לכל המתקוטטים החביבים אי שם

tiranm1

New member
מאגי, ריקשה, אולי גוטמן.... כנסו...

הנה הצעה. בואו ניפגש מחר (שישי) אחה"צ לרכיבה נטולת קשיים והתחייבויות. לא תיכננתי משהו מיוחד למחר אז כנראה ארכב בירקון (ת"א מזרחה וחזרה). אני מתחייב לא לברוח לאף אחד ולהישאר עם כולם בכל הדרך. מקסימום, אני ארכב הלוך ושוב כל פעם....... אחרי הרכיבה יקרה אחד משניים: או שייתברר שאתם דווקא בכושר לא רע ויכולים לעמוד בטיול "בינוני" (האפשרות הסבירה יותר). או שנוכל להכריז כל הקמת קבוצה חדשה....... באים ????

tiranm1

New member
מצטער, היום עבודה......

אבל מחר אחה"צ, אפשר לסגור ??? וננסה לצרף עוד כמה.......

tiranm1

New member
נו ????? איפה אתם ?

מצטרפים או לא ? גוטמן, סגרנו ? מאגי ?? סימני חיים ? ריקשה ?? לרתום אותך ? עוד רוכבים ??

ariem6

New member
טיראן, סגרנו...כנס

הי טיראן, מחר, 16:00 בערך (+ - כמה דקות בלבד),רכיבה בירקון,נפגשים מתחת לגשר של פנחס רוזן ( קניון איילון). מתאים? אריה.

dgeller

New member
מתחילים

הגדולה שלנו שאנחנו יכולים לבחור עם מי לרכב ! אני מנהל קבוצה של רוכבים, שבהתחלה הוגדרה כמתחילים ויעידו על כך אחרים. הרכיבות נבנו כדי לקדם את כולם ולהתאים לכמות גדולה של אנשים. כדי תמיד לברר לא עם הרוכבים מחתילים אלה עם המסלול קשה או קל ומה רמתו הטכנית. בברכה דרור גלר

timon1

New member
מאגי, תרשי לי להתנצל בשם כל הגברים

באשר הם שם על רמת החרמנות שלנו. אני מאוד מקווה שאת לא מאשימה את ה"איזי ריידרס" בכך שיש להם בקבוצה כמה גברברים שניסו להתחיל איתך רחמנא ליצלן, תוך כדי טיול, ועוד יותר גרוע זה שהם בכלל העיזו להציע לך לסחוב את אופניך, ממש איום ונורא... לא יודע איך הם הגדירום ואם בכלל את רמת הטיול אבל לרוב מקובל להגדיר רמת טיול כדי למנוע מקרים כמו שלך [לא כולל ה"חרמוניזציה"], בכל מקרה, אם יש לך ספקות, צרי קשר עם מארגן הטיול ושאלי אותו כל מה שעולה לך בראש כדי שיהיה לך את מירב המידע להחליט אם מתאים לך או לא. יום טוב.

היא לא רכבה איתנו..... אף פעם..

החרמנות הגיעה מכתובת אחרת.. אגב,יש לך תה מצויין אפשר לקבל את התרכובת הסודית?..
או שהוא היה טעים במיוחד אחרי שעליתי את העליה פעמיים.......?? יורם

timon1

New member
פאדיחות, ../images/Emo5.gif../images/Emo178.gif../images/Emo67.gif

תזכיר לי מתי טעמת את התה שלי... התרכובת אינה סודית, כמה עשבים מהגינה, זה הכל.

dgeller

New member
רכיבת ונטיל !

יורם רכב אתך ברכיבת ונטיל ! יחד עם יהודית !

RockhopperJudy

New member
טימון, כן, הוא עם הסקוט

ואני - אתה יודע... עכשיו אנחנו רוכבים באיזי... מתי תצטרף????

timon1

New member
כשיהיו לי אופניים...

דרך אגב, למה לא תבואו לפה, אני מבטיח טיול שיתאים לאופי הקבוצה
אבל את אל תבואי כי אני מתכנן לגנוב פה איזה רכב
8-} סתאאאאאאאאם, בטח שתבואי

איתי נ

New member
טיפוס ב EZ להר ברקן?

אני מתאמן לקראת זה. חוץ מזה, גם יהודית הגיעה לטיול ונטיל אבל החום שבר אותה (ובעצם את מי לא?) ובענין גנבי הרכב כדאי לקרוא את הכתבה בקישור.

timon1

New member
עם האופניים שלך לא צריך אימון

תן להם לעשות את העבודה לבד
, לגבי יהודית, אני מכיר אותה מימים ימימה

למעלה