לכל הכוחות שהשתתפו בגירוש של

היהודי1

New member
וזו רק דוגמא אחת מיני רבות

ובמח"ש טוענים כי לא נמסרה תלונה אחת נגד אלימות שוטרים! והאמת: נמסרו תלונות, אך הן לא טופלו! הן סובנו!!! נמחקו! רק כדי להציג משהו, כתבתי תגובה לבלוג מסוים ואוסיף אותה גם כאן. תגובה לבלוג "ארץ חמדת אבות" ל"בצבא הכי חזק" היהודי1ו | 02/09/2005 14:26 לכותבת כתגובה ל"בצבא הכי חזק" ☼ • מדוע מחקת את כל התגובות שלי? אפילו אני באתר שלי מאפשר לשמאל להתבטא, ואת פה, לא הבאת ראיות למה המהלך היה אמיץ רק אמרת תודות, ומחקת את הראיות שהבאתי נגדן. כעת אני עומד להביא ראיות נוספות, ואלח אותן במסראישי לכל מי שהגיב לבלוג וגם לך, ואוסיף אתן גם כתגובה לבלוג. אם הן שקר - תביאי ראיות נגדן, שהרי אם יש לך ראיות אין לך מה לחשוש משקרים. אם הן אמת ואת מוחקת, זוהי צביעות! שהרי צריך לראות את האמת! מה שנותר לך זה להשאיר אותן, ואם יש לך ראיות נגדן תביאי. ולהלן הראיות כסדרן: 1. דין ת"א כדין נצרים!! תזכורת: "דין נצרים כדין נגבה ותל אביב, פינוי נצרים רק יעודד את הטרור ויגביר את הלחץ עלינו" (אריאל שרון, ראש הממשלה בדברים שנשא בכינוס השנתי של איפא"ק, מעריב, 24.04.02 ) עכשיו הוא מפנה את נצרים, שיעשה גם את המשפט ההפוך! דין ת"א כדין נצרים! 2. למודי שחייה (מתוך תגובה בוואלה) נניח שניפרד מהפלסטינאים,הרי בכל זאת ישארו במדינת ישראל ערביי ישראל שמהווים 25% מאוכלוסיית המדינה ובעלי קצב ריבוי שגדול פי שתיים ויותר מקצב הריבוי של היהודים ולכן בקצב הזה בעוד 50 שנה יהיה במדינת ישראל רוב ערבי ואז נצטרך גם לעשות התנתקות גם מחיפה מלוד מהגליל ומעוד הרבה מאוד שטחים אחרים כך שבסופו של דבר נשאר רק עם חדרה ונתניה ואחרי זה נצא בשחיה ללב ים לקפריסין או ליוון והכל תודות לוויתורים הבילתי פוסקים והנסיגות שלנו ולכן אני מציע למינהלת ההיתנתקות להתחיל להעביר קורסים לשחייה ולשאר אזרחי ישראל אני מציע להשקיע בקניית יאכטות וסירות קטנות כי בקרוב מאוד נצטרך אותן ושיהיה בהצלחה!!! 3. ממקור מוסמך שמעתי, כי בועידה עם הרבנים שרון הסכים לדחות את ההתנתקות ולהכין בתים ומקומוץ עבודה למפונים, תמורת הבטחת הרבנים לפינוי שקט גם של השב"חים. לאחר שהיועץ שלו אמר לו כי זה יפגע בתדמית שהם רוצים לתת (כלומר שהמתיישבים לא מתפנים בשקט והם עושים הכל בשביל לעזור - וזה לא נכון! כי הסיבה שהם לא התפנו בשקט זה כי אין להם לאן לעבור וגם כשמעבירים אותם הם מחוסרי עבודה ועד שהקרוילות יהיו מוכנות ייקח זמן, וגם אין לכולם מקומות מגורים ופרנסה וגם על הקרוילות צריך לשלם שכר דירה והמקום קטן וצפוף, ואין עבודה והפיצויים עד היום - 1/9 לא הגיעו, ואם היה משהו שהמדינה היתה מוכנה לעשות, כי הרי הם חקלאים - עיינו בכתבה הבאה, והם הכניסו כסף למדינה, וזה לא ישפר את המצב הבטחוני כלל - עיינו באתר, ואם זה היה גירוש ערבים היה לוקח המון זמן עד שיפנו את הערבים, וליהודים עושים טרנספר די בקלות - עיינו הטרנספר - דעות, והתדמית שרוצים לתת על הימין זה שהוא מזיק למדינה שבעצם השמאל הוא המזיק שרוצה לתת את התדמית הזאת לימין) אז אם ידחו זה יהרוס את התדמית, ושרון הלך אחרי יועצו.... ותחשבו על זה!!!

