לכל המעשנים למיניהם

N a r n i a

New member
לכל המעשנים למיניהם

לפי הכמות הגדולה של המעשנים (בעל כורחם?) כאן, חשבתי שאולי כדאי לפתוח קבוצת צעדים וירטואלית (12 הצעדים=תכנית רוחנית שבה משתמשים בהרבה קהילות מכורים למיניהן). דיברתי על זה עם משתתף ותיק כאן, שהביע נכונות להנחות את הפרוייקט. עכשיו נשאר רק החלק שלכם, הרי אין טעם לפתוח קבוצה אם אין דרישה: נשמע לכם מעניין? רוצים לנסות? לתת לזה צ'אנס? אם יש היענות, תנו לי לדעת את זה.

לקשמי

New member
למה רק למעשנים?

היות ואני גם ככה מתרגלת דרך רוחנית, ושיטת 12 הצעדים היא דרך מאוד רוחנית, חשבתי לנסות את השיטה הזאת ביחס להתמכרות שלי לאינטרנט. אני חושבת שאפשר ורצוי להשתמש בפורום הזה ובשיטה הזאת ביחס לכל התמכרות שהיא.

N a r n i a

New member
האמת היא

שמעולם לא הייתי בקבוצת צעדים וירטואלית, ואין לי מושג איך זה ילך כשמתמקדים בנושא אחד, שלא לדבר על כמה נושאים שונים. אבל זו בהחלט נקודה למחשבה. וסתם בדיחונת: סימן שאתה מכור לאינטרנט #341: אתה מריץ חיפוש בגוגל על דרכים להיגמל.

akravit

New member
הי לקשמי

שמחה לפגוש אותך גם כאן... היה קצת בלאגן עם הוויכוח על 12 הצעדים ואני מצטערת שבכלל נכנסתי לזה. לא כל אחד מתחבר וגם זה בסדר. בקשר להתמכרות לאינטרנט - בואי ותשתתפי גם את כי אם כבר מתקיימת קבוצה וירטואלית חבל שתפסידי ואת בהחלט יכולה ליישם את עבודת הצעדים גם להתמכרות שלך. העקרונות הם אותם עקרונות לכל סוגי ההתמכרויות ואני בטוחה שנוכל לעודד גם אותך כי "רק ביחד זה עובד".

N a r n i a

New member
מדובר שם על מפגשים 'אמיתיים'

אני מדברת על פגישה אינטרנטית...

B o o o o M

New member
הפסקתי לעשן.... ../images/Emo4.gif

מאז ה1.1 לא עישנתי.. זה יוצא 5 ימים... אם יורשה לי להגיד אולי 5 הימים הכי קשים שהיו לי לאחרונה: אני עצבנית, דכאונית, רעבה, כואב לי הראש, עייפה בטירוף... אבל אני מקווה שזה שווה את זה.. האמת היא שהסיבה היחידה שאני לא מעשנת היא שפשוט חבל לי על הזמן הזה שסתם לא עישנתי והחזקתי מעמד בחרא הזה 5 ימים ובשביל מה? אני עכשיו כל יום חושבת על זה עדיין , זה עדיין קשה אבל אני מתמודדת עם זה ואני יודעת שאם אני יוותר אני בחיים לא יפסיק חחח... אז אני בינתיים הפסקתי... מקווה מאוד להצליח להתמיד... אעדכן בהמשך !

N a r n i a

New member
כל הכבוד

קבלי בהבנה את כל התגובות האלה של הגוף שלך. זאת הדרך שלו לנקות את עצמו. הוא לא רגיל למצב החדש ויש לו הרבה ג'יפה להוציא החוצה מהריאות (ומכל הגוף), ולפעמים זה יותר כאבים ותופעות כמו שתיארת. זה עובר, וזה שווה את זה. כל הכבוד על ההתמדה, גם חמישה ימים זה הישג לא מבוטל (מה גם שאת שואפת ליותר...) המון המון בהצלחה.

B o o o o M

New member
8 ימים... :]

ואפילו ביום שישי לא עישנתי !!!!!!! יום שישי!!!!! זה הישג אדיר !

tamidb

New member
אני הפסקתי לפני 3 ימים

וגם אני באטרפיה- ההרגלים האלה לסים ארוחה בסיגריה, לעשן עם כוס קפה- הורגים אותי.

B o o o o M

New member
אגב , אם הקבוצה תוכל לעזור גם לי

להתמודד עם ה"גמילה" אשמח לקחת חלק בפרוייקט !

akravit

New member
נהדר ../images/Emo24.gif מברכת על היוזמה

כמובן שאשמח להשתתף ולתרום לקבוצה הווירטואלית. ב-22 בדצמבר חגגתי 5 שנים של חופש מניקוטין. הפרידה שלי מהסיגריות התאפשרה רק בעזרת 12 הצעדים וגם ציינתי את זה ביומן הרשת כל יום ביומו. אוהבים אתכם
מתי מתחילים?

N a r n i a

New member
בקרוב מאוד

אני רוצה להעביר את זה להנהלת תפוז, כי בטח יש אנשים שלא ולשים כאן באופן קבוע אבל ירצו להשתתף, ונתאם איתם מתי הפרוייקט יתחיל לרוץ.

סלינוש

New member
לצערי

אני אוהבת לעשן. וזו התמכרות שבאה כדי להציל אותי מהתמכרויות אחרות שיותר מפחידות אותי כרגע... את 12 הצעדים (שזה דבר מבורך אך לטענתי לא פשוט כמו שאומרים תמיד..) על ההתמכרות העיקרית שלי - דהיינו אוכל, לא הצלחתי לעשות, אז על סיגריות? אני לא אופטימית..

למעלה