לכל הוותיקים

jennie 00

New member
מה../images/Emo35.gif תסבירי איך../images/Emo35.gif

מזתומרת אני לא ממש מבינה

GATINHA

New member
להסביר איך?

הברכיים- בצבא הייתי בתפקיד נסיוני לבנות, היינו רק 4 מתוך 40..והם לא אהבו את זה...! בגלל זה התפקיד שהיה פיסי גם ככה.. היה יותר מידי. אל דאגה, הפלוגה סגורה לבנות כרגע...ולדעתי גם שינו את התפקידים לבנים. בקיצור- מרוב עומס לא מבוקר על הברכיים בתוספת באסה רצינית..הן הלכו פייפן (ויש המתעקשים שזה התחיל בקפוארה בכלל
) 9 חודשים של פיסיותרפיה כואבת ,כדורי סידן ואיום בניתוחים אנדוסקופיים הפריעו לי לחשוב על לחזור להתאמן

jennie 00

New member
יש מצב שאת חוזרת להתאמן בכלל../images/Emo35.gif

כאילו אם כול המצב של הרגליים שלך... וד"א יש לך אולי תמונה של דוויד עושה קפוארה אולי את יודעת איפה אני יכולה להשיג

GATINHA

New member
אני חושבת ש

אני באה מחר (שישי) לאימון בהרצליה... ונקווה לטוב
אמורות להיות לי מלא תמונות שלנו.. עוד לא מצאתי את הכח לחפש ולהסתכל.. אם זה דחוף לך את יכולה לדבר עם בניהו (בוקה), אני יודעת שהוא צילם אותו המון בסדנאות

jennie 00

New member
פשוט ש...

אני לא יודעת למה אבל אמא שלי ביקשה ..
ובהצלחה באימון אם את הולכת תהני

GATINHA

New member
דיברתי עם בניהו

הוא אומר שיש לו.. באתי היום אבל הספקתי רק לסוף (לא ידעתי שהיום זה בים..חג..) נו טוב, אז שבוע הבא...

jennie 00

New member
היית היום בבית של דיוויד../images/Emo35.gif

כי אמא שלי אמרה שהיא דיברה שם עם שתי קפואריסטיות שהיו ידיות טובות של דיויד ועל אחד שדיויד היה בא עליה אחרי אימון כי היא היתה מבשלת יהייתה איהז פשטידה שהייתה האהובה עליו (והיא גם הכינה את הפשטידה הזאת והביאה לאוולין..) ובק/ר לתמונות תשלחי לי..או דרך הפורום או דרך האייסיקיו-28336918

GATINHA

New member
לא זה לא היה אני

יוצא לך לראות את בניהו? אני הגעתי היום רק לסוף ההודה (לא ידעתי שהיום האימון הוא קודם ובים בגלל שחג...) בכל אופן עדיף שתדברי איתו..אין לי אי סי קיו. אני כנראה אגיע לאימון הבא בהרצליה או בשלישי או בשישי ואם אני אראה את בניהו אני אבקש ממנו את התמונות

jennie 00

New member
אני אפילו לא יודעת מי זה....

ככה שזה קצת בעייתי אבל תמר לפעמים בא בימי שישי אז אם תראי אותה את תמיד יכולה להביא לה שתביא לי..

למעלה