לכל המשתתפים שהיו במפגש היום

י יעל י

New member
לכל המשתתפים שהיו במפגש היום

אני רוצה להגיד לכם תודה
היה בעיניי מפגש מעניין ומרתק, שמחתי להכיר את האנשים ש"מסתתרים בתוך המחשב"
, וגם לדבר על נושא שמעניין אותי באופן אישי.
נתתם לי הרבה חומר למחשבה ועשייה
, ואני כבר מצפה למפגש הבא שלנו
. לילה טוב,
יעל

בוקר טוב ושמח

אני שמחה שפגשתי אתכם, יש לי המון מילים בראש להגיד ועם הזמן אני אתן אותן, כשהן תסתדרנה בסדר הרצוי... בכל זאת, אתאמץ להגיד עכשיו משהו... היה לי נעים ונוח, קבוצה נהדרת, מגוונת, עם פוטנציאל מקצועי אישי פנטסטי.רצון ללמוד הוא דבר אדיר בעיני. אני כל כך אוהבת להיות בין/עם אנשים ויש תמיד מה ללמוד מכל אחד ואחד בלי קשר ל"כרטיס הביקור" שהוא נושא. חושבת שהמפגש הוסיף ה מ ו ן וגם אני ממתינה למפגש הבא בכליון עיניים. רוצה להגיד שוב תודה גדולה למארגנים יום נעים

sachlavit

New member
תודה

תודה לאתי שהזמינה אותי למפגש ולכולכם שתרמתם לי המון. נתתם לי המון אנרגיה ונקודות למחשבה. ובעיקר כוח להמשיך ולא להתייאש. מחכה לפגישה הבאה ורדה

sachlavit

New member
תחזיקו לי אצבעות

אני יוצאת עכשיו לבריכה לשחות ואחר כך הולכת לפגוש לקוחה פוטנציאלית. אני מקווה שאוכל אחר כך לספר שהיתה הצלחה. יש כאלה שאומרים שאם תאמין - זה יצליח. זו קלישאה בעיני. אני רוצה להאמין שאני אעשה את המיטב שביכולתי ואני מקווה שהמיטב הזה אכן יהיה מוצלח. עשיתי התכוכננות יחד עם המאמנת שלי, הכנתי תשובות לאמירות שונות שעשויות לעלות בשיחה, הכנתי חומר עזר, הכנתי חיוך רחב ואמונה במוצר ובעצמי - ויחד עם זאת אני מודעת לכך שלא הכל באחריותי. יתכן שיהיו גורמים נוספים שבגללם (וכלל לא בגללי) לא תהיה מכירה. אז בניגוד למה שאיציק אמר במפגש אתמול: אני לא יוצאת מהבית בתחושה שאני לא אמכור. להיפך - אני יוצא מהבית בתחושה שרוב הסיכויים שאצליח הפעם ואני מקווה שאכן כך יהיה. אשמח לשתף את כולם אחר כך במה שקרה. שבת שלום ורדה

מחזיק לך אצבעות

הספר שהיתה לו השפעה עזה עלי הוא ספרו של נפוליון היל: " חשוב ותתעשר" אביא כאן שני טיפים של נפוליון היל:(שנמצאים בספרי: "איך להצליח בחיים") עוזבים(ותרנים) - אף פעם לא מצליחים. מצליחים(מתמידים) - אף פעם לא מותרים . ארבעה מרכיבים חיוניים להתמדה עיקשת ולהצלחה: א. מטרה מוגדרת מגובה בתשוקה עזה להגשמתה. ב. תוכנית ברורה שבאה לידי ביטוי בפעילות מתמשכת ובהתמדה עיקשת. ג. אטימת המוח מפני השפעות לא מעודדות ותבוסתניות, גם מידידים וקרובים. ד. ברית חברית עם אנשים המעודדים להתמיד במטרה ובתוכנית. איציק הזהיר במפגש מפני חשיבה שלילית של:"אני לא אצליח..., אני לא יכול...", שהיא יכולה להיות בחינת נבואה המגשימה את עצמה.לפעמים משדרים זאת בלא ידיעה לתת מודע, ולכן צריך לאטום את המוח מהשפעות שליליות ולעבור לחשיבה חיובית של אני יכול, אני מצליח, שהתת מודע יראה שאנו משוכנעים בכך ויובילנו להצלחה. מומלץ הספר של ג'וזף מרפי: "כוחו של התת מודע , וספציפית המאמר באתרי: "פחד במכירות".

