*לכל הבנים*

אסרטיבית ומדהימה...

בדיוק הבחורה שאני ארצה להיות איתה. ועצה שלי - עם בחור מרגיש מאוים מהאסרטיביות שלך, הוא יכול ללכת לעזאזל עם החוסר ביטחון שלו... הוא לא שווה את המאמץ. זו אחלה דרך סינון לבחורים.

erezbearez

New member
יש סיכויים טובים

שהיא נערת חלומותיי
אני כבר מראש יודע ש- א) אני מוצא חן בעיניה (בעוד שלפעמים בחורות מבלות איתך סתם כדי להעביר את הזמן) ב) היא לא אוהבת פוזות ג) היא אסרטיבית (לא תבלבל לך את המוח של היום בקשר לאיזה צבע לק כדאי לה לשים) ד) היא חייבת להיות אחלה בחורה אם יש לה טעם כ"כ טוב בגברים
ואם זה נעשה כראוי יכול להתפתח משהו עם בחורות שבדר"כ הייתי פוסל אותן מלכתחילה.

Anna Karenina

New member
אהבתי את הסיכום שלך...../images/Emo13.gif

וכל הבנים שהגיבו בשרשור, שכנעו אותי שאני פועלת נכון..

ilana4ka

New member
חחח:)

שמחה לשמוע. כי אני די ליברלית בקטע הזה. ואם בחור מוצא חן בעיניי אז בדרך כלל אני פשוט באה ויוזמת שיחה:) למרות שלרוב פונים אלי. בכל מקרה, הפואנטה שלי הייתה שטוב שיש בנות שיוזמות, ושזה מאד אינפנטילי לחשוב שאם בת מתחילה אם בן היא פרחה או משו. כי יש בנים שחושבים ככה. או בנות. מאד שמרניות. אניוויז, שמחה לשמוע שלפיפל שי דיעה חיובית בעניין:)

erezbearez

New member
בדר"כ קל לדעת אם פריחה מתחילה איתך

או מישהי נורמאלית. ואני מצטט שיחה שהתנהלה כשהייתי בביה"ס עם מישהי שניגשה אליי: היא: "תגיד, אתה רוצה שאני אבעט לך בפרצוף?" אני: "סליחה?" היא: "אתה רוצה שאני אבעט לך בפרצוף?" אני: "אני לא חושב שאת מספיק גמישה לזה..." היא: "רוצה להתערב?" אני: "אין בעיה" בנקודה הזאת היא חייכה (?), שלחה לעברי יד בגסות (למרות שבשבילה זו תנועה עדינה ביותר). מבולבל אבל בר-תושיה, סילקתי את היד שלה ממני, ואז היא הלכה ואמרה: "אם אתה רוצה שאני אבעט בך, אתה יודע איפה למצוא אותי" אני זרקתי לעברה משהו כמו "אהה.. כן..." והיא נתנה חיוך כזה שלא השאיר מקום לטעות - היא ניסתה להתחיל איתי. הייתי בטוח שדמיינתי את כל זה, אבל שני החברים שהיו איתי כשזה קרה לא השאירו לי מקום לטעות - זה קרה באמת.
ולאילנה - אני מאמין לך שהרוב פונים אלייך, עכשיו כשראיתי את התמונה שלך

NBGirl

New member
מה ?! וי זמיר ../images/Emo5.gif

חשבתי שהיא רוצה ללכת איתך מכות...

erezbearez

New member
בהתחלה גם אני

האמת, הייתי מעדיף שהיא הייתה מנסה ללכת איתי מכות - הכל חוץ מלהתחיל איתי. ועוד ככה..

ilana4ka

New member
חחחחחחחחחחח איזו אגרסיבית!!!

מיי גוד!!!!! זה כבר מעבר לכל פרחיות או גועל. זה מפחיד
וגם דוחה. חח אוקיי אני רק חייבת לציין שזו לא הדרך בה אני ניגשת לבחור שמוצא חן בעיניי. או כל בת נורמלית אחרת!!!! חח מיי גוד.. ותודה ארז
אגב-למה אתה לא מצטרף לשרשור ומכניס תמונה שלך גם?:)

erezbearez

New member
כן.. ../images/Emo13.gif ועל לא דבר

בקשר לתמונה - אני אוהב את האנונימיות שלי, אבל אני מוכן לתת אותה באופן פרטי.

dreamgirl000

New member
חבל שבאמת

ואילו כל הבנים היו באים בגישה כזו!!!! זה באמת מעודד....

זיו25

New member
מה רע?

אם היא נגשת אליי ומתחילה איתי במועדון, סבבה. מצד שני, לא ראיתי הרבה בחורות שמתחילות עם בחורים בקופת חולים למשל... אז מניח שמועדון זה מקום די מקובל... לא? בברכה, זיו.

ליאן.

New member
ולא מפריע לה שאתה נשוי

או שאתה שומר את העובדה הזו לעצמך?

זיו25

New member
שאלה טובה.

מאז שהכרתי את אישתי (כבר 6, לא - 7 שנים...) לא היה בי כל רצון וחשק להענות לחיזורי הבנות במועדונים, על אחת כמה וכמה בקופות החולים. בברכה, זיו.

למעלה