לכל המעוניין, 4 פרקים ראשונים של העונה החדשה דלפו לרשת

AnyNickname

New member
בדיוק!!

ניתן לקרוא את הפרטים כאן:

http://www.haaretz.co.il/captain/net/.premium-1.2611799

מדובר בוידאו באיכות נמוכה (480p), שדלף כנראה מאחד המבקרים שקיבלו את הפרקים לצפיה מוקדמת. המדליף דאג לטשטש את סימן המים שהעותק הוחתם בו כדי למנוע את חשיפת זהותו.

אני שב ומזכיר לכולם לקרוא את ההודעה המנהלתית בראש הפורום: הודעות המכילות קישורים לתוכן המפר זכויות יוצרים הן הפרה של תנאי השימוש בתפוז והן תימחקנה.
בסופו של דבר לא קשה למצוא תוכן פיראטי עבור מי שבאמת רוצה, אז למה לטרוח עם הנגשה של הקישורים הללו, ולסבך את עצמכם, את תפוז, ואת קיום הפורום? מי שמאותגר טכנולוגית עד כדי חוסר יכולת למצוא, וגם רוצה לצפות בתוכן לא חוקי שמשודר באיכות נמוכה, שלא יעשה זאת מעל גבי הפורום. כנ"ל מי שרוצה "לעזור" למאותגרים הללו: לא כאן בפורום.

חייב להגיד שזה קצת צביעות בעיניי

שיש כאלה שמורידים את הסדרה בכיף, ועכשיו נוזפים במי שמוריד את ההדלפה

&nbsp

Rodrik Harlaw

Well-known member
מוזר

כל השנה האחרונה לא ידעתי אם אני בכלל אצפה בעונה הזו בגלל הספוילרים לספרים, אבל עכשיו כשאפשרות ה- fuck you ליוצרים הגיעה לא עמדתי בפיתוי. D&D רציתם לספיילר לי את הספרים בקצב שלכם? לא, לא, לא - עכשיו אני קובע באיזה קצב לקבל את הספוילרים (לפחות ל-4 השבועות הראשונים).

Blackshift

New member
אני מבין את הדחיפות, אני מבין את הויתור על האיכות, אבל...

דבר אחד אני לא מבין, חיכיתם עשרה חודשים לפרק, איך אתם יכולים לראות עכשיו 4 פרקים בידיעה שתצטרכו לחכות חודש? ><

Uri04

New member
זה חזק ממני

אבל זה דווקא נחמד פעם אחת לדעת מה הולך לקרות בסדרת טלוויזיה לפני מרבית האוכלוסייה... אני לא חושב שאמשיך לצפות אם יודלפו עוד פרקים. נראה לי שאשאר בקצב של כולם..

Serf SaN

New member
אז נכון שאסור לדבר על קישורים, אבל אפשר לדון בפרקים?

לא התאפקתי וראיתי את כולם. עכשיו לחכות חודש שלם.

מי אמר לך שאסור לדבר על קישורים?

אסור לתת קישורים לתוכן לא חוקי. אסור לספיילר בלי להזהיר מראש. אלה שני האיסורים העיקריים כאן (פלוס האיסורים לפגוע במישהו ולפרסם). כל השאר די מותר בפורום.
לא אכפת לי מי צופה באילו תכנים ואיך הוא השיג אותם. אני מונע מהרצון שלי לשמור על המקום הזה קיים ופעיל (והוא ייסגר אם יפורסמו בו קישורים לא חוקיים או אם ייצא לו שם של מקום עם ספויילרים מפה ועד להודעה חדשה. או אם אנשים יעברו פה על התקנון של תפוז באין מפריע. תפוז נותנת לנו בחינם אכסניה לדבר בה על האפוס של מרטין, אחת מהבודדות שקיימות ברשת העברית, אז מכבדים את החוקים שלהם כי מכבדים את האכסניה).

אז אתה רוצה לדבר על הפרקים? לך על זה! רק אל תשכח לא לשים קישורים אליהם (וממילא מי שבאמת רוצה לצפות בפרקים המודלפים לא צריך אותך בשביל זה), ולסמן
על כל תוכן שטרם שודר.

אה, והנה קישור במיוחד בשבילך:
http://imgur.com/uMshjpq

agamkedem

New member
שאלה שעשויה להיות ספוילר

האם הם באמת שלחו את סאנסה להתחתן עם ראמזי?

אם אתה רוצה להיות מספוילר, שאל שוב, בשרשור נפרד

(המדיניות החדשה: יש שרשורים עם ספוילרים, ויש שרשורים נטולי ספוילרים. כך אין תתי שרשורים "בעייתיים" בתוך שרשור "נקי")

agamkedem

New member
ומה לגבי הפרקים המודלפים?

אפשר לפתוח שרשור דיון עליהם, עם סימן ספוילר רגיל?

AnyNickname

New member
השלב הזה ש...

סיימת לראות את הפרק הראשון ועוד שלושה פרקים ממתינים לך על המחשב וצועקים "תראה אותי! תראה אותי!"
ואתה מתאפק כי אז חודש שלם אתה תהיה במתח עד הפרק החמישי...

אני שונא את מי שהדליף. ההתלבטות קשה מנשוא.

&nbsp
ראיתם את כל הארבעה?

SilverMoon11

New member
אני ראיתי את כל הארבעה

אני וידיד עשינו מרתון.. כן, זה היה כיף. כן, הרגשנו כמו נוסעים בזמן. כן, משחקי הכס סדרה טובה כתמיד. אבל.. חלק מההתלהבות וההנאה מהפרקים נובעות מהמתח והציפייה שנבנים כשמחכים שבוע בין פרק לפרק. אז ההתלהבות ירדה, למרות שהפרקים היו תכלס טובים, נהניתי מהם פחות מאיך שנהניתי פעם.. ובפרק 4 כבר התחלתי לעשות קצת הפסקות באמצע הפרק כי קצת ירד לי. לא בגלל הפרק עצמו, אלא סתם כי הרסתי לעצמי. אני שונאת מרתונים וחבל שלא התאפקתי (הידיד לעומתי דווקא התלהב ונהנה מאוד).

AnyNickname

New member
אני בינתיים מחכה...

ותכלס לא אכפת לי לחכות שבוע בין כל פרק, אבל זה תלוי ברמת הספוילרים ברשת.
אם אנשים כבר יגזימו עם הספוילרים וזה ייחשב כאילו הפרקים כבר יצאו באופן רשמי וכולם מדברים עליהם, אז אראה. ברור.
&nbsp
בינתיים אני מחכה...

SilverMoon11

New member
ממממ

עוד סיבה לזה שראיתי, היא לא רק כי התרגשתי מידיי בשביל לחכות ולא יכולתי להתאפק. פשוט פחדתי מספויילרים. אז השגתי אותם לפני שהם השיגו אותי חח.. אם, לדוגמא, תחפש בטאמבלר משהו שקשור למשחקי הכס, תופצץ בספויילרים. אבל אנשים הגיוניים לא עושים את זה, אז הם מקבלים את הספויילרים ממקורות אחרים, לא צפויים.. הייתי בפאניקה שאני אקרא משהו שלא קשור למשחקי הכס בכלל, ופתאום תהיה הערה לא קשורה על הפרקים החדשים.. איזה ספויילר..
&nbsp
אני שונאת את המדליף.

למעלה