היי,שנה טובה גם לך ותודה על המילים היפות
N nitsan4u New member 6/10/05 #21 לירוןןןן!!!../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שנה טובה ומדהימה גם לך!! מצפים בקוצר רוח לסינגל הריאשון וכמובן גם לדיסק!! מאמינים בך תמיד!
לירוןןןן!!!../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שנה טובה ומדהימה גם לך!! מצפים בקוצר רוח לסינגל הריאשון וכמובן גם לדיסק!! מאמינים בך תמיד!
ש שריתוששששש New member 7/10/05 #27 יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה הוא??? וואיייי איזה יופיייייייי לירונייייי שנה טובה גם לךךך!!! שנה של שגשוג... אהבה... שלום... והצלחה!!! תודה שנכנסתתת!!!
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה הוא??? וואיייי איזה יופיייייייי לירונייייי שנה טובה גם לךךך!!! שנה של שגשוג... אהבה... שלום... והצלחה!!! תודה שנכנסתתת!!!
N NeTa MuFlEtA New member 7/10/05 #28 לירוני../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif איזה כיף לנו שאכן נכנסת!|| חיוך עלה על פניי אני מאד מקווה שהכל יצא באמת כמתוכנן מזה מקווה אני בטוחה לא נותר לי אלא לאחל לך |הצלחה| ענקית אוהבת, נטע
לירוני../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif איזה כיף לנו שאכן נכנסת!|| חיוך עלה על פניי אני מאד מקווה שהכל יצא באמת כמתוכנן מזה מקווה אני בטוחה לא נותר לי אלא לאחל לך |הצלחה| ענקית אוהבת, נטע
R RJlake New member 7/10/05 #29 אוי איזה מגניב...../images/Emo13.gif שתהיה גם לך שנה טובה ומאושרת!! שתצליח בכול פרוייקט שתעשה ושלא נפסיק לשמוע ממך לעוד הרבההה זמן...
אוי איזה מגניב...../images/Emo13.gif שתהיה גם לך שנה טובה ומאושרת!! שתצליח בכול פרוייקט שתעשה ושלא נפסיק לשמוע ממך לעוד הרבההה זמן...