והשני
M michali1169 New member 1/10/08 #31 כמו תמיד.. ענקית! תודה רבה לך!! יש מצב שתתפלי בתמונות הראשונות?! חג שמח ושנה טובה שתהיה לך
N Nienna17 New member 1/10/08 #28 כל הכבוד לך ../images/Emo24.gif מתי את מוצאת את הזמן להכין את הכל. באמת כל הכבוד לך
M michali1169 New member 1/10/08 #34 אולי גם את תמצאי זמן לרטש לי? ראיתי עבודות שלך ובאמתתתת שאין מילים .. עבודות ממש מקסימות יש לך
M michali1169 New member 2/10/08 #41 ריטוש ממש טבעי ומוצלח.. המטרה הושגה תודה רבה.. אשמח לעוד :] כמו תמיד
M michali1169 New member 1/10/08 #30 ווווואוווו... שמעי כאילו אין דברים כאלה באמת שעדיין לא מצאתי מישהו שבדיוק קלע לסגנון שלי אני בדיוק מתחילה אלבום לופה לחבר יש מצב שתוכלי לעזור לי? לתת לי טיפים,כלים או אפילו לעצב אם זה לא יותר מידי לבקש תודהה ענקית על כל העיצובים אהבתי כל אחד ואחד.. בעיקר את הראשון
ווווואוווו... שמעי כאילו אין דברים כאלה באמת שעדיין לא מצאתי מישהו שבדיוק קלע לסגנון שלי אני בדיוק מתחילה אלבום לופה לחבר יש מצב שתוכלי לעזור לי? לתת לי טיפים,כלים או אפילו לעצב אם זה לא יותר מידי לבקש תודהה ענקית על כל העיצובים אהבתי כל אחד ואחד.. בעיקר את הראשון
M mayarub New member 1/10/08 #35 בכייף חמודה לא עולה לי כלום בראש כרגע אבל תעלי תמונות מידי פעם ושתדל כמובן בזמני הפנוי