לכל הילדים בפורום

boli bop

New member
לכל הילדים בפורום

דבר ראשון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון בהצלחה לכולם בשנת הלימודים הקרבה. אני עולה לכיתה ו´ ואני מאוד מאוד מתרגשת. דבר שני אנחנו האחלה פורום ופי3וץ של פורום אז הנה אנימציה שהכנתי סתם בשביל הכייף דבר שלישי ראיתי שאפשר להשכיר את הסרט החדש והפ33תי של התאומות בדרך לשם אז אשמח אם תכתבו לי כמה מילים עליו כדי שאוכל לדעת אם כדאי לקחת אותו אבל... אני בטוחה שהסרט יהיה יפה כי הוא של התאומות הכי יפות מדהימות פ33ות ומהממות הכי שבעולם. אז... בהצלחה לכולם בשנה הבאה ובלימודים ובמבחנים. שנה טובה לכולם (למרות שיש עוד מלא זמן אבל לא יכולתי להתאפק) ו... זהו ממני רומי

motib4

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

והצחה בשנת הלימודים הבאה
והאנימציה?

boly

New member
הכנתי לכל הפרום משהו מיוחד

שנה טובה לכולם אוף ביום ראשון חוזרים למוסד (בית ספר)

gntk

New member
אכן

אליזבת או בקיצור ליזי זו אחותן הקטנה בת 13 והיא מופיעה בתמונה הזו

omerikoosh

New member
ל-בולי פופ או איך שלא קוראים לך ...

תודה רבה רבה רבה !!! שתהיה גם לך שנה טופה ... את עולה לכיתה ו´ ??? גם אני !!! מגניף ... אז ככה - כל מי שעולה לכיתה ו´ שישרשר לכאן תגובית ... צ´ה צ´או !!!

לכולם ולבולי בופ ../images/Emo24.gif

קודם כל תודה! אני כלכ ך צרכיה את ההצלחה של כיתה יא´=
אני לא יודעת מה אני יעשה חחח אני מכורה לאינרנט ושנה הבאה אני בקושי יהיה לי זמן :) שיהיה לכולם שנה טובה ומתוקה ושנמשיך להיות ה-פורום
ביי ביי

מריה12

New member
לבולי בופ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואי תודה! זה ממש יפה! גם האנימציות ובעיקר הברכה הזאת
שיהיה לך גם הצלחה בלימודים! ואני עולה לכיתה ז´.. ואם את מיתרגשת לפני כיתה ו´, חכי איך תיתרגשתי לפני כיתה ז´! ודרך אגב, יש לך את התמונה השלמה שעשית בברכה? אם כן פליז תשימי פה! טוב אז זהו
ובהצלחה לכולם, עוד יומיים...

../images/Emo24.gif בהצלחה בשנת הלימודים החדשה!

אני עולה לכיתה ח´ והשנה אני אהיה חכמה במיוחד
בהצלחה לכל התיכוניסטים ואלה שעולים לחטיבה קחו הכל באיזי
ולא נשכח את החברה מהיסודי! (אתם בחלק בקל של מערכת החינוך!) תתפללו! לילדי החטיבות נא לשנן בראש את המשפט הבא: שביתה! כנראה שתהיה שביתה בנוסדות החינוך העל יסודיים

מה השביתה???

קודם כל: יש את זה בעיתון ידיעות של היום בעמ´ 8. אם את מנוייהתפתחי עיתון. השביתה תהיה בנוסדות החינוך העל יסודיים. (זה הזמן לכל תלמידי היסודי לסנן
) כמו שהבנתי את עולה לז´ אז אין לך מה לדאוג!

למעלה