היהודי1

New member
המשך התגובה

4. שני מכתבים לראש הממשלה: המכתב הראשון: בס"ד מוצאי שבת קודש פרשת "ואתחנן" -"נחמו", אור לט"ז אב ה`תשס"ה אדוני ראש הממשלה! ראשית עלי לציין כי מהלך ההתנתקות היה בהחלט לא דמוקרטי, מאחר והתחייבת למלא אחר תוצאות משאל מתפקדי הליכוד ולא מילאת אחר התוצאות. כאשר אמרת לפני מספר שנים לחיילים שבאו אליך לגבי פינוי השומרון, לסרב פקודה כי היא אינה מוסרית, האם באמת התכוונת לכך? אז מדוע היום אינך מתכוון לכך? כאשר אמרת בראיון לפני מספר שנים שאתה מצטער שתמכת בבגין על פינוי התנחלויות, מדוע היום אתה עושה כמוהו? כאשר השב"כ ואמ"ן והרמטכ"ל וצה"ל מזהירים שההתנתקות מסכנת, מדוע אינך מקשיב למערכת הביטחון, ואומר שהמהלך ביטחוני? האין זה שקר? מערכת הבטחון מזהירה ואתה בעצם מצפצף על כל האזהרות! האין זה חוסר הגיון? ואם אתה מפנה, לפני שאתה מפנה תושבים ממקום מגוריהם, לאחר קבלת ההחלטה, תכין להם דירות לפי תנאי המשפחות, ולא כמות קבועה, שהרי יש משפחות עם 3 נפשות ויש עם 10+ נפשות, ולמה אתה מחלק שלא בהגינות? אתה לא יכול להכריח אדם לצאת מביתו שאין לו לאן ללכת! ומדוע הם יהיו מחוייבים לשלם 450 דולר לחודש ל90 מ"ר, שבקושי יש מקום והמשפחות גדולות? ומדוע שישלמו? הרי אתה החלטת לפנות, תארגן להם מקום מגורים! לפי התנאים שהם רוצים, לא לפי מה שאתה רוצה לתת. ומה עם התנהלות מנהלת סל"ע? מדוע הפרסומים השקריים שלהם שיש פתרון לכל מתיישב ממשיכים להופיע, והם לא נותנים למתיישבים להיכנס למלון לפני שהם חותמים על מסמך, ברגע ששיקול הדעת שלהם לא עובד וזה לא הוגן כלפי המתנחלים, ומדוע הם מכריחים אותם לצאת מהמלון תוך עשרה ימים כאשר אין פתרון אידאלי לכולם? הרי אם אין פתרון לכל מתיישב, והם עובדים יחד עם משרד ראש הממשלה, הפרסומים היו אמורים לרדת! ומדוע ההתנתקות לא נדחתה עד שיימצא פתרון אידאלי לכל מתיישב כולל מקור פרנסה? האם אינך יודע על גידולי גוש קטיף שמכניסים כסף למדינה? ברצוני גם להזכירך שרבין ז"ל כאשר היתה חקירה לגבי חשבון של אשתו(!) בחו"ל מיד התפטר! במקרה שלך הדיון הוא עליך ואתה לא מתפטר! פה רבין גדול ממך! שאצלו הבעיה היתה עם קרובי משפחה, ואצלך הבעיה היא איתך! ומדוע אינך נוהג בעצמך קל וחומר? התחייבת שרק לאחר תום בניית הגדר יהיה הפינוי! וכרגע איננו רואים גדר.... בעבר אמרת "דין נצרים כדין תל אביב", מדוע אינך אומר זאת היום? ומדוע אתה אומר בראיון מבית הנשיא שהמהלך היה דמוקרטי כאשר הוא לא