לכל המעוניינים ולמי שיש זמן...

sergew2

New member
לכל המעוניינים ולמי שיש זמן...

מוזמן לקרוא ממש כאן בדף המצורף על אופרות סבון זה כולל-מבנה עלילה, תמצאו למה קוראים להם "אופרות סבון",איך הכל התחיל, השוואה לז'אנרים אחרים ועוד דברים מעניינים שמרחיבים על הידע הכללי-מוצלץ

חמוד ביותר../images/Emo66.gif

אהבתי במיוחד את הכיתוב בצד שמאל למעלה: "דף מידע, כיתה י'", זה הזכיר לי נשכחות מלפני הרבה הרבה שנים... וכמו שכבר כתבתי לפני, אולי מישהו יכול להוריד את קטע המכות בין דיאן לניקי עם הסכין?
עוד כמה זמן בכלל זה ישודר אצלנו?, זה יהיה אחרי שדיאן תלד?

בטח |S|

אמנם היא פוסטמה, אבל נראה לך שהיא תסכן את העובר שלה ותלך לקרב כשהיא בהריון? זה יהיה לאחר הלידה, כשדיאן תגלה שבגלל נידנודה של ניקי - ויקטור בדק וגילה שהילד לא שלו, ואז היא תהיה אחוזת אמוק

אור2221

New member
אם היתה לי דרך

לעשות את זה, הייתי עושה. הקלטות אמנם נמצאות פיזית אצלי, אבל אין לי את התוכנה שעושה את הסרטים. למישהו (רונן?) יש מושג מה אני צריכה לקנות כדי להצליח ליצור סרטים? אור.

בינתיים את יכולה לקפוץ

לרונן עם הקלטות וכך הוא יעלה לכאן מבחר סרטונים עתידיים משובחים וזה יהיה נפלא.
חוצמזה, אני בטוח שהוא יארח אותך יפה

אור2221

New member
אני אשלח לו כמה

נראה לי, אבל דברים ישנים בעיקר - שנות ה90 וכו, כי יש לי כ40 קלטות בלי שם עליהן שצריכות מיון ואין לי זמן. אור.

לאור... בקשר למלודי הקטנה...../images/Emo85.gif

ידעתי ברגע שראיתי את התמונה שהיא לקוחה איך שהוא מסרט אימה, אז מה שאת אומרת בעצם זה שמלודי מופיעה בסרט רק 3 שניות, אז לא שווה לרכוש אותו אם ככה... (מילא בשביל 5 או 6 שניות...) בכלל כמעט אף פעם לא נתקלתי בשחקני צח"מ באיזה שהוא סרט (חוץ מויקטטור כמובן ב"טיטניק"), ואני לא מתכוונת דווקא בסרט קולנוע, יהיה גם נחמד לראות מתי שהוא בסרט אפילו ב"הולמרק"...

אור2221

New member
זה לא ממש 3 שניות

יותר כמו שתי דקות, קצת הקצנתי, אבל מתוך סרט שלם (שראיתי בגיל 15 מתוך הערצה למלודי...) - הייתי בקריזה. אריק בטיטניק, אני לא אשכח את זה, כמובן ידעתי שהוא שם, אבל ככול שהסרט התקדם שכחתי שאני אמורה לראות אותו, ואז הוא הופיע... ואז היה את הקטע שרואים אותו מסתכל למעלה ואת כל המים נשפכים -אף אחד באולם לא הצליח להבין למה דווקא בקטע הזה פרצתי בגל דמעות חדש... היא הופיעה בעוד דברים, היה לפני כמה חודשים בערוץ שלוש את החיפוש אחרי סקארלט אוהרה, ודווקא שם פשוט שכחתי שהיא משתתפת, ואז ראיתי אותה משחקת איזה כוכבנית קטנה שהמפיקים עובדים עליה שהיא תיכנס לסרט כדי לשכב איתה, זה מ1980, והיא נראית כ"כ חמודה שם. לא ראית את דג חרב עם טרבולטה?? קמריין (קאסי) משחקת שם בתור הבת שלו, ועושה עבודה טובה מאוד. אור.

שם קוד דג חרב וטיטאניק

ראיתי מ"דג חרב" רק קטעים מעטים פה ושם ובאמת תהיתי אם זו קאסי או לא (חשבתי שכן, אבל לא הייתי בטוח! ומה זו התסרוקת הזאת של ג'ון טרבולטה, BTW??!!
) לגבי הטיטאניק - יש לי זכרון נחמד מהסרט, ראיתי את זה בקולנוע עם חבר טוב (לשעבר) אבל דווקא לא זכור לי שאמרתי "אה, הנה ויקטור!"

רק דיברתי על הצעירים שלא מככבים

בסרטים והנה לכם - היום בשבע וחצי בערב כשעשיתי סבב עם השלט, פתאום עיני קולטות בסרט בערוץ 4 עם החתיך ג'ון סטמוס את מלקולם החתיך עוד יותר שלנו
כיפק היי !!!

לסרט קוראים "איך להינשא למיליארדרית

אבל כנראה שמלקי שלנו משחק שם תפקיד משני של המשני כי בתקציר בפנאי הוא לא מוזכר. מסכן. חתיך שכמותו.הסרט אגב משנת 2000. ואיזה קטע, קאסי'לה באמת משחקת בסרט עם טרבולטה?! בת כמה היא בסרט?, מאיזה שנה הוא בכלל?

צהוב - עליך אני לא מאמינה...

שאתה לא זוכר את ויקטור ב"טיטניק", כי אפילו בספיישל עם יב"ז ואור שלנו בערוץ 3 נינה הקניטה את ויקטור בקשר לזה.. תרשום לך
אחד גדול!!! ודרך אגב, את "טיטניק" ראית במקרה עם חבר טוב לשעבר מהפורום הזה? כבר אמרתי לך שאני נורא נורא חטטנית!!! (אתה יכול להגיד שזה ממש לא ענייני, זה בסדר, אני רגילה לזה) ואתה צודק זה ממש מבאס לכתוב בפורום שהוא כזה מתתתתתת....

ובכן......

לא, זה לא היה חבר מהפורום הזה. דיברתי על הסרט שראיתי בקולנוע, באותו הזמן פורום צעירים חסרי מנוח עוד לא נולד, ואמו אופרות סבון גם היתה בחיתולים מן הסתם

python 4

New member
הרמוני! את יודעת משהו שאנחנו לא?

לצהובי היה חבר טוב לשעבר מהפורום הזה? לשתף! לא יפה לדעת כזה פרט עסיסי ולא לשתף את כולם! (או לפחות אותי..)

python 4

New member
../images/Emo98.gifא-הא!

צהובי מתחמק מתשובה, רונני כבר לא כתב פה הרבה זמן... 1 + 1 = ...

עלית עליי

איך אתה חושף ככה את הרומן שהיה לי עם רונני?
אבל עכשיו בגלל שזה נגמר אני לא אוכל ללכת אליו ולהתענג על הקלטות שאור תשלח לו, אז אולי אתה יכול לסדר משהו?

python 4

New member
זה תלוי, אם הכותרת של ההודעה

שלך נכתבה בתרתי משמע, או שאתה מתכוון לזה מילולית. אם כן, אני אשמח להגיע אליך עם כמה קלטות של 'צעירים חסרי מעצורים', אני בטוח שנוכל להתענג עליהם יחדיו, ואני אגרום לך לשכוח את שברון הלב שהותיר בך רונני! עשינו עסק?

למעלה