לכל המעשנים למיניהם

B o o o o M

New member
גם אני אהבתי לעשן

נכון אין כמו איזה סיגריה לפתוח את הבוקר לעשן איזה סיגריה עם החברים באיזה ארוע, לשתות אלכוהול\קפה ולעשן... נכון, זה הרגל שהוא כיפי... אבל מה שלא אהבתי זה את התחושה המגעילה שקיבלתי כש-לא- עישנתי, כלומר אם בבוקר קמתי קצת מאוחר וישר הלכתי לשיעור בלי לעשן, ישבתי כל השיעור על קוצים... כי הייתי צריכה את הסיגריה הזאת... אני נפתרתי מהתלות יותר מאשר מהסיגריות עצמן, אני חושבת שהייתי ממשיכה לעשן אם לא אותם יומיים שבמיקרה לא עישנתי ואמרתי יאללה נמשיך עם זה... ניראה לי שאת צריכה להבין שזה לא שווה את זה... אחרי כמה ימים את תרגישי טוב יותר בלי הסיגריות ... תרגישי כאילו די ירדה לך אבן מהלב האמת... או מהריאות

MaryJane1

New member
מה שקורה בהתמכרות לסיגריות

זה 90% הרגל ו10% התמכרות. ההרגל הזה של לדוגמא, את בתחנת אוטובוס, מחכה לו, ואין מה לעשות ,מה עושים? מוציאים סיגריה. יושבת רואה תוכנית טלויזיה, יש פרסומות... משעמם, מה עושים מוציאים סיגריה? יושבים במסעדה, מסיימים לאכול (שזה הכי בן זונה סיגריה אחרי האוכל) מחכים לחשבון ובנתיים אין במה להתעסק, אז מוציאים סיגריה... קיצר הבנתם תרעיון, סיגריות זה חרא, אני מעשנת נראה לי כבר איזה 4 שנים, איזה 2 קופסאות ביום, זה הורג אותי אני לא יכולה לעלות 2 קומות במדרגות כמו איזה זקנה... (פיי, מזל שיש מעלית) Boooom כמה זמן את לא מעשנת?!

למעלה