לכל הילדים בפורום

אה אופס....../images/Emo3.gif

סואי, נו טוב, שנה הבדל.... חשבתי שאת עולה לז´ סורי.... קבלי

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo93.gif

דאייי.... זה פשוט היה נדרש. [URL='http://'] לא רוצה בית ספררררררררררר [/URL] גמני רוצה שביתה..... לימור לבנת לא יכולה לארגן לי אחת??!?!?! דיכאון.

M ar y K at e

New member
קוראים לה הילה ../images/Emo15.gif

וזה נורא פשוט לכתוב בכחול: כשאת כותבת את ההודעה את עושה | הדגש |(בלי רווחים) רושמת מה שאת רוצה שיהיה בכחול(חשוב בין ההדגשה לשורה תעשי שני רווחים
) עושה עוד שני רווחים ואז עושה | סדגש | אז את מעתיקה ל"מחרוזת מתוכן ההודעה"(עם שני הרווחים) ובקישור השני את עושה עוד 2 רווחים. וסיימת
מקווה שעזרתי target=_blank> אולסן תעשיות בע"מ

*Ginny Weasley*

New member
אני הילה... ../images/Emo13.gif

ואני רואה שכבר נתנו לך הסבר לגבי הכחול... זה באמת פשוט..... ;)

PURPLE CHICKEN

New member
גם אני עולה לח´.... ../images/Emo9.gif

אז לכולם- שתהיה לכם אחלה שנה! ותזכרו- ציונים זה לא הכל! אז גם אם לא הולך לכם כל כך- קחו את זה באיזי!!! באמת שזה לא נורא... העיקר המאמץ!!
אז לכל מי שעולה לז´- זה לא קשה כמו שאומרים לכם... חחחח... אני לא יודעת מה אתכם אבל אני הסתדרתי מצויין!!
אממ... טוב, אז... תכירו אנשים מגניבים ואל תכנעו ללחץ חברתי ואל תתנו למישהו לשנות אתכם- תהיו עצמכם כי זה הכי מגניב בעולם!!
ו... פשוט תהנו ואל תתנו לאף אחד לקלקל לכם! ותחכו לחופש הבא..חחח..
אההה כן- שכחתי לשאול- יש כאן מישהו מ"אליאנס" בתל אביב
אז זהו... אני מתה על כוווולכם!!! ותגיבו על הכתבה שלי- "אני? מושלמת?" תודה רבה!!!

boli bop

New member
טוב בבקשה תכנסו

הסרט של התאומות אתמול היה פשוט מ-ה-מ-ם! הן כאלה מקסימות. דבר שני למריה ! לא ממש הבנתי למה התכוונת לאיזה תמונה? אודה לך מאוד אם תצרי איתי קשר דרך הפורום או דרך המסנג´ר שלי ! אז... לכולם שנה טובה ומתוקה ובהצלחה אני מוסיפה גם מדבקה למחברת שעשיתי מה דעתכם?

boli bop

New member
וואו !

אולי זה לא ממש קשור לנושא אבל... זה פשוט רק היום השלישי שלי שאני רשומה בפורום וכבר ההודעה שלי בנבחרים אני מאוד שמחה. אז תסלחו לי אבל הייתי חייבת להודיע
ו...
לכולם בשנת הלימודים החדשה

חברי הפורום היקרים....

בראש כל אני רוצה לאחל לכולכם שנת לימודים מוצלחת , פוריה , שתקבלו הרבה 100 , חחחח , סתם בצחוק גם 99 זה טוב , בכל אופן שהכל יסתדר לכם כמו שתירצו ובהזדמנות חגיגית זו (אני יודעת שיש עוד קצת זמן אבל אני רוצה להיות הראשונה!) אני מאחלת לכם ולכל בית ישראל שנה טובה ומתוקה כתפוח בדבש! ממני חברת הפורום אירית
ודרך אגב כדי לעשות לכם טוב על הלב יש רוב הסיכוים (בלי לתפוס אותי המילה!) שביתה! אז תהנו חברים!

תודה רבה מתוקה../images/Emo13.gif

גם לך וגם לכל מי שקורא את זה שנה טובה ומעולה:) רק שלי אין שביתה אפילו עם כן יהיה ככה זה בבית ספר הדפוק הזה
! אני בטוח מתחילה לילמוד מחר אני לא רואה את עצמי מתחילה לילמוד מחר
שנה טובה ומתוקה תאכלו הרבה
ב

omer wild

New member
שתהיה לכולם שנה מתוקה כמו ../images/Emo74.gif !!

ואל תשכחו להכנס לבית ספר ברגל ימין...חחחחחח ! זה תמיד עובד

לכולם!!!!!!!!!!

שיהיה לכם שנה נהדרת ובהצלחה לכולם!!! לכל מי שביסודי! לכל מי שבחטיבה! ולכל מי שבתיכון! (מצד שני אולי יהיה לי שביתה...)

ענבר 2002

New member
לכלכולם שנה טובה ומבורכת....

אני עולה לי´ אז מריה חכי שתתרגשי שתעלי לתיכון כי זה הכי מפחיד
זה שלב הלימודים האחרון בחיים חוץ מאוניברסיטה אבל אוניברסיטה זה משהו שונה!!!!!אז קיצר שנה יפה נטולת שיעורי בית(אני מקווה) ולכול מי שיש בבגרויות בהצלחה בבגרויות השנה !!!!איזה כיף יש לי עוד שנתיים וחצי עד סיום הלימודים לתמיד!

gsh10

New member
טוב תקשיבו

לקראת שנת הלימודים שתחל בעוד חצי יום
אני מהחלת לכם שנת לימודים מוצלחת!!!!!! שתצליחו בלימודים עם המורה ואם החברים (זה נשמהכמו ברכה ליום הולדת...)וכ´ו וכ´ו.... ובקיצקץ שנת לימודים מוצלחת

למעלה