לכל הגולשים הפלסטינים כנסו בבקשה

headsmacker

New member
באמת חבל

שאצלך בראש יש אנחנו והם, יהודים וערבים, במציאות האמיתית יש עוד צבעים וכולנו בני אדם. השאלה היא אם את אוהבת אנשים או לא.

אויש תעשה לי טובה טוב

לא אמרתי שערבים הם לא בני אדם איפה ראית שרשמתי את זה????? אני פשוט מאוד לא אוהבת ערבים ויש לי סיבות ולדעתי הם מוצדקות אנשים הם צבועים אני אומרת את האמת אני לא אומרת בקול רם דו קיום שלום בלה בלה בלה ובטוח תוכי מתכוונת למשהו אחר לא אני אמיתית ואני לא היחידה אחרת איך אתה מסביר את זה שרוב היהודים לא מוכנים שערבים יגרורו איתם באותו בלוק שהילדים שלהם לא יהיו עם הילדים שלנו באותו הגן שיש המון יהודים שלא מוכנים להעסיק ערבים????? זו לא גזענות זו המיצאות יש אנשים שהתעוררו מזמן והבני מה הולך כאן ויש יהודים שעדין לא התעוררו

headsmacker

New member
איך את מגדירה בקלות כל כך ?

את הרגשות שלך לעם\דת\לאום שלם ? זה קצת הכללה גורפת מידי, לא ? כי יש ביננו, יהודים לכל דבר, שהם לדעתי חצי ערבים, אותם את מחבבת ? אוהבת לפעמים ? ונראה לי שאת עסוקה בלהוכיח לעצמך שלא יכול להיות דו-קיום, שיהיה בהצלחה. יש הרבה שמשוכנעים בזה, המדיה הישראלית בהחלט תומכת, אז יאללה, להרים גדר גדולה יותר ולהתחיל לסמן אנשים, אחד לכאן, אחד לשם.

אויש קומניסט קטן שלי

יש ביננו יהודים שהם חצי ערבים????? למה כי הם נולדו במדינות ערביות??? אז מה זה עושה את ערביי ישראל חצי יהודים כי הם נולדו במדינה יהודית???? אני לא עסוקה להוכיח לעצמי שאין כאן דו קיום יש כאן יחסים לצרכיים אינטרנטים וזה הדדי לשני המגזרים ולא רק אני חושב כך אתה פשוט מסוונר "מהדו קיום הנפלא ששורר כאו " שאתה לא מוכן לראות את האמת

headsmacker

New member
../images/Emo9.gif

אני לא מסנוור מהדו קיום, אני מבין טוב מאוד מהעבדות בשטח שאין כל כך דו קיום, אבל בכל זאת צריך לשאוף לעתיד טוב יותר. והיהודים כמו סבתא של..., שעלתה מעיראק, מדברת עברית וערבית, מכינה חומוס מדהים. ובעלה שכמוני פותח שולחן עם כוסית ערק, ושומע מויקה "מזרחית", ואת רוצה להגיד לי שהוא לא חצי ערבי ? או שבאמת רק מה שכתוב בתעודת "זהות" משנה ?

אז תגיד שאתה

מהקשט המזרחית ושמדינת ישראל ושהציונות מפריעה לך ושאתה מרגיש מקופח ומכאן ההזדהות שלך עם הפלסטינים היית חוסך את זה לשנינו עכשיו הבנתי

headsmacker

New member
לא ולא

לא מהעדה, לא מרגיש מקופח ולא מפריע לי הציונות (ואפילו לא בטוח מה משמעות המילה). מפריע לי שמתחת לאף שלנו יש ניסיון להרוס חיים לעם אחר, אפרטהייד, שהילדים שלנו יהיו חייבים להתמודד עם הבושה של מה שנעשה פה, כמו הצעירים בדרום אפריקה. זה לא מסובך, כשנהרגים 120 איש בשלושה ימים ואנחנו שותקים (או מעודדים), אז אנחנו מסכימים שהדם של האזרחים שחיים בצד השני לא שווה לשלנו, וזה מפריע לי. לא קשור למאיפה הגעתה ולאן אתה הולך.

לא מפריע לך....

הטרור הפלסטיני מכה ללא רחמים בעם ישראל??? לא מפריע לך ש ב 7 ימים נורו 900 קאסמים על אזרחים חפים מפשע??? ואם כל רך קע לך אתה והמשפחה שלך יכולים לעזוב למקום אחר שלא תתבישו במדינת ישראל אני בטוחה שאתה וילדייך אוכלי חינם שלא תרמם יום אחד בהגנת המולדת באמת שאין לנו צורך באנשים כמוך במדינת ישראל

headsmacker

New member
למה ככה?

אני שרתתי בצבא, ואין לי ילדים, ואני משלם מיסים כמו כולם... ומי את שתקבעי למדינה באיזה אנשים יש צורך ובאיזה אין ?

מסיבה פשוטה ביותר

אנשים כמוך נותנים לצד השני(הערבי) להבין שיש כאן יהודים שאין להם בעיה שמדינת ישראל תיהיה מדינת כל אזרחיה ושיש להם רוח גבית לרעיון ואת זה אנחנו לא רוצים אנחנו רוצים יהודים נאמנים למדינת ולא בוגדים

אתה נאמן למדינה?????

חחחחחחח אתה מדבר על מדינה מדינת כל אזרחיה אתה נאמן לפלסטינים פשוט קשה לך לשמוע את האמת נכון אני גזענית מה לעשות לא מתביישת לומר את זה

THE WIZARD 55

New member
רק תגיד/י לי את בחור או בחורה

כי פעם את כותבת בלשון זכר ופעם בנקבה.. התבלבלתי:)

סגוארו

New member
סליחה על ההתפרצות!../images/Emo24.gif

ילדת פלא! אמא זו עובדה ואבא זה סברה

headsmacker

New member
אז מה זה אומר ?

זאת בעד מדינה ליהודים בלבד ? רוסים גם בחוץ ? עד איפה לוקחים את הרעיון המוזר הזה ?

מדינת ישראל הוקמה עבור העם היהודי

מדינת ישראל הוקמה לעם היהודי ולא משנה מאיזה עדה או ארץ הוא בעולם הוא יהודי??? הוא צריך לדעת שעליו להגיע למדינת ישראל היא מדינתו היא תספק את הגנתו

headsmacker

New member
אז בתור יהודי

הייתי שמח לחיות במדינה שדואגת ל*כול* התושבים שלה בלי הבדל דת. אפילו לפי האידיאולוגיה שלך המדינה שלנו היא כישלון חרוץ. המדינה עכשיו דואגת רק לאינטרסים הכלכליים של האלפיון, ושל עוד כמה משקיעים אמריקאים, כל השאר יכולים ללכת קאקען. עדות לזה תמצאי אצל ניצולי השואה, נכים ועניים בארץ ישרואל.

למעלה