מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
זה לא מגוחך זה תרמית ערמומית של לקשור נולד יהודי עם "חייב לעשות כך וכך" אחרת לא יהודי.הטיעון שחילוני ישראל מחויבים בשמירת שבת וכשרות מגוחך, לו היו מחויבים לא היו חילונים.
זה לא מגוחך זה תרמית ערמומית של לקשור נולד יהודי עם "חייב לעשות כך וכך" אחרת לא יהודי.הטיעון שחילוני ישראל מחויבים בשמירת שבת וכשרות מגוחך, לו היו מחויבים לא היו חילונים.
אין חילוני שמאמין לתרמית הזו, הדתיים מרמים את עצמם, לחילונים זה לא אכפת, לא נותר להם אלא לגחך.זה לא מגוחך זה תרמית ערמומית של לקשור נולד יהודי עם "חייב לעשות כך וכך" אחרת לא יהודי.
ההיסטוריה מוכיחה ,כל פעם שיהודים התיישבו בישראל או במקום אחד מרוכז.לא היו דברים מעולם.
נכון אבל צריך להבין מה היה אז,ההיסטוריה מוכיחה ,כל פעם שיהודים התיישבו בישראל או במקום אחד מרוכז.
בא אלוהים הרג חצי מהם ואת החצי השני פיזר
הבעיה בשמחת תורה נבעה מניהול גרוע של המדינה שנשלטת ע"י חבורה של מטומטמים ביביסטים דתיים ופאנטים שלא הייתי נותן להם לנהל את החנות מכולת אצלינו במושבככל שיתגוררו יותר יהודים בישראל, כך היא תהיה בטוחה יותר. אולם עניין שחשוב לזכור הוא שלא רק הבטחון חשוב, אלא גם התנהלות המדינה סביב ואחרי האירועים. הנסיון מלמד שברבות ממדינות העולם שם הבעיה. אמנם גם בישראל זו הייתה בעיה בשמחת תורה התשפ"ד. אבל זה חריג לכל הדעות, כאשר במדינות האחרות זה השוטף והקבוע.
כל זאת מעבר לכך שכמובן שמדינת היהודים היא פשוט המקום הנכון והמתאים ליהודים, מעבר לחיוב ההלכתי שבדבר.
לא מבין למה זה אמור להתייחס.לא היו דברים מעולם.
אוקיי. ואחרי שאמרת את זה, תרצה גם להתייחס עניינית לדברי עליהם אתה מתיימר להגיב?הבעיה בשמחת תורה נבעה מניהול גרוע של המדינה שנשלטת ע"י חבורה של מטומטמים ביביסטים דתיים ופאנטים שלא הייתי נותן להם לנהל את החנות מכולת אצלינו במושב
הבעיה בשמחת תורה נבעה מכך שהחמאס, ועוד כמה גורמים, רוצים להשמיד אותנו. כל טענה אחרת מורידה מהם את האחריות למעשיהם הנפשעיםהבעיה בשמחת תורה נבעה מניהול גרוע של המדינה שנשלטת ע"י חבורה של מטומטמים ביביסטים דתיים ופאנטים שלא הייתי נותן להם לנהל את החנות מכולת אצלינו במושב
הבעיה בשימחת תורה שנתנו להם להיכנס בכוונה תתעוררי!הבעיה בשמחת תורה נבעה מכך שהחמאס, ועוד כמה גורמים, רוצים להשמיד אותנו. כל טענה אחרת מורידה מהם את האחריות למעשיהם הנפשעים
הבעיה קוף שמאלני כרות-אונה שנולדת בלי מוח.הבעיה בשמחת תורה נבעה מניהול גרוע של המדינה שנשלטת ע"י חבורה של מטומטמים ביביסטים דתיים ופאנטים שלא הייתי נותן להם לנהל את החנות מכולת אצלינו במושב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.