לכל הבשלניות

kisses

New member
עופיון ממולא בכבד, צנוברים ופטריות

עופיון ממולא בכבד, צנוברים ופטריות חומרים: 6 עופיונים למלית: 80 גרם מרגרינה בטעם חמאה 2 בצלים גדולים, קצוצים 600 גרם כבדי עוף טריים צלויים מטעמי כשרות 2 שיני שום מעוכות 250 גרם פיטריות שמפיניון פרוסות 50 גרם צנוברים מטוגנים 2 כפות פירורי לחם 4 כפות ברנדי 2 כפות יין אדום יבש 3 כפות פיטרוזליה מלח ופלפל שחור טחון טרי 80 גרם מרגרינה בטעם חמאה, רכה 200 גרם חזה אווז מעושן, פרוס ההכנה: 1. להכנת המלית: ממיסים במחבת מחצית מהמרגרינה ומטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את הכבדים והשום ומטגנים עד שהכבדים ישחימו מעט. מסירים מהאש, מניחים להצטנן וחותכים את הכבדים לקוביות קטנות. 2. מטגנים במחבת נפרדת את הפיטריות ביתרת המרגרינה, עד שיזהיבו ונוזליהן יתאדו. 3. מערבבים בקערה את תערובת הכבדים עם הפיטריות המטוגנות, הצנוברים, פירורי הלחם, הברנדי, היין והפיטרוזליה, ומתבלים במלח ופלפל. 4. ממלאים את העופיונים וסוגרים בקיסם עץ. 5. מחממים תנור לחום בינוני, מורחים את העופיונים במרגרינה הרכה, מתבלים במלח ופלפל ועורכים בתבנית אפייה. אופים כ- 40 דקות, עד שהעופיונים יזהיבו. 6. חוצים כל פרוסת חזה אווז מעושן לאורכה, עוטפים את העופיונים ברצועות חזה האווז ומסדרים שוב בתבנית אפייה. 7. אופים 5-7 דקות נוספות ומגישים חם. מתוך הספר: ארוחות שחיתות / בני סיידא
 

daldan

New member
זה נראה מתכון מנצח ../images/Emo47.gif

אבל איך אפשר להכין אותו על האש בבית? כלומר (סליחה על הבורות) איך צולים אותו בגריל על האש? (יש לי גם אופציה של גריל בתנור אפשר להשתמש בזה בתוך תחליף?
 

daldan

New member
ליאת ../images/Emo24.gif תודה רבה

אתן לכם דיווח ביום ראשון על אחוזי ההצלחה. רק באמת אני שואלת איך צולים את העוף בבית? על הגז כאילו?!
 
למעלה