דמוקרטי? ומדוע אתה אומר שהוא למען הביטחון כאשר כל מערכת הביטחון אמרה ההפך? ומדוע הרמטכ"ל לשעבר יעלון דיבר כנגד ההתנתקות, ולא נשאר בתפקידו? אם זו לא דיקטטורה, אז מה כן? אם התקשורת מראה מה שהפרובוקטרים של השב"כ עשו בחסימות הכבישים (מה שהציבור שלנו לא היה מעז לעשות - פיזור מסמרים ושמן) מתוך ייאוש על מנת להפוך את דעת הציבור מאחר וראו שההתנגדות להתנתקות גדלה, ומייחסת זאת לציבור המתנגדים, והנעצרים נלקחים לשב"כ כאילו הם פושעים מסוכנים, והשוטרים מכים בהם (שאלו תמונות שלא מראים), ומפנים מחבלים, שבדרכם לביתם שמחים על ניצחום, ויכול להיות שהם ישובו ויהרגו עוד יהודים, רק על מנת לפנות מקום למתנגדי ההתנתקות ומקשים את תנאי מעצרם כל כך יותר מהמחבלים, רק על מנת להרתיע את הציבור, ועל ידי כך מובילים את הציבור לדעה מסוימת בעד ההתנתקות (משום שהם רואים שההתנגדות מסוכנת לפי התקשורת) כאשר למחבלים מאפשרים ללמוד השכלה גבוהה, תאים נוחים, ולמתנגדי ההתנתקות לא נתנו להיבחן בבגרויות, לא נותנים להם לצאת מתאיהם, בקושי רב מאפשרים להם ביקורים ואפילו קבלת בגדים וחבילות, האם זה יחס הוגן? האם לרמת שחיתות כזאת הגענו? האם אינך מתבייש שבבחירות באת לעם עם מצע של הליכוד - מצע ימני, והציבור בחר בך בהסתמך על מצע זה, וכאשר החלפת את דעתך לדעת השמאל, לא באת לציבור לומר - "אני לא אותו אריאל שרון, אני עכשיו עם דעה שונה ואני רוצה לדעת אם אתם מעוניינים שאני אמשיך", וכאשר עשית משאל בין מתפקדי הליכוד שהתנגדו לתוכניתך ואתה הלכת נגד אלה שאיתך במפלגה, ופיטרת שרים שהתנגדו לך. האם אינך מתבייש לומר שאתה דמוקרטי? אם אינך מתבייש אינך ראוי להיות מנהיג! מנהיג דמוקרטי הולך עם העם להחלטות, ולא הולך לבד! אתה הלכת לבד! אתה מנהיג של עצמך ותו לא! אני קורא לך בשם היושר וההגינות להתפטר ולהציל את מה שאפשר להציל מההתנלויות שפינית, מאחר וזה לא היה דמוקרטי! אני קורא לך למסור את המידע שהמשטרה דורשת לגבי כל הפרשות שסביבך ולשאת בתוצאות, ולפצות כל מי שישב בכלא בגלל התנגדותו להתנתקות, ולפצות חיילים שישבו בכלא בגלל סרבנות, ולהחזיר הדרגות לכל הקצינים שאבדו אותם על קריאתם לסרבנות/שסרבו בעצמם, ולפצות בני ישיבות הסדר שנענשו בביטול מסלול ההסדר! אני קורא לך להתנהג ביושר לפחות עכשיו לאחר שזממך בוצע והראית שיש לך כוח להיות דיקטטור ועריץ! המכתב השני: בס"ד אדוני ראש הממשלה! יש לי מספר טענות עליך! אמנם בדיעבד, אבל שתדע את הנזק הנגרם. 