לכל המשתתפים שהיו במפגש היום

לכל אדם יש תליון התלוי לו מצווארו

לכל אדם יש תליון וירטואלי התלוי לו מצווארו ואומר: "עשה שארגיש חשוב" אל תשכח מסר זה ביחסיך עם אנשים ובמכירות.

SHAHAF UZI

New member
בני,זה בגלל התליון שראית אצלי?או

דימוי שאתו מספק לפורום?אתה ממש צודק בני.אנשים מטבעם נוטים לקבל,ובאופן כמעט בלתי רצוני,הם מעניקים חזרה,מיד לאחר שקיבלו.אני בהחלט חושב בני שהתודעה הזו לקבל הטבע האנושי,קיימת מעט יותר אצל מצליחנים.התודעה הזו היא ערך מוסף,ומענין בני אם אנשים שעושים אוטוסוגסטיה,לא שרים רק את המנטרה הקבועה עליהם עצמם,אלא מזמזמים מעט את סיפור התליון.כמה שזה חשוב. וואווו........כמה שזה חשוב.ושוב תודה בני, מעוזי שחף

תודה לך אביבה תודה אתי תודה יעל

שמחתי לפגוש בכם אתמול. לכל אחד מהאנשים יש פוטנציאל אדיר בתחומו. אמנם ישבתי בשקט רוב הדיון יחד עם זאת קלטתי המון.
בהצלחה לכולנו, אמן

monicala

New member
למארגני ומשתתפי המפגש

המפגש היה מענין ומאיר עיניים. היה לי קצת מוזר לעסוק בעינינים כל כך תכליתיים דווקא ביום בו נתתי הרצאה על "אמן וחברה". קצת כמו לעבור עולמות הרחוקים שנות אור בן רגע. הייתי רוצה לקפוץ שנה קדימה ולהציץ אל המקום בו אהייה ואל המקום בו יהיו שאר המשתתפים. עד אז - צריך לעבור את יום ראשון הקרוב ואת שאר ימות השבוע. ואם מגרד לכם, אתם יודעים לאן לפנות... תודה רבה רבה למארגנים ולהתראות במפגש הבא, מוניקה

היי מוניקה ../images/Emo13.gif

רוצה לספר קצת על העיסוק/עסק שלך? על הרעיון האדיר שיש לך? אם את ממשיכה להיות כאן איתנו, להשתתף בפורום באופן אקטיבי, אני רוצה גם לדון איתך על ההסתכלות שעליה דיברת.. האמן וחוסר התכליתיות... שבת שלום לך

אמן מצליח הוא אמן תכליתי

שפעל, או שהפעיל יחסי ציבור לשיווקו ופרסומו. אמן שלא פורסם ושווק, לא היה תכליתי, ואיננו כאמן. מיכאלאנג'לו ואמנים אחרים מתקופתו מפורסמים ומצליחים בזכות התכליתיות שהתחברו לכנסיה שמימנה, שיווקה ופרסמה אותם. בלי הפרסום,השיווק , והתכליתיות הזו, מי היה מכיר את מיכלאנג'לו?

monicala

New member
תגובה לבני

שלום לך בני, מיכלאנג'לו לא היה האמן היחיד בהיסטוריה. ואן גוך למרות קשריו (אחיו היה סוחר אמנות) לא מכר ולו תמונה אחת בחייו. מודליאני מת חסר כל. רמברנדט פשט את הרגל וכן הלאה. זו באמת שאלה מה קדם למי, האמנות או סוכניה. האמת היא שהכלים שלובים. הכנסייה בזמנו נזקקה לאמנים והאמנים לא פעלו אז ל'שם האמנות'. מיכלאנג'לו היה הראשון שזיהה עצמו כ'גאון' ומכר את עצמו ככזה. כיוון שאמנם היה גאון, זה לא היה כל כך קשה, אם כי גם לו שילמו לפעמים שוטף + כשיהיה כסף. בתקופת הרנסס האמנות לא כוונה אל ההמונים אלא אל הכמורה והאצולה. 'אמנות לעם' החלה עם המהפכה הצרפתית כשהסבו את הלובר למוזיאון. עד כאן סקירה היסטורית קצרצרה. אני מכירה הרבה 'אמנים תכליתיים' שאף אחד לא רוצה להציג אותם כי הם אמנים גרועים, ואמנים נחבאים אל הכלים שמשחרים לפתחם. שיווק אינו חזות הכל, לפחות לא באמנות, ואני לא בטוחה שאפשר להצרין כל פעולה בחיים ל'שיווק' ו'מכירה'. מה שנכון, אופי מוחצן הוא בהחלט מעלה בעולם העיסקי כמו גם בעולמות אחרים.

