לכל הוותיקים

jennie 00

New member
תגיד לי מה אתה בסדר../images/Emo16.gif

כול היום אתמול בכיתי על זה אמא שלו ואמא שלי הן החברות הכי טובות
ואיך שיום כיפור יוצא אנחנו מקבלים טלפון אמא שלי עונה עוברות כמה דקות היא מנתקת ומץחילה לבכות שההורים שלי סיפרו לי הייתי בשוקקקקקקקקקק דויד הוא כזה נשמה
אמא שלי עכשיו אצל אמא שלו היא ישנה אצלם גם אתמול כואב הלב כול היום אני רק בוכהההההההההההההההה

GATINHA

New member
קודם כל אני

בת. דבר שני מי את? אני לא מסוגלת יותר אני לא מפסיקה לבכות כמו איזה ילדה מפגרת

jennie 00

New member
אההה סורי שפוט הייתי בעצבים

כול פעם שמזכירים לי את זה. אני לא יודעת איך אני אלך לבית שלו אני לא אוכל להסתכל לאמא שלו בעיניים וווווווואי כ"כ כואב לי
אני ג'ני ד"א

jennie 00

New member
הכרת את דוויד ואת שאר המשפחה../images/Emo35.gif

(אישית כאילו)

GATINHA

New member
כן

את דיוויד אני מכירה מ97, הכרנו בקפוארה והפכנו לידידים קרובים, עשינו מלא שטויות יחד באילת עשינו הודות ברחוב (כשאנשים לא ידעו מה זה) ושיחקנו צ'יקו צ'יק על כסף של תיירים...
יש לי מלא זכרונות כאלה ממנו....אז הייתה תקופה שהתחלנו להתקרב יותר ולצאת יחד ואז הוא טס (לפני הצבא) ומאז דיברנו רק כמה פעמים בSMSים...והוא לאט לאט ניתק קשרים עם כולנו.. אמא שלו תמיד הייתה קוראת לי דרלינג וSWEETHEART
.. יהיה לי מאוד קשה לראות אותה עצובה מחר.. חחח... אחרי שנים שלא ראיתי את החבר'ה אנחנו נפגשים בנסיבות כאלה

jennie 00

New member
ממש עצובבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo10.gif

איך זה נודע לך
שהוא מת

GATINHA

New member
ידיד משותף

שאני כן בקשר איתו (היינו "חבורה" עם דיוויד ועוד כמה..) התקשר אלי בדיוק יצאתי מסרט עם חבר שלי ,ואמר לי "את יושבת?" "פישנזון (ככה קראנו לו בשם חיבה) נהרג בלבנון" איזו הרגשה מוזרה ונוראית..נהיה לי קר הרגשתי את הדם שלי יורד מהפנים והכתפיים והתחלתי לבכות באמצע הרחוב בלי לשלוט בעצמי...אז התחלנו סבב טלפונים.. מחר ב2 ההלוויה

jennie 00

New member
כן אני יודעת....../images/Emo10.gif

ההורים שלי ילכו..ממש עצוב אני מטמוטטת פה מזל שיש לי היום אמיון אחרת אני לא יודעת איך הייתי שורדת

jennie 00

New member
אני בכלל מליד נתניה...

אני מכירה אותו ואת המשפחה כי האמהו שלנו הן מורות לאנגלית ומלמדות באותו בצפר הן החברות הכי טובות

GATINHA

New member
אה..

אני לא יכולה לדמיין מה עובר על האמהות שלך ושלו כרגע.. מי מלמד בנתניה?

jennie 00

New member
יש כמה ....

אני גרה בכפר ליד ואני לומדת ברופין(תמר מלמדת שם)

GATINHA

New member
חזרתי עכשיו מהבית שלו

לא ידעתי שתמר מלמדת עדיין... כבוד., אני לא יודעת אם היא יודעת..

jennie 00

New member
היא הכירה את דיוויד../images/Emo35.gif(תמר כאילו..)

כן? איך אוולין ? אני רוצה כול הזמן לשאול את אמא שלי אבל לא יוצא לי את הולכת להלוויה..?

GATINHA

New member
היי

כן, כל הוותיקים מכירים את דיוויד..פעם לא היינו הרבה והקפוארה הייתה יותר כמו קבוצה של חבר'ה-משפחה.. אוולין אתמול הייתה מרחפת וכל הזמן אמרה שאין בה כח לבכות., היום בהלוויה היא בכתה המון- גם בשביל אתמול. נפגשנו שם- עידן, הדס, בניהו, עדי, נבלות, גופי ועוד כמה... ודיברנו- אני חושבת שאני אחזור להתאמן.

jennie 00

New member
.......

מזתומרת תחזרי
למה הפסקת
והמאמנים שלכם היו רוני(נבלות) ועידן נכון
ההורים שלי עכשיו עוזבים את הבית שלה...

GATINHA

New member
הפסקתי עם הגיוס

הייתי מבצעית ולכן לא היה לי זמן..ועכשיו אני נכת צה"ל (ברכיים) אז אני לא יודעת אם אני אצליח לחזור לעצמי.. חח... נבלות... אני נתתי לו את השם
הוא התחיל ללמוד הרבה אחרי, הוא בא קוביה (מאגרוף תאילנדי) שלא יכולה לזוז ולא גמיש בכלל....ועם המון כח רצון שיפר גמישות וטווח תנועה (ובגלל שהיה צוחק עלי שאני נבלה על זה שאני כ"כ גמישה התחלתי לקרוא לו נבלה חזרה עם שתי חברות שלי שבאו איתי ואז זה נדבק
) עידן היה המורה שלי וקווקה "הסנדק". לא יכולתי לבוא לשם אחרי ההלוויה.. אני אבוא שוב לבית עלמין אחרי שישימו מצבה על הקבר.

jennie 00

New member
אהההההה נחמד נחמד../images/Emo8.gif

תגיד איך קוראים לך
מה קרה לך בברכיים..

GATINHA

New member
../images/Emo3.gif מה לא קרה לי בברכיים ...

שחיקה בסחוס מסטיה של מעל 30 מעלות מיניסקוס מים שברי הליכה... קוראים לי מורן, נעים מאוד

למעלה