1. אם כבר התנתקת, ואתה לא רצית להתנתק מהשומרון, מדוע פינית גם יישובים בצפון השומרון? זה מביא אותי למסקנה שכנראה דחלאן צדק כאשר אמר שאתה אומר שלא תהיה התנתקות שנייה זה לא אמין, שהריהתחייבת למפת הדרכים. 2. השומרון מתצפת על כל מישור החוף, ועל ידי כך מקשה לנו לראות מה הם מתכננים, ומקל עליהם לראות איפה אנחנו. 3. בימית נשאו ונתנו איתם לפני הפינוי, ופינו אותם לאחר שלוש שנים! מדוע כאן, אין משא ומתן אלא רק אומרים להם "פנו למנהל"ת סל"ע"? מדוע כאן לא פונים אליהם? 4. ואם למנהלת סל"ע אין מענה, איפה אתה מצפה שהם יגורו? ואיך הם יפתחו את שנת הלימודים? בנדידה מבית ספר במקום אחד לבית ספר במקום אחר? 5. ומדוע יש צורך בפינוי סטודנטים אם יש איזור קרוילות? ומדוע הן אינןם מוכנות בזמן? האין זו סיבה מספקת לדחיית ההתנתקות? 6. ומה יהיה על ישיבות ההסדר שהיו שם, איפה הן ייהיו? 7. ומדוע אין פתרון לרצונם להיות כקהילה אחת? 8. ומדוע לגרש יהודים מותר ולגרש ערבים אסור? אם היתה עוברת החלטה בכנסת לפנות את כל הערבים בארץ לעזה, ארגוני זכויות האדם לא היו מתקוממים, כאשר היו הפגנות המשטרה היתה מאשרת אותן ולא עוצרת את המפגינים, בג"ץ היה טוען שזה לא אנושי, וצריך זמן לארגן להם מקומות מגורים ולשת ולתת איתם. אבל זה גירוש יהודים, אז למי אכפת? למשטרה? לבג"ץ? לארגוני זכויות האדם? שיישארו בלי בית, בלי פרנסה, בלי כסף... עבודת האדמה שלהם הכניסה כסף למדינה! הם משלמים את המחיר של לסבול קסאמים ומחבלים מדי יום ולא מתלוננים בגלל מסירות נפשם על ארץ ישראל ולכן נעשו להם ניסים, ואנו היושבים בשאר הארץ והמחיר שאנו משלמים הוא קל יחסית, כאשר גרשת אותם הנטל של שמירה על הארץ נופל כעת על שדרות, אשקלון, אשדוד והיישובים הסמוכים לרצועה! כעת, נתת לערבים עוד אפשרות להגיע קרוב יותר! אז מי אנו שנחליט בשביל אלה שמשלמים ומוכנים לסבול למען ארץ ישראל, להתפנות ממקום מגוריהם, אם אנו לא חיים שם ולא מרגישים את מה שהם עוברים? איך העזת לקחת את זה לידיים שלך, בלי לשמוע למערכת הביטחון ולמשאל מתפקדי שליכוד? איך העזת לבגוד באמון הבוחר שנתן בך אמון על מצע של הליכוד, וכעת אתה עברת לשמאל? למה לא הלכת לראשות השמאל אם כך? ולגבי העצורים על "מעשים נגד ההתנתקות" - מדוע מקשים את תנאיהם יותר ממחבלים שהרגו יהודים, ואת המחבלים משחררים בשביל שיוכלו לחזור ולהרוג עוד יהודים? דם היהודים שיהרגו בכמויות גדולות יותר, יהיה על הידיים שלך, והיסטוריה תשפוט אותך!

