לכל המפחדים יש המון מקומות בעולם שאין בהם ערבים

lemner40

Well-known member
לא חייבים לנסוע למדינות עם הרבה ערבים , פלסטינאים , מוסלמים.
יש הרבה מקומות בעולם עם פחות מ1 אחוז מהאוכלוסיה מאלו
ובטוח להיות יהודי או ישראלי.
כל מדינות מזרח אירופה , מדינות דרום מזרח אסיה , אוסטרליה , ניו זילנד , רוב ארצות הברית , רבים מהאיים הקטנים בעולם , מהאיים הקריבים עד איי האוקינוס ההודי .

כוכבית מצויה

Well-known member
כל מדינות מזרח אירופה , מדינות דרום מזרח אסיה , אוסטרליה , ניו זילנד , רוב ארצות הברית , רבים מהאיים הקטנים בעולם , מהאיים הקריבים עד איי האוקינוס ההודי .
מלזיה ואינדונזיה, למשל, הן דוגמאות למדינות דרום מזרח אסיה ללא מוסלמים ... תגיד מה עם קצת אמינות?

lemner40

Well-known member
למנר הזכיר בהודעתו גם ערבים, גם פלסטינאים, וגם מוסלמים. יש מעט מאוד מדינות בעולם עם פחות מ1% מוסלמים.
מעט מאד ?
חצי מהמדינות בעולם הם עם 1 אחוז או פחות מוסלמים
כנס לקישור, תמיין לפי אחוזים ותספור
ואגב, חלק גדול מהמדינות שיש שם מוסלמים אלו לא המוסלמים הבעיתים עבור ישראלים או יהודים
אני ממקום כזה, מוסלמים הודים שאין להם עניין עם יהודים בכלל.
ואגב שבמדינות שהם לא אירופה, אלא יותר רחוקות שאין בהם מיליוני פליטים
אין בכלל בעיה, גם עם המוסלמים המקומיים

סטילהוק1

Well-known member
אתה מוזמן לעזוב עוד היום שמלאני רדיקלי וקח ביחד איתך את כל הבוגדים השמאלנים של כנופיית קפלן בשירות קטאר ואירן. תאמין לי, אף אחד פה לא יתגעגע אליכם.

evglev1

Well-known member
מנהל
ברוב ארה"ב אמנם אין ערבים, אבל כשהסקרים הראו מירוץ צמוד שני המועמדים חשבו שהערבים במישגן הם כף המאזניים.

"המדינה הזו פשוט סקסית, אני לא יודע איך לתאר את זה. מדינה כל כך טובה ושתדע שבחיים לא קיבלו אותי כזה טוב. יש המון דיבור שאנחנו מדינה מאוד פרימיטיבית יחסית למדינות אחרות, אבל דווקא כשהגעתי לארץ הרגשתי שאני יכול להיות מי שאני. באוסטרליה הרגשתי שאני בכלוב. בארץ שפטו אותי לפי מי שאני באמת ובאוסטרליה יש איזה זיוף וצביעות".

Harrington

Well-known member
מנהל
ככל שיתגוררו יותר יהודים בישראל, כך היא תהיה בטוחה יותר. אולם עניין שחשוב לזכור הוא שלא רק הבטחון חשוב, אלא גם התנהלות המדינה סביב ואחרי האירועים. הנסיון מלמד שברבות ממדינות העולם שם הבעיה. אמנם גם בישראל זו הייתה בעיה בשמחת תורה התשפ"ד. אבל זה חריג לכל הדעות, כאשר במדינות האחרות זה השוטף והקבוע.

כל זאת מעבר לכך שכמובן שמדינת היהודים היא פשוט המקום הנכון והמתאים ליהודים, מעבר לחיוב ההלכתי שבדבר.

לא לציונות אלא לתנועה הציונית. אבל זה למתקדמים בלבד כידוע (וכבר נדון כאן השבוע).

מיצינו. אל תטרח לעשות את עצמך מגיב.
הם רצו מדינת הלכה שתהיה כמו היישוב היהודי בצפת וירושליים.

אבל בהינתן מדינה חילונית בעיקרון,נם היו נגד.

ז"א שאין חיוב לגור בא"י.

הרי אם יש חיוב אז חייבים בכל מקרה ולא משנה מה המצב הדתי...

