קצת מקומם מה שכתבתם
מגי וכולם שלום. תמיד יש דג גדול יותר, ולכן תמיד יהיה מישהו שקשה לו יותר. יש גבול לכמה אחריות יכולים מובילי הקבוצה, שעושים זאת בהתנדבות ומתוך רצון טוב, להפגין על לוודא שכל אחד ואחד מבין בדיוק למה הוא נכנס. כולנו ילדים גדולים ,וצריכים לברר הייטב את היכולת שלנו. נכון - המונחים "קל/בינוני/קשה" מכסים, כל אחד מהם, קבוצה רחבה למדי של מסלולים, אבל עדיין - השאיפה היא לכיוון ממוצא שאפשר לדבר עליו. מה גם שברוב המקרים מצרפים תיאור של המסלול - אז קראו אותו. אם המילה "עליה" או "סינגל" מופיעה יותר מדי פעמים - אל תלכו! ולגבי זה שכולם מתעניינים "בך" (טענה שרק את השמעת, לא רקישה) אז יכול להיות שזה נכון, ויכול להיות שכולם סתם ניסו להיות נחמדים, ולעזור לך כי קשה לך. האם לא היית כותבת משהו בסגנון "ואף אחד לא עזר לי וכולם היו עסוקים רק בלנסוע מהר יותר"? אם אף אחד לא היה מציע לך עזרה? שוב - גם אני רוכב מתחיל. מאוד. ובכושר של נעל בית בערך. ולכן, אני פשוט לא מגיע לטיולים שמוגדרים מעבר ל"בינוני". עדיין. במקום זה אני מוצא עוד פראייר ונוסע לבד. ואם יש טיול באיזי, אז מצטרפים. המסר הוא לא "אנשים עושים את זה בחינם אז הם לא חייבים לכם כולם" אלא "קחו אחריות". האפור