לכל המעוניין, 4 פרקים ראשונים של העונה החדשה דלפו לרשת

מיכאל1411

New member
הפרק הראשון היה מרתק וסוחף, האחרים הרבה רבה פחות

אריה... זהו? היא נתקעת שם? זה משעמם. אני לא יכול לחכות למפגש בין טיריון ודאיינריז, השת''פ הכי מגניב שאפשר לחשוב עליו.

SilverMoon11

New member
אתה צודק, אבל למרות זאת הם היו טובים. פחות מהראשון אבל עדיין

AnyNickname

New member
סימנת ספוילר בלי לציין עבור מה.

יש אנשים שנכנסים להודעות עם ספוילרים, כי הם קראו את הספרים, אבל עדיין לא רוצים לדעת מה קורה בפרקים 2-4 עד שהם יצאו באופן רשמי. להבא תסמן שמדובר בספוילר לפרקים האלה.
ובכלל, המדיניות החדשה אומרת שיש שרשורים עם ספוילרים, ויש שרשורים נטולי ספוילרים. כך אין תתי שרשורים "בעייתיים" בתוך שרשור "נקי".

Stark Bannermen

New member
2-3

מסכים איתך לגמרי, לא עמדתי בפיתוי בידיעה שיש פרקים של משחקי הכס בחוץ ואני פשוט אשב ואחכה לראות אותם..אבל התאכזבתי מהרוב, אני חושב שלמרות הקטעים של מעלה מלך עם מארג'ורי (קצת הגזימה עם השמחה לאיד בפרצוף של סרסיי לא?) וסרסיי עצמה (למרות שכמו בספרים, גם פה אני ממש לא סובל את עלילת הדרורים. מה שכן, קוואן היה נהדר.
&nbsp
סאנסה וראמזי עדיין לא עושה לי היגיון בראש, היה מאוד קשה לעיכול לראות אותה נכנסת ככה לווינטרפל, (כניסה די סתמית, חשבתי שישחקו יותר עם המוזיקה והדרמטיות) ומציגה את עצמה לרוצח של אחיה כאילו דבר לא קרה, כן היה נחמד הרפרנס לצפון זוכר, אבל בהתחשב שהם מחקו את הצפון ואת הלואליות הבלתי מתפשרת של הבתים לסטארקים..גם זה היה משהו.
&nbsp
אריה והעלילה שלה פשוט משעממת, החזרה של ז'אקן הוציאה את ה"קסם" מהדמות, פתאום הוא נראה אחרת לגמרי, העלילה עצמה ממש לא זורמת כרגע ומלבד סצנת ההסתרה של מחט..היה מאוד משעמם.
&nbsp
עוד עלילה שמציינת יחסית היא החומה, עד עכשיו החיבור של סטאניס וג'ון עשה טוב לשניהם ולכל המעורבים בטירת שחור. גם פה אין טוב בלי רע. ההוצאה של סלינט להורג נעשה פחות טוב ממה שהיה כתוב בספרים, שוב משפט איקוני נשאר רק בספרים.
&nbsp
דאני ומירין- נחמד אבל לא יותר מזה, סצנת הדרקונים נעשתה טוב וסה"כ הכל רגיל שם אבל..באריסטן סלמי..אחת הדמויות המבוזבזות ביותר בתולדות הסדרה, וגם גורלו נחרץ כפי שקראתי...שבזה גדולה.
&nbsp
-טיריון וואריז- פרק ראשון נחמד מאוד, השאר משעמם גם כן. הרגיש לי קצת נמרח ומשעמם.
&nbsp
-דורן- קראתי הרבה דברים רעים על העלילה הזו, בינתיים זה נראה שהם צדקו, אבל נחכה ונראה.

למעלה