הצהרה והגשמה

הצהרה והגשמה חזרה על הצהרות מביאה לאמונה . כאשר האמונה הופכת להכרה פנימית עמוקה , הדברים מתחילים לקרות . קלוד מ. בריסטול הדבר שאנו חושבים עליו וחוזרים עליו בהצהרה הופך לאמונה . הדבר שאנו מאמינים בו מאד,נכנס להכרתנו . ההכרה מובילה אותנו למעשים . אנו למדים כאן דבר מאד חשוב , כי זה יכול לשחק לשני הכיוונים . אם אנחנו מצהירים מחשבות רעות בחיינו , אנו מכוונים את עצמנו למטה במדרון של פעולות רעות .מחשבות רעות לעולם לא מובילות לפעולות טובות ! גם ההיפך נכון .כשמחשבותינו טובות ואנו מצהירים דברים חיוביים ממוחנו ולבנו , ההצהרות והמחשבות האלה יהפכו לפעולות שלנו – פעולות טובות ! זאת הסיבה שצריך ליטול שליטה על מחשבותינו ומוחנו , שוקלים ומצהירים כל היום , כי בסופו של דבר הפעולה תבוא מהמחשבות . השתדל שמחשבותיך יהיו ממושמעות , שלא יסטו לחשיבה שלילית . כשאתה מרגיש שהצהרותיך רעות , עצור וחשוב ההיפך , מחשבות טובות . אם אתה יכול , אמור את ההצהרות בקול . התחל לשנות את המחשבות וההצהרות ותשנה את פעולותיך - ואת עולמך . במדור מאמרים: מוטיבציה/פיתוח אישי, באתרי.

SHAHAF UZI

New member
ורדה,ערב טוב

אין קלישאות בתחום ה`אני מאמין,אז אצליח` ,גם את כשאת נמצאת מול אדם כבוי לגמרי,בלי אור בעיניים,תקלטי את זה מיד.כולנו מנסים ללא הפסקה לקבל תשדורות מהסביבה,ע`מ לקבל החלטות נכונות.גם הלקוח שלך יבחן אותך טוב טוב.נעים מאד,לא שוחחנו עדיין

sachlavit

New member
הצליח

ובכן המכירה הלכה בהצלחה ובקלי קלות. אני מניחה שזה היה מגוון של גורמים - אבל מה שחשוב שהיתה שוב תחושת הצלחה. תודה לכולם על האנרגיות החיוביות והיכולת שוב להאמין בעצמי .ובעיקר על העצות איך להתיחס לכישלון (בין השאר - כעוד שלב בדרך להצלחה). מאחלת לכולם שבוע טוב. ורדה (סחלבית) אגב, מאחר ואני לא מכירה את כולם בכינויים שלהם בפורום וההקבלה בחיים ה"אמיתיים" האם זו תהיה גסות רוח לבקש שתחתמו בשמכם בהודעות שלכם - כדי שאוכל לחבר שמות לפנים ולעיסוקים? תודה

sachlavit

New member
תוכנית להשבוע

אם ירצה השם, הזמן והשכל - מקווה השבוע לסגור עוד עסקה (עם לקוחה שתהיה גם משווקת אחר כך). תחזיקו אצבעות ותשלחו ברכות

WOW - צלצלו הפעמונים

יופי, כן, המשיכי הלאה עם האנרגיה החיובית הזו, עם החשיבה החיובית שאת יכולה. המשיכי בפגישות, בחוק הסטטיסטי, בניתוח הפגישות, בלימוד, בתיקון הטעון תיקון ושיפור וקדימה הלאה מהצלחה להצלחה.

