לכל המתקוטטים החביבים אי שם

לרוכבי EZ riders ולמצטרפים החדשים

הלילה או מחר בבוקר אני מוציא מייל לגבי שלושת הטיולים של חודש יולי. מצטער על העיכוב. יורם

טיולי יולי-אוגוסט ../images/Emo42.gif

בחודשים יולי אוגוסט עקב חום הקיץ: שעת ההתכנסות היא 05:30 זמן יציאה 06:00
-- יולי --
12/7 - יד קנדי - נקודת מפגש תחנת הדלק מול מושב אשתאול לפני צומת שמשון 19/7 - פארק בריטניה - נקודת מפגש בכניסה למושב גפן 26/7 - בקעת אלון ונחל חיק - נקודת המפגש בעוספייה תתואם סמוך לטיול
-- אוגוסט --
2/8 - נחל געתון ונחל כזיב - נפגשים בכניסה לקיבוץ כברי 9/8 - שמורת סנסן נפגשים בכניסה למושב אביעזר עמק האלה 16/8 - נחל יבניאל והאגם הנעלם - נפגשים בכניסה לקיבוץ גשר 23/8 - לטרון ושלוחת השיירות - תחנת דלק לטרון מסעדת אסא צומת ח.שבע הטיול של השבת האחרונה באוגוסט עדיין לא נקבע, הכוון הוא הדישון. ************************************* מצטרפים חדשים שרוצים לרכב איתנו ולא נמצאים ברשימת התפוצה מתבקשים לתאם מראש את ההגעה לטיול במייל שלי או במסר. יורם

aFish

New member
שמורת סנסן

מציע לבדוק קצת את נושא הרכיבה שם. אני הסתובבתי לפני שנה בשמורה בתמימות ואח"כ הסתבר לי שה"מקומיים" מתייחסים מאד בזהירות לנושא ההסתובבות שם. קצת רגיש במיקומו הגאוגרפי...כמו כן צור הדסה חסומה בגדר, בקצה השמורה, ולכן ממליץ לבדוק מראש איך מתאמים את פתיחת השער, עם מי ובאיזה טלפון. הטלפון שנכתב בזמנו על השער לא הוביל לשום מקום ונאלצנו, איך לומר בעדינות, לאלתר דרך לתוך הישוב - מה שמאד מאד יאיט קבוצה גדולה.

ר י ק ש ה

New member
אני סומך על יכולתם הוירטואוזית שלEZ

הכל קטן עליהם גדרות שערים הרים , חברה לעניין כל הר ועמק הם איזי. BORN TO BE WILD כמה כייף.

Mנטה

New member
תגיד לי ריקשה, יש לך בעיה ?

אולי תבוא לאחד הטיולים של איזי ותראה על מה מדובר בכלל ?

Dorthi

New member
יורם שלחתי את השעון......./images/Emo8.gif

תהנו השבת. מקווה שנתראה בטיול הבא. דורית

haim w

New member
טיול בשבת 19-7-2003

אהלן יורם איך המסלול עצמו האם יש הרבה עליות קשות? אני מצטרף השבת

ariem6

New member
רציתי לשאול האם הקבוצה מתאימה גם...

לרוכבים עם כושר גופני בינוני? אם כן, כיצד ניתן להצטרף לרשימת התפוצה של הקבוצה? תודה

Mנטה

New member
הקבוצה מתאימה לכל סוגי הכושר

זה בדיוק הקטע, לא מתעסקים בה עם כושר. עושים כל מסלול לפי אם הוא מעניין ויפה ודברים כאלה, ופשוט עושים אותו לאט אז כולם יכולים. אפילו אני

ר י ק ש ה

New member
תגיד לי מנטה האם קראת את התגובה

במודעה לפני שבה מדובר על מסלול דיי מסוכן לבריות עם גדרות ואולי בני דודים לא כל כך סימפטיים. וחוץ מזה מהתמונות שראיתי שלכם יש בניכם רוכבים אגרסיביים שאני במו עיניי ראיתי את ביצועיהם ביער בן שמן. ואתה רוצה לשכנע אותי שרוכבים אלו יוצאים עם חבורה של רוכבים לאט , זה פשוט לא יאומן . אם אתה מכיר את אופיים של הרוכבים האגרסיביים הם לעולם לא ירכבו לאט כפי שאתה מתאר. ספתא שלי ניפטרה מזמן ומאז הפסקתי לשמוע סיפורי ספתא.

