לכל המעוניינים ולמי שיש זמן...

בחייכם!!! זה יותר טוב מפרק בצח"מ

אל תתנו לנו להפריע לכם, תמשיכו בבקשה, למי אכפת עכשיו מויקטור, ניקי ואשלי?!, אתם הרבה יותר מעניינים ובאמת הגיע הזמן שנעסוק קצת במה שקורה איתנו (כאילו בכם) מאשר מה קורה אי שם בג'נואה סי.טי. או.קיי, אז איפה היינו? אה, אז צהוב בסוף אתה הולך לרונני או לפייתון?

נעשה מכרז וההצעה הכספית הגבוהה

ביותר תתקבל
לא, האמת שאני לא בוחר ברונני וגם לא בפייטון. זאת את, הרמוני, בך אני בוחר!

python 4

New member
אבל... אבל...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

חשבתי... אמרת...
היו לנו כאלה תוכניות נפלאות.. |מלא רחמים עצמיים| |פונה לכיוון המצלמה| הרמוני! היא חטפה את הגבר שלי מתחת לידיים! זה לא יעבור לה בשתיקה. או, אלוהים הוא עדי, זה לא יעבור לה בשתיקה! היא תשלם! |מבט נחוש|צהובי - אתה עוד תהיה שלי! שמעת? שלי! (פייד אאוט)

junny

New member
פייתון

אני מוכנה לשחק באופ"ס שבניתם לעצמכם את הבחורה בלי האופי שמקבלת את השאריות- בוא להתנחם איתי...אני אהיה טובה אליך (וברקע צהובוני והרמוני ממשיכים אל השקיעה..)

טוב צהוב, אם בחרת בי אז|..גיטרה|

יש לי רק דבר אחד לומר לפייתון: the winner takes it all" the loser has to fall its simple and its plain "...why shold i complain

python 4

New member
איזו רעה...../images/Emo7.gif

לקחת לי את הגבר שלי, ועכשיו את גם מנפנפת בו ככה... חכי חכי. אני וג'ני נתכנן את הנקמה שעוד בוא תבוא, זאת אני יכול להבטיח לך - הנקמה בוא תבוא!

junny

New member
הרמוני

את מבריקה!!!!! צינית ושנונה בטאקט המדויק וכל כך צודקת- עזבו הכל צהובון ופייתון נותנים הופעה אישית

זה עוד לא הכל כמובן...../images/Emo170.gif

אי אפשר לשמוע את עלילת צהובון-פייתון בלי לדעת איך נראות הדמויות הפועלות, ובאמת הגיע הזמן שנחשוף את פרצופנו (צהוב ופייתון- הכוונה אליכם!!) ונראה אותו לאומה אז יאללה, לעבודה...

והאם פייתון יסתפק לבסוף ב-JUNNY

המתוקה או שהוא יחליט לרדוף אחרי הצהוב עד הסוף הרע?!
כנראה שנצטרך לחכות ולראות... (ואני מקווה שלא הרבה זמן, כי בתי הקברות מלאים באנשים שנתנו יותר מידי זמן לחכות...
)

python 4

New member
האם ניקי ויתרה על ויקטור?

לא ולא! וגם אני לא אוותר על האחד והיחיד שלי. הרמוני, הסוף לא יהיה רע כלל וכלל. יום יבוא, ואנחנו נהיה ביחד, ושני הילדים שלנו (לית'ל-צהובי וצהובי ג'וניור) ישחקו בחצר עם הילדים שלך ושל ג'ני. וזהו!

enough is enough!

אני לא מתכוון לחשוף את עצמי לעיני כולם!! אבל אם את עד כדי כך מסוקרנת, אני יכול לעשות לך הצצה פרטית
והרמוני - נראה לי שכדאי שתשני את השם לצהובונית, כי את יותר צהובה ממני מסתבר

enough is enough!

אני לא מתכוון לחשוף את עצמי לעיני כולם!! אבל אם את עד כדי כך מסוקרנת, אני יכול לעשות לך הצצה פרטית
והרמוני - נראה לי שכדאי שתשני את השם לצהובונית, כי את יותר צהובה ממני מסתבר

python 4

New member
אני! אני מסוקרן!

אפשר הצצה פרטית? בבקשה.. לזכר ימים עברו..

לא כדאי לך

הרי אני ממכר, אתה רוצה קצת - ואז רוצה עוד ועוד ועוד... אנא תעבור לסם אחר! סם בנט אולי?

אני ישאר עם הרמוני../images/Emo23.gifקה...

