צעירה פעורה שע'ורה
ל לא קוראים לי דרור New member 19/8/07 #25 חחח לא, תאמיני לי, עדיף לך מדי בנים מאשר המדי המדים המכוערים של הבנות!!!
° °•טשי•° New member 19/8/07 #28 אעלק. ציפיתי להיות איזו חיילת כוסית כזאת עם מדים מגניבים ובמקום אני נראית כמו מילואימניק בן 50
ס סנעיר New member 19/8/07 #24 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאלוהים...זה כ"כ מרגש אני גידלתי ת'ילדה הזאת!
W W a C K o New member 19/8/07 #27 זה השירשור הכי ארוך שאי פעם התחלתי!! טשי!! :> איזה חמודה את עם מדים!! :> זה אחד הדברים!! :> לדעת שהמחזור שלכם מתגייס סוף סוף.. מה שאומר שאנחנו משתחררים סוף סוף
זה השירשור הכי ארוך שאי פעם התחלתי!! טשי!! :> איזה חמודה את עם מדים!! :> זה אחד הדברים!! :> לדעת שהמחזור שלכם מתגייס סוף סוף.. מה שאומר שאנחנו משתחררים סוף סוף
° °•טשי•° New member 24/8/07 #32 עוד שבוע עבר ואני מרגישה בן זונה! לא ידעתי שאני מסוגלת לעשות יותר מ1 וחצי שכיבות סמיכה. גיליתי על עצמי המון דברים. בין היתר שאני לא רחוקה מלהיות גבר ושאפשר להרדם בעמידה. אבל זה קצת כואב כשנופלים אחר כך
עוד שבוע עבר ואני מרגישה בן זונה! לא ידעתי שאני מסוגלת לעשות יותר מ1 וחצי שכיבות סמיכה. גיליתי על עצמי המון דברים. בין היתר שאני לא רחוקה מלהיות גבר ושאפשר להרדם בעמידה. אבל זה קצת כואב כשנופלים אחר כך
° °•טשי•° New member 26/8/07 #38 עוד שעתיים אני קמה ואז ובפעם הבאה שאני אחזור הביתה זה כבר יהיה אחרי הטירונות