קארי עוף ואיטריות+קארי עוף ירוק
קארי עוף ואיטריות 9 ירכי עוף, נקיות מעור ועצמות ופרוסות 1 כף שמן בוטנים1 בצל גדול, פרוס 1/4 כוס מחית קארי צהובה 2/3 1 כוס חלב קוקוס 1 כף רוטב דגים 2 כפיות סוכר חום 250 גרם איטריות חיטה מלח150 גרם שעועית ירוקה הכנה: 1. מחממים במחבת גדולה את השמן, ומשחימים את העוף, מעט בכל פעם. מוציאים, ושומרים חם. 2. מוסיפים לאותה מחבת את הבצל, ומבשלים עד שהוא מתרכך. מוסיפים את מחית הקארי, ומערבבים עד שניחוחה עולה. מחזירים למחבת את העוף, ומוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב הדגים והסוכר. מבשלים 20 דקות 3. בינתיים מבשלים את האיטריות במים רותחים ומומלחים, עד שהן רכות. 4. מסננים את האיטריות, ומערבבים עם תבשיל העוף שבמחבת ועם השעועית הירוקה. מבשלים עד שהשעועית מתרככ, ומגישים מיד. קארי עוף ירוק 7 ירכי עוף, נקיות מעור ועצמות ו]רוסות 2 כפות מחית קארי ירוקה 2 כוסות חלב קוקוס 1 כוס ציר עוף 2 כפות סוכר חום 2 כפות מיץ לימון 1/4 כוס כוסברה, קצוצה מלח 2 כוסות תירס גמדי משומר, חצוי לאורך הכנה: 1. מחממים מחבת,ומבשלים את המחית עד שניחוחה עולה. מוסיפים את חלב הקוקוס,הציר,הסוכר, המיץ והכוסברה. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 15 דקות. 2. מוסיפים למחבת את העוף והתירס, ממליחים ומבשלים עד שהעוף מבושל לחלוטין.