לכל החיילים ושוטרים המשתתפים בגירוש

א. אני לא גרה שם וב. אני לא דתיה

וג. אני תומכת בהם ובכאבם . ובקשר למדינה נורמלית אם הם ירדו מהארץ וישארו רק אנשים כמוך אז לא יהיה פה מדינת ישראל אלא גרמניה

Rotema3

New member
../images/Emo45.gif

וזה מה שאני מתחילה לאחל לו ולמדינה. לא מגיע למדינה הזאת אנשים כמותם.

kobik15

New member
אתן שתי פאנטיות משיחיות

אין לי על מה לדבר איתכן זה מפחיד אותי.

Rotema3

New member
אדיוט אדיוט אדיוט!

{קוביק } פשוט נבלה!!! בן אדם רשע ואטום. מאחלת לך רק רע. שתדע כאב מה הוא.

Rotema3

New member
חתיכת בן אדם שפל.

איך אפשר להיות כ"כ אכזרי!!!!!!! ועוד במסווה של רחמן. גועל.

Rotema3

New member
יפה לך ההתנשאות.

אבל באמת שאתה לא יכול. אם "קור הרוח" ש'יבוא לי עם הגיל' יהיה כשלך אני אעדיף להתאבד.

הם לא פגעו בדמוקרטיה בשום דרך

אז מדוע נראה לך שהם יעמדו לדין ביום מן הימים? ההיפך הוא הנכון, כל השוהים הבלתי חוקיים הם אלה שצריכים להעמיד לדין על דבר מאד פשוט: עבירה על החוק .

Rotema3

New member
להכות אנשים זאת לא עבירה על החוק?

עזוב חוק בצד-זה נראה לך בסדר? מה כל הדבקות הזאת ב"חוק חוק חוק" בכל מחיר?! איפה המוסריות! לא יאומן.

kobik15

New member
ע"פ חוק מותר להכות אנשים פורעי חוק

על מנת למנוע הפרת הסדר הציבורי. תגדלי תביני

Rotema3

New member
גם אז לא אבין.

אתה מתחיל לחזור על עצמך עם ה'תגדלי'. לא הולך לך. די.

הם לא פורעי חוק מי ששם אותם שם

זה ראש המששלה שלך . ומה אתה רוצה שהם יעשו ילחו בשקט כמו כבשים למשחטה.

kobik15

New member
לא אני רוצה שהם ימלאו אחרי החלטה

דמוקרטית וחוקית שהתקבלה בכנסת ובממשלה. כמו שאף אחד לא שאל את אלה שנשלחו כדי להגן עליהם ונהרגו שם אם הם מוכנים להדן עליהם או לא כי זו הייתה החלטה חוקית של כנסת וממשלה.

m a a y a n 2 0

New member
מתן- מי שוחט אותם?

מחזירים אותם חזרה לגבולות המדינה. אף אחד לא שם אותם שם- הם הגיע לבד לשטח הגנוב הזה- ובנו בתים יפים, אדמות זולות, קיבלו הטבות מס, קיבלו שירותי אבטחה חינם ממילואימניקים, עקרו עצי זית ופרדסים של הפלסטינאים והכל בחסות המדינה. ראש ממשלת ישראל החליט סופסוף לתקן את העיוות דין הזה ואת העוול ההיסטורי הזה ועכשיו צריך להזיז אותם בכח. נכון, קשה מאוד שמכריחים אותך להפרד מאדמה עליה ישבת 30 שנה ומרכוש שבנית- אבל עדיין, זאת לא שחיטה. אין צורך להכנס להיסטריה המונית ולצרוח "שואה שואה".

אין כזו חוק שמאפשר הכאת מישהו

שכבר מוחזק חסר אונים על ידי המשטרה. אין צורך להכות. אם יש הוכחות אפשר לעצור את הפורע ולשים אותו בניידת ולהגיש נגדו תלונה. ואיזה חוק מאפשר לחנוק מישהו שכבר מוחזק?

למעלה