שאלה אמיתית וכנה לכל חובבי הוודקה.
כולנו כבעלי מקצוע יודעים שהייחוד של וודקה הוא בהיותה משקה נטול טעם. וככזה, ככל שהוודקה מסוננת יותר, ו\או מכילה מים "נקיים" יותר, לכן בעלת פחות אלמנטים של טעם - כלומר - איכותית יותר. =וודקה איכותית =מינימום טעם. אז... לאזעזל.... אני לא מבין. הסיבה ההגיונית היחידה לשתות משקה אלכוהולי ללא טעם, היא בשביל להנות מהשפעת האלכוהול. וכאן נכנסת השאלה... למה שאנשים (אתם?) ירצו לשלם כלכך הרבה כסף על... משקה ללא טעם, רק כדי לקבל ראש?! כאילו, סבבה, אבסולוט\סטולי וכו... המחיר שלהן הגיוני. אבל לשלם על כוסית גריי גוס 50 שקל? או על לבל 60 שקל? מה נסגר? למה שמישהו ירצה לעשות את זה? לא עדיף כבר בהרבה פחות כסף לקנות משקאות עם... אשכרה, טעם? בפחות כסף אפשר להנות גם מטעם (ולא חסרים טעמים בעולם האלכוהול, כולנו יודעים את זה - מבירה,יין, קוקטיילים קלאסיים ועד וויסקי קוניאק וטקילה), וגם מההשפעה... אז למה, בבקשה תסבירו לי מה הקטע לשלם כלכך הרבה, רק בשביל ההשפעה?