לכל החיילים ושוטרים המשתתפים בגירוש

לכל החיילים ושוטרים המשתתפים בגירוש

דעו לכם שהכל מצולם ומתועד. יבוא היום שאתם תעמדו למשפט על פשעים נגד העם היהודי.

cold whisper

New member
טוב מאוד שמתעדים את זה..

אבל השאלה אם יש טעם להעמיד אותם למשפט או את שרון למשפט?

cold whisper

New member
אולי אתה צודק..

אבל גם הם סוג של קורבנות,קורבנות של לחץ ואימה,קורבנות בני 18 לרוב שלא יודעים הרבה,קורבנות שיסחבו את מה שהם עשו עד קץ החיים שלהם.. קורבנות של הממשלה.

איזה קרבנות? בצבא הכסתחניקים שלנו

לא קשה להתחמק. לא צריכים לסרב. הרבה ביקשו גימלים. אחרים מצאו שיטות אחרות. יש תירוץ להתנהגות כזאת?--->

cold whisper

New member
אין תירוץ..

לתמונות שלך אין תירוץ,בהחלט צריך לשפוט אותם.. אבל בראש ובראשונה צריך לבוא בטענות לדון שרון.

באמת מסכן. השם וכתובת שלו גם ידועים

אני לא מפרסם כאן. יש כאלה שרוצים לחסוך לנו את המשפט. והמבין יבין.

kobik15

New member
אפשר אולי את השם והכתובת שלו?

ממש רוצה לשלוח לו פרחים ושוקולדים

kobik15

New member
כל הכבוד לשוטרים ולחיילים!!!

מקנא בהם. הייתי מתחלף איתם בכיף. איזן הרגשת סיפוק. תעשו טובה תצלמו כדי שנדע למי לשלוח אחר כך פרחים ושוקולדים!!! דרך אגב, גם לכם אני אשלח פרחים כאשר תעמדו לדין בבית הדין הבינלאומי בהאג בעוון גזל אדמה וכיבוש...

אתה לא תקנא בהם אחרי שילכו לכלא.

לא שייך כאן כיבוש. החוקים הבינלאומים בענין כיבוש מתייחסים רק לשטחים השייכים למדינה רבונית שנכבשה על ידי מדינה אחרת. לא היה אף פעם מדינת פלסטין שנכבשה. ירדן ויתרה על הריבונות באיו"ש שממילא לא הייתה מוכרת ברוב מדינות העולם. המצרים אף פעם לא טענו רבונות בחבל עזה. גם בגולן לא שייך כיבוש. סוריה תקפה את ישראל. לישראל כל הזכויות לספח את הגולן. גזל אדמות היה רק בתוך הקו הירוק. רוב הקיבוצים יושבים על אדמות שלקחו בכח מבעליהם הקודמים שגורשו בלי שום פיצוי. משא"כ ביש"ע כל האדמות של המתיישבים ביש"ע נרכשו על פי חוק תמורת תשלום.

kobik15

New member
אוי איזה מסכן זה שבתמונה...

ממש רחמים... שתי כאפות והחוצה... אחת שתיים...

אז אתה תומך באלימות של שוטרים נגד

אזרחים שלא מסכנים אותם? תזהר. יתכן עם החלפת המשטר גם אתה תקבל אותו טיפול.

kobik15

New member
זו התמונה הכי מגוחכת שראיתי

מה אתה מביא אותה? מה עושים לו? מרביצים לו? איזה קשקוש...

kobik15

New member
כל הכבוד לשוטרים ולחיילים!!!

מקנא בהם. הייתי מתחלף איתם בכיף. איזן הרגשת סיפוק. תעשו טובה תצלמו כדי שנדע למי לשלוח אחר כך פרחים ושוקולדים!!! דרך אגב, גם לכם אני אשלח פרחים כאשר תעמדו לדין בבית הדין הבינלאומי בהאג בעוון גזל אדמה וכיבוש...

אז אם אתה כזה גבר בוא נראה אותך

מחליף. יא תינוק לך תנגב את החלב מהשפתיים לפני שאתה מדבר. אנטשמי

kobik15

New member
לדעתי אני גדול ממך בכמה וכמה שנים

אז תשמרי על הפה המשיחי שלך. אנטישמי תקראי לחברים שלך שיורקים שם על חיילי צה"ל ועל השוטרים וקוראים להם נאצים. עלובי נפש שכמותכם. מקווה שתממשו את האיום ותרדו מהארץ. סוף סוף נקים פה דינה נורמלית בלי עובדי אלילים.

למעלה