לכל הכותבים - "רק בעינייני זינה" !

xena son

New member
חולה על זינה

רוצים תמונות רק תבקשו כל תמונה ויהיה לי כל השחקנים שבזינה וכל הסוגים

Benjemin

New member
לכל הכותבים - "רק בעינייני זינה" !

כותבים יקרים, מבלי להשוויץ, אני יודע רבות על הסידרה "זינה הנסיכה הלוחמת" בכל פעם שיהיו לכם שאלות, או תגובות או כל דבר אשמח לענות וליצור עוד קשרים חברתיים . אל תהססו לכתוב, בן !

ברוכים הבאים לפורום

בבקשה, במיוחד Xena Son, תעיפו מבט בחוקי הפורום הנמצאים ב- "לינקים".

xena son

New member
חולה על זינה

היי! אלעד אברון מאוד יפה מצידך להקים את הקהילה הזינאית ואת האתר רציתי לשאול אים אפשר להיצתרף לקהילה בתודה xena son.

xena son

New member
לאלעד אברון

לא הבנתי. מזאת אומרת לא גוף רישמי מ-xena son

YAELIKH

New member
נעים להכירך בן ואגב מזל טוב על הקבל

ה לתלמה ילין אני עצמי לומדת בבה"ס לאומנויות בת"א עירוני א, במגמת אומנות פלסטית ואני עולה ל יא בכל מקרה רציתי להגיד לך ברוך הבא ולהמליץ לך על אתר טוב של זינה אם אתה לא מכיר WWW.AUSXIP.COM נועה

xena son

New member
חולה על זינה

גם אני שרוף עליה מת עליה וחולה עליה ואים אתה רוצה אתה יכול לשאול אותי שאלות כי בלי להשוויץ אני יודע עליה הכוללללללל!!!!!!

Benjemin

New member
Xena Son , שלום ותודה !

היי, מה המצב ? אחלה ! שגם אתה יודע הכל על זינה אני מאוד שמח שיהיה לי עם מי לדבר על הכל . תודה, אולי תוכל לתת לי רשימה של אתרים מעניינים על זינה, גבריאל וכל שאר האהובים והשנואים וגם על זינה במציאות . יהיה ממש נחמד להכירך ... בן ! נ.ב באיזה מובן אתה חולם עליה ? ותענה על זה .

אם הייתי מקבל שקל כל פעם שמישהו

נכנס לפורום וכתב שהוא מעריץ מספר אחת ויודע הכל\הכי הרבה הייתי בן אדם עשיר מאד...

xena son

New member
היי בן!!!!!

אני חולה עליה בכל המובנים אני מת עלייה אני לא יכול לחיות בלעדייה יש לי מלא אתרים עם אתה רוצה יש לי את כל האתרים שיש עליה ולפחות או יותר מ-5000 תמונות של זינה וכל השחקנים של זינה במחשב!!!!

Benjemin

New member
Xena´s Son גם לך יש הודעה !

היי, מה שלומך ? שלומי טוב בכל אופן, אני מאוד ישמח אם תוכל לתת לי (עוד במכתב הבא שלך אליי), חומר על זינה (... וכמובן, הסידרה עצמה) בעיקר, האתרים הטובים עם תמונות רבות גם מחוץ לסט של הסידרה . זה יהיה כל- כך דיכאון כשתגמר הסידרה !!! לא אין לי ICQ, אבל אני אשמח אם ניפגש בצ´אט של נענע באיזשהי שעה מתוכננת, יום וחדר, זה יהיה אחלה ! תכתוב לי מתי נוח לך "להיפגש" בצ´אט ונפגש !

xena son

New member
היי בן זה xena son!!!!

רוצה אולי להיפגש הכשיו בצ´אט או מתי שאתה רוצה אגב בן כמה אתה תודיע לי מתי שתיהיה פו אני עדין יחכה שתענה אוקי אז ביי נתראה אולי גם הכשיו.

Benjemin

New member
בקשר לפגישה בצ´אט ?!

היי "הבן של זינה", מה דעתך ? על יום שישי בשעה 17:00 אחר- הצהריים, בצ´אט של נענע בחדר ... (איזה שבא לך !) בן כמה אתה ? בן !

xena son

New member
הייי בן זה xena son מה המצב?

כן אני יכול ביום שישי בשעה 17:00 אני בן 15 ואתה? איזה חדר שאתה רוצה לי לא אכפת.

למעלה