מוניקה, אני חושבת שהכוונה היא שהיום

גם השיווק והמכירה עומדים/מוצגים הפכו לאומנות לשמה. יש כל הזמן לשים לב, להתחדש, לא לחזור על מה שהיה ובקיצור להיות מאוד יצירתי. הקהל היום חשוף לכל כך הרבה הצעות/גירויים בו זמנית שכבר הפך לכהה חושים ועמוס ריגשית מכל מה שמוצע לו. מי שרוצה היום למכור משהו, ולא חשוב באיזה שיטה, צריך להיות אומן ומאווד תכליתי כדי לצאת עם כסף ביד מהעיסקה. הייית אומרת שהמקום האופטימלי (כמו תמיד)הוא תמיד באמצע בין הנחבאים לתכליתיים... חוץ מזה, תענוג לקרא אותך...

הכוונה היא שאמן, יוצר, מייצר,

אם יצירתו ותוצרתו תוחבא, לא תוצג, לא תפורסם, לא תשווק, איש לא ידע עליו כאמן, ועל יצירתו, או סיכויי הצלחתו. אם לא למכור, אז לפחות להציג, לפרסם, להראות יכולתו ויצירתו, שידעו וישבחו אותה ואותו.

owolf10

New member
תודה וכל הכבוד

ליעל ולשוש על הארגון והדרך הנעימה בה נוהל המפגש. לאביבה על האוירה שנוצרה כאן בפורום שהביאה לקיום המפגש. לכל המשתתפים שהגיעו וסיפרו על עצמם, על התוכניות והעסק הקטן שלהם והיכולת לשתף. בהצלחה בהמשך ולהתראות.

missB

New member
מצטרפת לתודות למארגני המפגש

היה מפגש מעניין מאוד שהשאיר תחושה של פוטנציאל וציפיה למפגש הבא. היה נחמד לפגוש את השמות מאחרי הכינויים וגם את האנשים החדשים. עוד יותר נחמד זה לראות את האנשים החדשים מצטרפים אלינו כאן בפורום. מקווה שתמשיכו להשתתף ולתרום.

geru

New member
מתי המפגש הבא?? מאד רוצה

להיות בו...התנתקתי קצת מקריאה בו .... העבודה בבית יכולה לגמור לך כל שניה פנויה. שרון

ymmy

New member
לסחלבית.......

מי שבוחרת לעצמה שם כזה חייבת להצליח ובגדול
הסחלב הוא לא סתם פרח

ymmy

New member
ועוד קסם סחלבי......./images/Emo39.gif

עם מחלפות שערה....

sachlavit

New member
תודה

על הפרח הנפלא. האמת, לא יודעת למה בחרתי את השם הזה - אבל הוא מוצא חן בעיני ואני משתמשת בו באינטרנט בכל מקום בו אני לא מציגה את עצמי בשמי האמיתי מסיבות שונות. אולי בגלל ששמי גם הוא כולל פרח (ורד/ה) יפהפה וחיפשתי משהו לא רחוק מדי. חוצמזה אני מתה על פרחים. בכל אופן תודה על הפרח הנפלא. אגב, אתמול ראיתי את הסרט "adaptation - יש איתו בעיות אבל אחד הדברים הטובים הוא הוא צילומים נפלאים של סחלב מסוים - פשוט מדהימים ומרגשים. יום נעים לכולם ורדה

relax

New member
../images/Emo187.gifכל הכבוד סחלבית!!!

שעסקייך יצמחו כמו פטריות לאחר הגשם! שושי.

אהבתי: כבר צחקת היום?

אם לא צחקת היום לא היו לך חיים היום. אנשים שעושים את הטוב היום מבטיחים את האושר של המחר.

למעלה