לכל הברמנים המומחים...

vivitan

New member
לכל הברמנים המומחים...

בפסח אני נוסע לעשות קמפינג... וחשבתי לקחת איתי שתיה חריפה... חשבתי על וודקה רד בול... מכיוון שאין מקום בתיק חשבתי להכין מראש וודקה רד בול באיזה בקבוק פלסטיק.... וזהו...ולקחת איתי ויכול להיות שאני ישתה את זה רק אחרי יומיים...או משהו כזה....השאלה זה לא יתקלקל? יש עוד משקאות שאתם ממליצים ללקחת? (תתחשבו בזה שהמשקה לא יהיה מקורר - עוד אין לי מקרר בתיק ) תודה...

לא ברמן ולא מומחה

אבל ממליץ על כמעט כל דבר חוץ מרד-בול וודקה. וודקה (לא זולה) ומיץ טבעי זה פיתרון הרבה יותר בריא (או ליתר דיוק, הרבה פחות מזיק לבריאות). בכסף שתחסוך על הרד-בול או החיקוי, תוכל לקנות וודקה איכותית שאפשר לשתות גם נקי.

כברמן, כמומחה, וכרוסי...

קנה פינלנדיה, וקח איתך מיץ לימון טבעי וקופסת שימורים של מלפפונים חמוצים. שלוק מוודקה וביס ממלפפון חמוץ הולך ממש ממש טוב. ואם באיזשהו שלב אתה קצת מרגיש בחילה, קח שלוק קטן מהמיץ הזה שיש בקופסה של המלפפון חמוץ, זה גם די טעים וגם מעביר מיד את הבחילה.

המומחה אוהב פינלנדיה

ולא אבסולוט ולא סמירנוף. כמו ש"המומחה" לא אוהב לף, הייניקן וקרלסברג, אבל אוהב טובורג גרין ולא רד. אבל בעיקרון זה עובד עם כל וודקה איכותית

vassily

New member
צודק

באמת פינלנדיה זה הוודקה הכי טובה... למרות שגם אבסולוט וניל זה אחד הטובים

רוניM

New member
אבסולוט נחשבת

לוודקה "רגילה" (לא יודעת איך להגדיר את זה כ"כ במונחים יומיומיים) למותג אבסולוט יש מותג איכותי יותר שנקרא level וודקות איכותיות זה יותר בכיוון של גריי גוס או קטל-1 ואחיותיהן במשפחת האולטרה פרימיום. אך אין שום סיבה שלקמפינג תוציא כ"כ הרבה כסף.. מותג ממוצע כמו אבסולוט/סמירנוף/פינלנדיה הם דיי והותר תהנו בטיול בלי כל קשר! אגב, אני בכלל הייתי לוקחת איתי בקבוק וויסקי...

mayhema altar

New member
טעם אישי!! =)

פינלנדיה עדיפה כי היא עשוייה ממי קרחונים, אם תעשה ניסוי וטטעם מפינלנדיה מול כמעט כל וודקה אחרת, הפינלנדיה תהה הרבה יותר קרירה בטעמה..
הרגשה של ניקיון, טוהר.. אני נסחפת.. חוץ מזה.. אין על גריי גוס~~ =) שיהיה לבריאות!

maxfain

New member
קמפינג בלי צידנית?

שאנחנו יוצאים לטייל, תמיד אנחנו מביאים צידנית ואז הכל נשמר בקירור וסבבה.. וודקה רד בול בבקבוק ליטר וחצי? כבר עדיף שתכין Woo Woo או משהו כזה אם כבר מראש, עדיף לשתות את זה לא מקורר מאשר וודקה רד בול חמה..

nunimon

New member
תקפיא את הוודקה... ../images/Emo45.gif

וככה היא תהיה קרה ותשתה אותה כל פעם שהיא תפשיר...
|

vivitan

New member
על איזה משקה ממליצים?

אז על איזה משקה אתם ממליצים לקחת לקמפינג?

אני אעשה לך קצת סדר...

יש חרא של וודקה, זה הוודקה הזולה והלא מומלצת יש וודקה טובה, שיהא אבסולוט, פינלנדיה, סמירנוף וכו', אני מעדיף פינלנדיה. יש וודקה יותר טובות, גריי גוס, סטליצ'ניה וכו', שהן מאוד יקרות. בעיקרון, גם תקילה טובה תלך בכיף, אבל היא עולה יותר מוודקה. בסופו של דבר זה הכל עניין של מחיר. בשבילי, לקחת לקמפינג כמה בקבוקי פינלנדיה כשמדובר על 50 שקל לבקבוק זה סבבה. אם אתה רוצה להשקיע יותר, קח סטולי או קוורבו גולד ותחגוג, אבל יצא לך מחיר רציני.

סטולי עולה כמו אבסולוט ,ודרומה.

ממתי סטולי נהייתה יקרה? היא אכת הוודקות הזולות והטובות בשוק היום. תמורה מצויינת למחיר. ושאף אחד לא יגיד סוודקה.

Symbolic

New member
סטולי

שווה להשקיע עוד 15 שקל ולקחת סטולי קריסטל. סוף הדרך למחיר שלה. אבל גם הסטולי הרגילה בהחלט מצויינת. מישהו פה שתה סטולי עלית? אמורה להיות טובה מאוד, אישית לא ניסיתי. רשמים מישהו?

temptation411

New member
כמו להוריד שוט של פרייה...

אפילו ששתיתי אותה חמה.. וודקה פשוט מעולם אחר..לא ברמה בכלל של לוול או גריגוס

למעלה