Harrington

Well-known member
מנהל
הם רצו מדינת הלכה שתהיה כמו היישוב היהודי בצפת וירושליים.
לא, הם מעולם לא רצו בכך. מבלי לפגוע אך כפי שכתבתי כאן פעמים רבות בעבר, מי שטוען שהחרדים מעוניינים במדינת הלכה בישראל מגלה בכך בורות מדהימה לגבי האידאולוגיה החרדית ועמדתם ביחס למדינה. זה פשוט מופרך ברמות-על כאלה, שקשה שלא לצחוק כשקוראים את הדברים. זה שבמסגרת קמפייני בחירות פוליטיקאים אינטרסנטיים ובמקביל אליהם תוקפים שטופי שנאה למיניהם אוהבים לצווח שהחרדים רוצים מדינת הלכה? פשוט חרטוט מצוי שאין ומעולם לא הייתה לו אחיזה במציאות.
אבל בהינתן מדינה חילונית בעיקרון,נם היו נגד.

ז"א שאין חיוב לגור בא"י.
לא. זה ממש לא אומר את זה. לכל היותר זה אומר וזה כמובן נכון, שיש מחלוקת הלכתית בעניין. אבל אתה טועה כאן בין מדינת ישראל לארץ ישראל. ככל שיש חובה הלכתית להתגורר כאן, החובה הזאת מתייחסת לארץ ישראל. אכן אין לה שום קשר למדינת ישראל, בוודאי לא הנוכחית.
הרי אם יש חיוב אז חייבים בכל מקרה ולא משנה מה המצב הדתי...
אכן, זה תמיד נכון. זה כמו שכל חילוני ישראל מחויבים בשמירת שבת וכשרות (סתם שתי דוגמאות), בין אם הם מקיימים את חובתם זו ובין אם לאו.

ככל שיש חובה הלכתית להתגורר כאן, החובה הזאת מתייחסת לארץ ישראל.
עובדה שבכלל לא היה לחץ כל שהוא לגור בישראל לאורך הדורות מצד הדתיים,

למעט כמובן פלגים מסוימים שהגיעו לצפת וירושליים.

ז"א מבחינת רוב הדתיים לא היה חיוב לגור בישראל.אם היה מוקם בית המקדש וכו'

אז כן.

אבל בלעדיו , לא.

Harrington

Well-known member
מנהל
עובדה שבכלל לא היה לחץ כל שהוא לגור בישראל לאורך הדורות מצד הדתיים,

למעט כמובן פלגים מסוימים שהגיעו לצפת וירושליים.

ז"א מבחינת רוב הדתיים לא היה חיוב לגור בישראל.אם היה מוקם בית המקדש וכו'

אז כן.

אבל בלעדיו , לא.
אין לי מה להוסיף על מה שכתבתי כבר למעלה.

SupermanZW

Well-known member
לא, הם מעולם לא רצו בכך. מבלי לפגוע אך כפי שכתבתי כאן פעמים רבות בעבר, מי שטוען שהחרדים מעוניינים במדינת הלכה בישראל מגלה בכך בורות מדהימה לגבי האידאולוגיה החרדית ועמדתם ביחס למדינה. זה פשוט מופרך ברמות-על כאלה, שקשה שלא לצחוק כשקוראים את הדברים. זה שבמסגרת קמפייני בחירות פוליטיקאים אינטרסנטיים ובמקביל אליהם תוקפים שטופי שנאה למיניהם אוהבים לצווח שהחרדים רוצים מדינת הלכה? פשוט חרטוט מצוי שאין ומעולם לא הייתה לו אחיזה במציאות.

לא. זה ממש לא אומר את זה. לכל היותר זה אומר וזה כמובן נכון, שיש מחלוקת הלכתית בעניין. אבל אתה טועה כאן בין מדינת ישראל לארץ ישראל. ככל שיש חובה הלכתית להתגורר כאן, החובה הזאת מתייחסת לארץ ישראל. אכן אין לה שום קשר למדינת ישראל, בוודאי לא הנוכחית.

אכן, זה תמיד נכון. זה כמו שכל חילוני ישראל מחויבים בשמירת שבת וכשרות (סתם שתי דוגמאות), בין אם הם מקיימים את חובתם זו ובין אם לאו.
ארץ ישראל, כלומר שטחה של ממלכת דוד בשיאה? זה כולל גם את כל ירדן, רוב סוריה, וכל לבנון.

חילוני בהגדרה אינו מחוייב בחוקי דת כלשהם, הטיעון שחילוני ישראל מחויבים בשמירת שבת וכשרות מגוחך, לו היו מחויבים לא היו חילונים.

למעלה