לכל המכורים.......

Slash666

New member
לכל המכורים.......

כדי שנכיר אחד את השני יותר טוב שכל אחד יכתוב: שם: גיא גיל:16 עיר:ראשל"צ ולמיידן: דיסק אהוב:SOMEWHERE IN TIME שיר אהוב:HALLOWED BE THY NAME מעריץ כבר:שנתיים.

fucking yoda

New member
עוד לא ממש מכורה,אבל מתקרבת לזה..

ענת בת 15 מזכרון! דיסק אהוב: עוד לא יודעת, לא שמעתי את הכל שיר אהוב: בנתיים, Hallowed By Thy Name מעריצה כבר: כמה חודשים...לא הרבה קיצר אני די חדשה קבלו אותי יפה

Yuvallica

New member
אני

שם: יובל גיל: 17 עיר: חיפה מיידן: דיסק: Brave new world שיר: כנראה Caught somewhere in time מעריץ כבר 3 שנים

oranje

New member
מכור? לא ממש.

שם:אורי גיל:29 עיר:מודיעין דיסק:powerslave שיר:the rime of the ancient mariner זמן:כ 16 שנים.

MetalSlider

New member
../images/Emo3.gif

שם:אפשר להשאר עם סליידר תחיו בלי לדעת את שמי
מיידן: שומע יותר דת' מלודי ומגה מאשר מיידן אבל גם מיידן זה טוף

DreamINGG

New member
הממ ..

שם: גולן עיר: בת ים דיסק:SOMEWHERE IN TIME שיר: המממ קשה לבחור אחד.. FEAR OF THE DARK או PROWLR "מעריץ" כבר: כ-4 חודשים ;\

Awaken

New member
"מעריץ" נשמע דפוק. מזה בריטני?

שם: עידו גיל: 14 עיר: אביחיל (ליד נתניה) דיסק: או ברייב או דאנס... שיר: קשה קשה מאוד אני לא יודע זמן: שנתיים.

S a l i t

New member
לא מכורה, אבל עדיין, כבוד

שם: כריסטין סילבר גיל: 16 (אין לי רשיון ואין לי נסיון! סתם.) "עיר": מושב עידן, ערבה. אלבום אהוב: Brave New World שיר אהוב: Fear of the dark

Necrosis

New member
_________

שמוליק בן 18 מחיפה השיר שאני הכי אוהב: Phantom Of The Opera

אני:

יובל 14 עמיקם (חור ליד בנימינה) דיסק - Powerslave שיר - Aces High, Hallowed By Thy Name שומע כבר שנה.

MetalliKosta

New member
אני...

שם: קוסטה גיל:כמעט 17 עיר:נשר (זה צמוד לחיפה) דיסק אהוב:הבן השביעי שיר אהוב:הלוואד בי דיי ניים,פיר אוף דה דארק. שונא את המושג מעריץ...שומע מיידן בצינות משהו כמו 3 שנים.

מכור?

מתמכר אולי שם : יקיר גיל : 14 עיר : רמלה (היי, לא להבהל) דיסק : עד היום זה היה number of the beast אבל אני מתחיל להתחבר לbrave new world שיר : no prayer for the dying מעריץ : בקושי, רק כמה חודשים.

צ'ה צ'ה צ'ה!

שם: בולה גיל: 18 עיר: חיפה סיטי הארדקור גאוות 04!!!!!!!! (ניסחפתי...) ולמיידן: לא מכירה דיסקים, מכירה טוב רק שיר אחד כי כל השאר דיי מכוערים ממה ששמעתי... יעני השיר הטוב זה hallowed by the name ואני לא מעריצה אותם בכלל.. אני פה רק בגלל שקוסטה כלי
(קוסטה תן לי להיות אחראית על הגלריה בקשהההההההה)

Awaken

New member
את לא ראויה לתפקיד...

קוסטה סיפר לי שאת חושבת שהפורום יכשל!! בושה! אני יורק על שמך! *טפו* צריך לחסום אותך...

למעלה