SHAHAF UZI

New member
בני,אם היית מעודד גם אותי ככה

הייתי מגיע רחוק.........................רחוק................

עוזי, אתה צריך עידוד?

אתה כבר הגעת רחוק ועוד תגיע... אם המטרות שהצבת לעצמך לא גורמות לך לעשות משהו שלא היית עושה לולא הצבת אותן - אזי אינן רחוקות מספיק. מטרות רחוקות גורמות לך לעשות משהו שמעל ומעבר מדי יום. הן מניעות אותך להרים טלפון נוסף, לשפר את כישוריך, לפגוש לקוח נוסף, לערוך מעקב. אם המטרות שהצבת לעצמך אינן מביאות אותך לכך, חזור והרחק אותן, כי הן הפכו אימפוטנטיות. לא משנה איזה מטרה או חלום יש לך - אל תחשוש שזה חלום לא מציאותי. אנשים מגשימים מטרות לא מציאותיות כל יום.

SHAHAF UZI

New member
בני,תודה.אני באמת חושב שאתה יכול

לשמש דוגמא לכל מה שאתה מדבר עליו.פגשתי בך והתרשמתי ממך,ובעיקר מהיותך איש טוב,שאוהב לעזור ולתת מעצמו לאחרים,כחלק אינטגרלי מאישיותך.יום טוב,ושתדע שאני כל הזמן מחפש לקרוא חומר שאתה כותב,זה מזון לנפש ממש.

אתה מזכיר לי בני, סיפור שהיה

לפני כמה שנים הגעתי למשרדו של מישהו מאוד עשיר ומפורסם, לשיחה על עבודה. השיחה קלחה לה, ולאט לאט שמתי לב שהאדם המפורסם הזה, שכולם יודעים השהגיע רחוק רחוק, עם הרבה מעשים וכסף בעצם מחפש משהו מאוד פשוט. שיחה קטנה, פשוטה, בלי שום מילים מפוצצות, גרפים או כינוסים יוקרתיים. באישהו שלב אמרתי לו משהו כמו: "רגע, מה אתה לא יודע שזה מה שחושבים עליך"? אז הוא אמר: "אין לך מושג כמה לא מדברים איתי, כמה חושבים שאם אני כזה גדול חושבים שאני לא צריך חיוך או ליטוף, שאם אני מצליח כבר אני לא זקוק לעידוד, בכלל, ספרי לי איך בחוץ במסדרון כאן, כי אני לא יודע. כשאני מופיע, כולם מתיחסים אלי כ...., לא כאל בן אדם שמרגיש או חש אלא כאל מה שהם חושבים שאדם עם מעמד כמוני צריך להיות..." זה היה נורא עצוב. נורא. מאז אני יודעת, שלא משנה כמה אדם הלך רחוק, ואולי דווקא בגלל זה שהלך רחוק ו"שרף" הרבה מהבטרייה שלו...הוא זקוק לעוד ועוד עידוד. בהמשך פגשתי עוד אנשים עם אותה ההזדקקות, כי נדמה לאנשים שהם כבר עשו את שלהם.ומאז אני נורא נזהרת... בכלל, אני חושבת שכווללנווו זקוקים לזה. גם בימים שאנחנו מצליחים וגם באלה שלא... זה חמצן לנשמה שאף פעם לא מספיק ממנו אחה"צ נעים

SHAHAF UZI

New member
אביבה תודה ,זה היה פ צ צ ה !!!!!!!!

שתי טיפות מים אני !!!!! רק שאני לא עשיר ומפורסם....... והאמת אביבה? את האמת? .....מישהו יכול להמשיך אותי?............מישהו יודע מה רציתי לאמר?.............

למעלה