היא נתפסת בעיניכם?

קטרפי

New member
איכסה מועדונים ../images/Emo110.gif

אני יתעלם מהקטע של המועדון ויעבור לשאלה.... מה זאת אומרת איך היא ניתפסת למה אסור לבנות להתחיל עם בנים, אם הם מעוניינות במישהו הם צריכות לחכות שיהיו זקנות עד שהוא יתחיל איתם¿ אני יצא איתה מתישהו וניראה מה יהיה

Anna Karenina

New member
ברור שבנות יכולות להתחיל עם בנים,

ואפילו מומלץ. לבנות, ברוב המקרים, יש יותר טאקט...
ואם תסתכלי כמה שרשורים למטה, תראי כמה משפטי התחלה מזעזעים, שרוב הסיכויים שבנות לא ישתמשו בהם, אלא יתנהגו בטבעיות.

Anna Karenina

New member
ולדעתי זה אחלה.

אם אני רואה מישהו שמוצא חן בעיני, אני אגש לדבר איתו, ועוד לא קרה מצב שמישהו חשב שזה "לא לעניין", אלא להיפך.
היו בחורים שהתחלתי איתם, וזה המשיך לקשר לא רע בכלל, והם אמרו לי שאם לא הייתי מתחילה איתם, לא בטוח שהם היו עושים צעד. לכו על זה , בנות!!

HyPeR SoNiC

New member
כנ"ל לגביי ../images/Emo6.gif

סורי שאין לי מה להוסיף, אני פשוט מסכים איתם.... בנות יכולות חופשי להתחיל עם בנים, ואין בזה כל רע, כמו שאין כל רע בזה שבנים יתחילו עם בנות... מה לעשות - אנחנו במאה ה-21. שוויון בין המינים חוגג פה יותר ויותר כל הזמן...

pain is MY love

New member
נכון אבל לא הבנתם את השאלה...

לרוב התחלות במועדונים נגמרים בשירותים של אותו מועדון... או מקסימום בדירה של אחד הפרטנרים... בגלל זה השאלה התייחסה ספציפית למועדונים כי לרוב לדעתי לפחות בחורות שמתחילות עם בחורים במועדון יכולות לקבל את הפירוש הלא נכון לאינטרסים שלהם... ובנים יכולים לתפוס אותן בתור סטוץ פוטנציאלי... לפחות עד כמה שאני הבנתי...

HyPeR SoNiC

New member
אהההההה אם לזה התכוונו אז...

שתהיה בריאה...... אם היא עושה את זה, היא כנראה באמת מחפשת סטוץ.... וזכותה!!! כמו שבן היה עושה את זה בלי שישפטו אותו - כך גם בת יכולה..... לא?????

ilana4ka

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא לזה התכוונתי!!!!!!!!!!!!! התכוונתי בכללי אם בת מתחיהל עם בן שמוצא חן בעיניה, בכלל לא בקטע של סטוץ, וממש לא במועדונים ספציפית או משו פיפל! בכללי. כשבת מתחילה עם בן, כשהיא זו שיוזמת את הצעד הראשון. זו כל הפואנטה. שום דבר מעבר.

pain is MY love

New member
חחחחחחחחחחח

מצטערת אנשים חמודים!!! לא בכוונה... אני די בלונדינית...
פשוט אמרת מועדונים... וישר קפץ לי לראש סטוצים... טוב אני סתם ממורמרת שלא יצאתי השבוע.. עזבו

ilana4ka

New member
../images/Emo6.gif

חח צודקת במיליון אחוז אחותי. שוב, אני אומרת, שזה ממש לגיטימי לדעתי שבת תתחיל עם בן. וזה כל כך נכון, לפעמים לבנים יש כאלה משפטי פתיחה מזוויעים חחח. לבנות בהחלט יש הרבה יותר טאקט.

ilana4ka

New member
חחחחח

איכסה מועדונים? אוקי:). לא,ממש לא אמרתי שאסור לבנות להתחיל עם בנים, להפך, אם בת מעוניינת בבן לדעתי היא צריכה לגשת ולדבר=איתו בדיוק כמו שבנים עושים, זה ממש לגיטימי מבחינתי. אבל יש בנים ויש בנים. הרבה תופסים את הבת בתור קלה להשגה, או פרחה, כי היא זו שיזמה. יש בנים כאלה. עובדה. בגלל זה שאלתי... ואני מקווה לשמוע עוד תגובות.

Flash Button

New member
לא כ"כ אוהב מועדונים

אבל בעיקרון, אני בטוח שאצל רוב הגברים - הם דיי יאהבו את זה

אני יחשוב שיש לה אומץ אבל.....

בשבילי זה אותו דבר אם אני הייתי מתחיל איתה ואם היחס לא משו אז שום ולהתראות!

redlight driver

New member
אני דווקא יעריך את זה מאוד...

וישתף פעולה (כמובן אם היא מוצאת חן בעיני והכל זורם) אז למה לא. אני לא מהאנשים עם ההכללות והחוקים של "איך צריך להתחיל" ו"מי צריך להתחיל עם מי"... אם הכל הולך טוב אז הכל טוב, וזה לא חשוב איך היא מביעה את זה, אם זה בריקוד צמוד במועדון או ככה סתם באה אליי.

למעלה