לכל המכורים.......

חס וחלילה...

אני סתם צחקתי על קוסטה שהוא מנהל פורום... אני לא באמת חושבת שהפורום יכשל... ותן כבוד למבוגרים... פייי.. עלק יורק על שמי! לך תשמע אימו!

KsD

New member
קוסטה!!!

אני חושב שפה אתה צריך להזכיר את כללי ההתנהגות

מה לא בסדר בהיתנהגות שלי אדון פריק?

??? ניסחתי דווקא דיי יפה את ההודעה!

DEATHRUCTION

New member
אני אני

גלעד, 17, עיר הקודש- באר שבע דיסק- אם בסט אוף דה ביסט לא נחשב....אז....פייס אוף מיינד שיר- יש הרבה...באו נומר היסז היי

אני

שם : ליאור גיל : 15 עיר : עיר היהלום נתניה דיסק מועדף : פאיר אוף דה דארק(1992) שיר מועדף : HELLOWEEN BY THY NAME , # OF THE BEAST ועוד ... מסומם מהלהקה : בערך 3 או 4 שנים כבר (עוד משאני הייתי צוציק בן 11) .

אנ די וי

New member
מה המצב? ??????

אז ככה אני נדב תעוז בן 17.5 מכרמיאל , ואני חושב שהגיע הזמן שבאמת יהיה פה איזה פורום בתפוז למעריצי איירון מיידן !!! פאק מי !! ואני די מכור ! אני מודה ! כבר שנתיים וחצי ורק אז גיליתי שאותם אני אוהב כיוון שאחי היה שומע אותם ולא ידעתי שזה היו הם שטובים! אז מה אני אגיד , מאז התפתחתי להממון להקות בסגנון פרוגרסיב וכאלה אבל הם עדיין נשארו בליבי . כמובן שאני הולך לקחת חלק גדול פה בפורום מעתה ! דיסק אהוב : seventh son of a seventh son שיר: rime of the anciant mariner the clairvoyant

בעצם היה לי טעות

אני אוהב את מיידן עוד ממתי ששמעתי אותם לראשונה במשחק "קרמגדון 2" (משנת 98) פשוט הזמן טס ואני לא שם לב , אז WOW אני מסומם מהמיידן משהו כמו 5 שנים (השיר הראשון ששמעתי שלהם היה BE FAST OR BE DEAD אח נסטולגיה) .

אני...

שם: עומר גיל: 18 עיר: אריאל דיסק אהוב:somewhere in time שיר אהוב: invaders הדיסק הראשון שלי היה powerslave...לפני 3 שנים... מאז הספקתי לקנות עוד 10 אלבומים, כולם מקוריים.

Awaken

New member
..........

אני חייב להגיד שגם אני רציתי לכתוב את זה מקודם אבל התאפקתי... בכל מקרה אני דובק באותה דעה כמו בולה...

למעלה