היהודי1

New member
המשך (חלק אחרון)

5. 20 מהטעויות של תומכי ההתנתקות (מצורף קישור מפאת גודל ההודעה) ערב (הסעודית) - לערבים, ארץ ישראל - לעם ישראל ! היום זה גוש קטיף, מחר זה גוש דן ! "דין נצרים כדין תל אביב" (אריאל שרון) 5. שריד אומר "לא לטרנספר" אבל עכשיו שזה ליהודים.... נציגי מרצ, הח"כים יוסי שריד ורן כהן, התנגדו לכך בתוקף. לדעתו של כהן, אין מקום להעניק חנינה גורפת למתפרעים אלימים ותהה אם המשטרה איננה נוהגת ברכות יתר ש"לא ראינו ביחס של המשטרה למפגינים הערבים". שריד אמר כי הוא מתנגד בתוקף לכל חנינה למתפרעים במהלך ההתנתקות. "מי שייתן חנינה לחוליגנים אלה שסיכנו חיילים ושוטרים ופגעו בהם יקצור סופה בפינוי הבא", אמר שריד, "סלחנות במקרה הזה רק מוסיפה פורענות נוספת ותהיה קשה פי כמה". תוספת שלי: ולמה שריד מגיב כך? עיינו למעלה למעלה - "אותנו אוהבים השמאלנים..." עכשיו ברור? והנה משהו שהוא אמר ו"שכח" שאמר, אבל אם היו מפנים ערבים מיד הוא היה צועק! השרים לשעבר יוסי שריד ויאיר צבן כתבו ב"ידיעות אחרונות" ב-27.06.90 "לכל אנשי הטרנספר": "מי שמגרש כפר אחד – אנשים, נשים וטף – מועד לחולל טרנספר שלם ... אנחנו את פקודת הטרנספר איננו ממלאים, וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה... היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה ... לכל מי שהתעניין לדעת מהו הקו האדום שלנו – כאן הוא עובר אנחנו את הפקודה לעקור כפרים שלמים... לא נמלא..וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה. אבל היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה." אז גם השמאלנים מודים שפקודת טרנספר היא בלתי חוקית בעליל, אולם כשזה מגיע ליהודים, לא אכפת להם כי הם אוהבי ערבים, ותחשבו על זה... 6. למה לא נותנים חנינה לעצורי ההתנתקות? הפרקליטות דחתה את בקשת קצב לחנינה לעצורי ההתנתקות למה היא דחתה? כי זה פעילי ימין ומדינתינו היא מדינת שמאל! אז אם הטרנספר היה לערבים, אזי: 1. היו נותנים להפגין באופן חופשי חפש מחאה - מה שלא נתנו פה) 2. לא היו עוצרים אותם (פה גם היכו אותם לפני המעצר ובקושי נתנו להם טיפול רפואי) 3. אם היו עוצרים זה היה בכמויות קטנות ובהרבה פחות כוח (כמה יש פה כמויות של עצורי התנתקות) 4. חנינה מיידית (פה זה נדחה) ותחשבו על זה....

KsE

New member
יש תקציר?

יוטו

New member
../images/Emo41.gif כול השמאלנים - קראו את מה שכתוב

בהודעות מעל - פה יש את כול הטענות נגד הגירוש ...

היהודי1

New member
המפגינים נגד הגדר פוצעים חיילים

ועל זה לא שומעים ואותם לא עוצרים כי זה מחאה, אז למה מפגיני התנתקות כן? זה אסור? זה מחאה לא חוקית? אז למה נגד הגדר זה כן חוקי?

Rotema3

New member
נכון מאוד! התקשורת והמדינה

שמאלניות שקרניות, ואנשים ברוב טמטומם מאמינים להם. די לצביעות השמאל!

