לכל הכותבים - "רק בעינייני זינה" !

Benjemin

New member
בקשר לפגישה ...

היי, מה שלומך ? אני בסדר בכל אופן . O.K, אז קבענו, ביום שישי בשעה 17:00 בחדר ... (אני אבדוק איזה חדר ויחזור אלייך בעוד כמה דקות) . אני בן 14 וקצת (ב- 27 לאוגוסט אהיה בן 14 וחצי) . בן !

xena son

New member
היי בן זה שוב xena son!!!!!

רציתי לשאול אותך ראית את הסרט ספידרמן כי עם כן אז נכון שלוסי לולס משתתפת שם איך היא ניראת רק עם ראית תענה?

Benjemin

New member
בקשר לפגישה + ספיידרמן

היי, ניפגש בצ´אט של נענע החדש, ביום ובשעה שקבענו . כשתיכנס לצ´אט תיתן לעצך שם, ותסתכל בצד השמאלי של המסגרת של הצ´אט . יש שם משבצת שכתוב שם : חפש חדר תכתוב על זה 0018 ושם אני אהיה . מקסימום, אם תיכנס לפניי אז תחכה מספר דקות, אני לא יפספס את זה בעד שום דבר, ואני מקווה שגם אתה לא . נוכל לדבר על הכל, אם אתה יודע על מה אני מדבר ? ראיתי עם חבריי את ספיידרמן, וממש לא ראיתי את לוסי לולס, אולי תזכיר לי ואזכר אבל לא ראיתי אותה .

xena son

New member
הייי בן דחוף תקרא

אני ממש ממש מצטאר אני ניתקעתי בבעיה אני לא יוכל ליוהת אכשיו בצ´ט של נענע רוצה אולי יותר מאוחר או במועד אחר אני מצטער נורא נורא xena son.

xena son

New member
היי בן!!!!!

אז יש לך אודיגו אולי? עם כן אז תודיע לי עם לא בכל זאת תודיע לי כי אני יודע איך מוצעים את התוכנה זה כמו אי.סי.קיו רק בעיברית ויש שם הרבה בגילך אז תחזיר תשובה בייייייי!!!!!!!!

Dafi the Mighty

New member
אתם יודעים...

יש בתפוז דבר שנקרא מסרים אישיים. אתם כבר מזמן עברתם את הנושא של זינה ועברתם לשיחות פרטיות ביניכם. עשו טובה, שיחות פרטיות תנהלו ביניכם במסרים האישיים של תפוז או במייל.

xena son

New member
את יודעת...................

אני אף פעם לא מפסיק לדבר על זינה אז עם זה מפריע לך תצעי מהפורומים? תודה

Dafi the Mighty

New member
יקירי...

תסתכל על חמש ההודעות האחרונות שלך. אתה מדבר שם על מתי תפגשו בצאט ושיוריד אודיגו- הממ, אתה יכול להסביר לי פה את ההקשר לזינה? או שאולי משהו לא בסדר איתי שאני לא מבינה את ההקשר, הממ, לא יודעת... אני לא חושבת שזה קשור לזינה, אלא לשיחה אישית בין שניכם שאותה תוכלו לנהל לכם בשקט ובשלווה במסרים האישיים של תפוז. לא פה. יום טוב.

xena son

New member
לדפי היקירה

אני לא רוצה לריב איתך או שאני לא מבין אותך שאת מנסה לעזור אז עם את יכולה תסבירי את עצמך יותר טוב

מה שדפי היקרה מנסה להגיד....

שזה פורום של זינה. פה מדברים על זינה וגם הרקולס - על דברים שלא קשורים לזינה - מדברים במסרים של תפוז, אי מייל, צ´ט או פורום אחר. אני טועה? דפי?

xena son

New member
אוקי דפי את צודקת

פורום של זינה או כל דבר שהוא הוא קדוש בישבילי בסדר אני ידבר עם בן בצ´ט כלשהו אבל קודם כל אני יקווה איתו אגב היה נעים לדבר איתך אולי אנחנו גם יכולים להכיר אחד את השני בייייייי

מחמם את ליבי לראות שזה נגמר טוב ../images/Emo13.gif

אנשים, אם הייתם יודעים איזה צרות יש לי בפורומים אחרים.... מגניב שפה אתם יודעים להסדיר דברים בינכם בצורה יפה. עשיתם אותי מאושר

xena son

New member
בן יש לך הודעה!!!!!

יש לך אולי אי.סי.קיו תחזיר הודעה!!!

למעלה