Mנטה

New member
את לא אתה

זה דבר ראשון. דבר שני, איך שאתה רוצה, לא נשמע לי ממילא שעם רוח הקרביות הזאת שלך אתה מתאים לקבוצה הנחמדה והeasy going הזאת. ודבר שלישי, אם אתה לא רוצה להאמין שום דבר לא ישכנע אותך. ע"ע דבר שני.

viczan1

New member
עקיבא,הפחדתה את ריקשה עם....

התמונות שאתה מפרסם באתר הרים.הוא עוד יחשוב שאנחנו חיות שטח

ר י ק ש ה

New member
למה רוח קרביות ??? במה את רואה רוח

קרבית בכך שכתבתי BORN TO BE WILD מהלוגו שלכם שאתם מישתמשים בו.??? לא אני כתבי אתם כתבתם זאת. ואינני יודע אם את מספיק מבוגרת לזכור את הסרט הידוע של איזי-ריידר מדובר על חבורה ((למען הדיוק כנופיה)) של רוכבי אופנועי הרלי דוידסון שהיו חיים בקומונה בארה"ב כדאי לך לראות את הסרט הזה זה קלסיקה במיטבה , סרט שהכניס הרבה אקשיין בתקופת ההיפיס של שנות השיבעים.

timon1

New member
על מה תלין יא ריקשה???

יש מספיק רוכבים מתחילים בארץ ל100 קבוצות, מצא לך 10 קבועים ולכו לרכב. אני לא מבין למה נטפלת דווקא לאיזי ריידר, הם בסך הכל קבוצת רוכבים טיפוסית כלומר,מספר אנשים שהכירו בפורום ונהנים לרכב יחד, מה רע בכך שאתה מתקיף אותם ללא הרף?

מ א ג י

New member
ריקשה צודק לחלוטין !!!

מנסיוני אני הצתרפתי למספר קבוצות שבטלפון תיארו לי את המסלול כקל נורא אך כשהגעתי לשטח מיתברר שזה לחלוטין לא היה מסלול למתחילים . כנראה מנהיג הקבוצה התעניין רק בי ולא היה איכפת לו לחלוטין כושרי הגופני ואם אני יכולה לעשות את המסלול שהוא בחר. בכל הדרך הזו היו עליי טפילים שרצו לעזור לי אפילו לסחוב את האופניים עבורי ושאני אתן להם את מיספר הטלפון שלי. אזאי רבותיי אני לא מעוניינת לחלוטין שתסחבו עבורי את האופניים ואני מעוניינת לחלוטין לצאת עם קבוצה ללא מטרות של פלישה לחיי הפרטיים, אותי מעניין המסלול הקל בכדי להינות מימנו.

קצת מקומם מה שכתבתם

מגי וכולם שלום. תמיד יש דג גדול יותר, ולכן תמיד יהיה מישהו שקשה לו יותר. יש גבול לכמה אחריות יכולים מובילי הקבוצה, שעושים זאת בהתנדבות ומתוך רצון טוב, להפגין על לוודא שכל אחד ואחד מבין בדיוק למה הוא נכנס. כולנו ילדים גדולים ,וצריכים לברר הייטב את היכולת שלנו. נכון - המונחים "קל/בינוני/קשה" מכסים, כל אחד מהם, קבוצה רחבה למדי של מסלולים, אבל עדיין - השאיפה היא לכיוון ממוצא שאפשר לדבר עליו. מה גם שברוב המקרים מצרפים תיאור של המסלול - אז קראו אותו. אם המילה "עליה" או "סינגל" מופיעה יותר מדי פעמים - אל תלכו! ולגבי זה שכולם מתעניינים "בך" (טענה שרק את השמעת, לא רקישה) אז יכול להיות שזה נכון, ויכול להיות שכולם סתם ניסו להיות נחמדים, ולעזור לך כי קשה לך. האם לא היית כותבת משהו בסגנון "ואף אחד לא עזר לי וכולם היו עסוקים רק בלנסוע מהר יותר"? אם אף אחד לא היה מציע לך עזרה? שוב - גם אני רוכב מתחיל. מאוד. ובכושר של נעל בית בערך. ולכן, אני פשוט לא מגיע לטיולים שמוגדרים מעבר ל"בינוני". עדיין. במקום זה אני מוצא עוד פראייר ונוסע לבד. ואם יש טיול באיזי, אז מצטרפים. המסר הוא לא "אנשים עושים את זה בחינם אז הם לא חייבים לכם כולם" אלא "קחו אחריות". האפור

למעלה