היהודי1

New member
אני רק הרחבתי והוספתי

אבל כמובן שאתה ראשון. לגבי השאלה למה אני לא שאלתי על זה קודם, זה בגלל שהתייחסתי רק למה שעושים עם מפגיני ההתנתקות (שגם ככה זה חמור), וזה מחמיר את השאלה יותר, וגם את המסקנה לגבי מדיניות המדינה

../images/Emo62.gif../images/Emo4.gif

גם ככה המצב שלנו במדינה קשה עכשיו ..אז למה להוסיף שמן למדורה ?? ולהמשיך להזיק לחיילים מסכנים ששמרו עלייך בנאמנות במשך שנים.

IsraeliDude1

New member
שתוק עובד אלילים פתאטי שכמוך

עוד מעט יפנו גם את החברים שלך מיהודה ושומרון.

IsraeliDude1

New member
אתאיסט חביבי

עבדות לכל מני גורמים בלתי נראים אינה מצרך חובה בחיי היום היום.

נכון,

הרבה יותר עדיף להיות אתאיסט משולל כל חובה או רסן! הרי כתוב בהמנון הלאומי: "להיות עם חופשי"

היהודי1

New member
ואחר כך את ירושלים

ואח"כ נאלץ כולנו לשיר "שלום לך ארץ נהדרת" כל עוד זה לא ייעצר! הערבים לא רוצים שלום! הם רוצים את פלשתין שלהם!!

hornyman73

New member
נניח שאתה צודק יהודי

אם אתה כל כך צודק, למה אתה לא עושה משהו נגד הערבים במקום לכתוב פה?

היהודי1

New member
כי אם אני אעשה השמאל יתחיל לצעוק

ואם השמאל צועק (והרי הוא השולט בארצינו - מה לעשות שמטה הטמטום לישראל בחסות השמאל הוא העריץ) אז בתי המשפט והמשטרה צועקים! ראיה: שחרור מחבלים מול עצורי ההתנתקות. תנאים טובים לערבים שהרגו יהודים, ולעצורי ההתנתקות מגביליםי יותר ויותר! כך שלעשות משהו גלוי אי אפשר, אלא צריך להכניס לתודעת כל העם שזה שגוי ולגרום לשמאל להפסיק לשלוט ואז נוכל לעשות ברווח מעשים נגד הערבים המכים בנו באכזריותם. על השמאלנים נאמר "כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים" והנה זה קרה! שרון הצטרף לדעת השמאל, ומאחר והשמאל אוהב ערבים, והוא רוצה לתת להם מדינה, אז את היהודים שהם אחים שלו הוא מגרש בלי להניד עפעף!! למה לא קמו כל ארגוני זכויות האדם? איפה העמותה לשלום הילד כאן? איפה יוסי שריד שאמר: השרים לשעבר יוסי שריד ויאיר צבן כתבו ב"ידיעות אחרונות" ב-27.06.90 "לכל אנשי הטרנספר": "מי שמגרש כפר אחד – אנשים, נשים וטף – מועד לחולל טרנספר שלם ... אנחנו את פקודת הטרנספר איננו ממלאים, וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה... היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה ... לכל מי שהתעניין לדעת מהו הקו האדום שלנו – כאן הוא עובר אנחנו את הפקודה לעקור כפרים שלמים... לא נמלא..וגם הילדים שלנו וחניכינו אינם ממלאים אותה. אבל היום שבו תינתן פקודת הטרנספר, שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה." ? אלא התשובה: השמאל אוהב ערבים ושונא יהודים! תחכימו עם ישראל ותראו את הצביעות של השמאל שמתחילה ביוסי שריד שמצד אחד אומר זו פקודה בלתי חוקית בעליל, ומצד שני שותק כשמפנים יהודים... ותחשבו על זה! אמרנו לכם!

למעלה