לקרוא לעצמי "צהובה" זה יהיה גלוי מידי, אנשים רק יראו את השם ולא יכנסו להודעה... ומשהו קטן בקשר לפרק של היום - נמאס לראות את ניק ושרון מתנהגים כמו 2 זקנים שיש להם 10 ילדים משתובבים בבית....
עלק ניק אומר לשרון "נחמד מידי פעם בלי הזאטוטים שרצים פה" סליחה??? זאטוטים? רצים? דבר ראשון קאסי מזמן כבר לו זאטוטה, היא ילדה שלפעמים גם מדברת כמו אמא של עצמה, ונוח המסכן שיוצא פעם בשנה מהחדר, למה סתם להעליל עליו שהוא מתרוץץ בבית שספק אם נותנים לו לזחול בחדרו שלו...
עד כאן- צהובה אחת ויחידה !

הפרק היומי

שרונאס: את יודעת מה אומרים, הרבה פעמים בחיי נישואין הילדים קודמים לכל, ולפעמים אין זמן לזוג עצמו, וכדי לשמור על זוגיות טובה - חייבים לשמר ולתבל את חיי הזוג מדי פעם, בלי התערבויות של הקרציות הקטנות. ובאמת קאסי מופיעה כמעט בכל סצינה של ניק ושרון כשהם ביחד, וזה מעיק. למרות שבינינו, פעם חשבתי שניק חתיך אבל כשאני מסתכל עליו היום אני חושב לגמרי אחרת. דיאן מתלהבת כשויקטור מתקשר אליה - הבחורה הכי פתטית שיש. וטוב שויקטור צעק על ויקי, שתפסיק כבר להתערב בחיים של ההורים שלה, באמת נמאס! רמונה?? שוב רואים אותה?? חשבתי שכבר נפטרנו ממנה. כמעט קיללתי כשראיתי אותה
מה בילי עשה שמאק כ"כ כועסת עליו? מלכתחילה הוא לא עשה משהו רציני. היא פשוט יודעת שיש לה רגשות אליו, והיא מפחדת להתמודד עם זה, אולי למקרה שידחה אותה, לכן היא מנסה להתחמק ממנו ורוצה שכשתהיה המסיבה הוא יהיה בחופשת סקי. עד כמה שזה מטופש, היא עדיין לא בת 16 ולא חוותה הרבה אז אפשר לנסות איכשהו להבין, מצד שני - יש גם מבוגרים שמתנהגים ככה, וזה כבר ממש עצוב... ואפרופו 16 מלאו לנערה - לא אמרו שהיום הולדת שלה חל יום לפני ערב ראש השנה? אבל ערב ראש השנה 2000 ב"צעירים" היה ממש לא מזמן, אז איך בדיוק יש לה בקרוב יומולדת????

Dawn12

New member
זה לא קופץ ../images/Emo87.gif אבל שיהיה

גם אני הופתעתי לראות שוב את רמונה היום בחברת ה"מריסה" שלה (כל הזכויות שמורות לפייתון כמדומני?
) אבל זו לא הפעם הראשונה. בכל פעם שכבר נדמה כי נפטרנו מהקרצייה הצדקנית הזאת היא שוב צצה כדי לעשות לנו דווקא. איך דמות כל כך חסרת אופי שרדה במשך תקופה כה ארוכה זו סוגייה שעוד נצטרך לדון בה בעתיד, אבל כעת רמונה צריכה להצטרף לקול, גרייס וטוני (אני מעדיף את הדרך השלישית) ויפה שעה אחת קודם. וניק ושרון? על איזה זאטוטים רצים הם מדברים באמת? אין להם מספיק זמן לעצמם? מוזר, אלו לא הניק ושרון שאני מכיר. האם מישהו שכח את מיגל והמטפלת הזאת שצצה בכל פעם שצריכים אותה? השניים האלה מקרקרים סביב הילדים 24 שעות ביממה והם ההורים האמיתיים שלהם. שרון לא מסיעה את קאסי לבי"ס, לא מכינה איתה שיעורים, לא מעסיקה אותה בשעות אחה"צ ובטח שלא מטפלת בנוח. וניק? לא כדאי שאני אתחיל בכלל. ניק ושרון נזכרים שיש להם שני ילדים רק כשעבורם זה נוח. אולי מכאן הגיע שמו של ה"זאטוט" הקטן של משפחת ניומן.

אהבתי את התמונה של רמונה../images/Emo59.gif

ובטח שאני גם היחידה... תהרגו אותי אבל הייתי רוצה שרמונה תגיע לג'נואה ותעשה איזה רומן סוער עם הויקטטור שלנו... מה יש? לנערת הכפר לא מגיע...?

למעלה