לכל הנרקיסים יפי הנפש אוכלי הקוטג' שבוכים

רעפון

New member
לכל הנרקיסים יפי הנפש אוכלי הקוטג' שבוכים

שאומרים שהמילה פרידמנים זאת גזענות. ובה בעת מכנים כל מי שלא כמוהם ערסים זאת לא גזענות ? שמישהו יסביר לי מה ההבדל בין המילה פרידמנים למילה ערסים ? מה ליפי נפש מותר להשתמש בכינוים מה אתם מעל החוק ?

עדכני888

New member
בואנה את קצת חוצפן...

יוסי בובליל קורא של לאנשים "שרמוטה" (שיפרה) ו"קחבה=זונה" (ללאון) - זה התנהגות זה?

רעפון

New member
אז הוא קילל מה אתם עושים מי זה

סיפור ? אפשר לחשוב בחיים שלכם לא שמעתם אנשים שמקללים זה חדש לכם ? וחוץ מי זה לאון צעק והעיר אותו משינה בגלל זה אמר את זה. ואת השרמוטה אמר בגלל ששיפרה לא הזמינה לו תלחם שהוא צריך. אז מה שיצא זה שהקללות שהוא אמר הם מוצדקות.

MineraL

New member
סליחה, אבל יצאת נעל...../images/Emo6.gif

מה זה קללות מוצדקות? הם לא אנשים רגילים, הם אנשים שכל המדינה מדברת עליהם והם צריכים "להתנהג בהתאם".

PinkWin

New member
אף אחד לא צריך להתנהג בהתאם. הם לא מייצגים

אף אחד מלבד את עצמם. והם אנשים רגילים לחלוטין. לכן אתם כנראה מגזימים בתגובות. הם אנשים כמוני וכמוכם. האנשים שבאמת אמורים להתנהג בהתאם הם השרים בממשלה וכל החברי כנסת למיניהם. הם מייצגים אותך. לא חברי האח הגדול.

../images/Emo45.gif

מאשימים את שפרה שהיא לא מבדרת אותם, או שהיא מרכלת על אנשים, או שהיא מעיזה להגיד "אני הולכת להשתין" בפני כל עם ישראל (כשזה בערוץ 20 למעשה) אתם שוכחים שהם אנשים פשוטים

MineraL

New member
מבחינתם הם לא מייצגים אף אחד אבל לא מבחינתינו

לא יעזור מה שתגידי, כל אחד מהם מייצג את החברה הישראלית.

MineraL

New member
בדיוק בשביל זה הם צריכים "להתנהג בהתאם"

לא סתם ארז והשני אומרים את זה כל פעם.

PinkWin

New member
הוא אומר להתנהג בהתאם בגלל שזה בשידור חי

לא בגלל שהם מייצגים משהו. אין להם אפשרות לצנזר מילים בשידור חי. וברגע שהם אומרים את המשפט הקטן הזה הם מוציאים את עצמם מידיי חובה במידה ויהיו פליטות פה לא במקום. אף אחד לא רוצה להתעסק עם הרשות השנייה.

ordiki

New member
יש הבדל בין ערוץ נישה

עם 2.5 אחוז רייטינג לערוץ מרכזי עם 30 אחוז רייטינג.

MineraL

New member
אין שם 2.5 אחוזי רייטינג...

טוב שלא כל העולם ואישתו רואים את הערוץ הזה "כשמשעמם" או "כשאין מה לראות"

PinkWin

New member
יש דיליי נתחיל בזה. ויש הבדל גדול בין ערוץ 20

לערוץ 22. אי אפשר להשוות בין הערוצים האלו. מי שצופה בערוץ 20 מודע לכך שיכול להיות מצב בו יהיו קללות וכל מיני התנהוגיות לא נאותות. בערוץ 22 אנשים יודעים שיש יחסית צנזורה למילים, ולא רק בערוץ 22, גם בערוץ 10. כל מקום בו הרשות השנייה דוחפת את האף. זה ערוץ הרבה יותר קפדני. לדוגמא: הורה לא ירשה לילד שלו לצפות בערוץ 20 בגלל שהתוכן בוטה מדי. בערוץ 22 הוא ירשה יותר מכיוון שיש יותר גורמים שאחראים על התוכן המשודר. יש יותר פיקוח על תכנים לא נאותים.. זה ההבדל. אם יש עוד אתם מוזמנים לכתוב.

ordiki

New member
לא מעשי

צריכים כן, מסוגלים לא. אפשר להתנהג בהתאם יום יומיים אבל להתנהג בהתאם 60 ימים, אין דבר כזה.

רעפון

New member
תגיד אתה לא קולט משהו אצלך לא בסדר ?

מה זה להתנהג בהתאם ? התוכנית בנויה שהם לא יתנהגו בהתאם שיהיו מריבות צעקות ורכיליות זה מה שמביא רייטינג. מה רצית שהם כל היום ישבו ישתו תה וידברו על חדשות מי יראה בכלל תתוכנית.

MineraL

New member
אמרתי מה הם צריכים לעשות,לא מה אני רוצה שיהיה

אני בכלל הייתי מעדיף מכות, קטעי סקס + לסבי.

PinkWin

New member
מבחינתי הם ממש לא מייצגים את החברה הישראלית

הם אנשים פשוטים לכל דבר שסכ"ה החליטו להופיע בתוכנית ריאלטי. לפחות לא במובן שאתה חושב. הם מן הסתם ישראלים, אז כן, הם מראים צדדים שונים בארץ שלנו. אבל הם לא מייצגים אצלי שום דבר. ואפשר לצאת גם מנקודת הנחה אם ככה שכולנו מייצגים את החברה הישראלית, ולפי המצב בפורום והדיבור פה המצב שלנו רע מאוד. כל דבר אז מייצג אותנו, עמידה בתור בסופר, בקופה, הכבישים, מסעדות, טיסות.הכל. לפני ששופטים אותם ומבקשים מהם לשנות את עצמם ולשקול מילים, צריך להסתכל על עצמנו ולשאול מה אפשר לשנות. ממש לא אכפת לי מה הם עושים, מה הם אומרים, ומה הם חושבים. אם הם טועים, שיטעו. אם הם מגזימים, שיגזימו. כל אדם לומד מטעויות. הדבר היחידי שאפשר לשלוט עליו זה עצמנו, אז תתחילו בכך שתשלטו על עצמכם(הכוונה לא אליך ספציפית, אלא בכללי). אח"כ לדאוג לכל הדמויות בתוכניות הריאלטי. וד"א אין דבר כזה חברה מושלמת. אף אדם לא מושלם, לכן לא יהיה מצב של חברה מושלמת.

למעלה