לכל הנרקיסים יפי הנפש אוכלי הקוטג' שבוכים

ordiki

New member
שטויות

הם בני אדם ובני אדם מדברים לפעמים לא מתוך מחשבה. ואלה אנשים שמצולמים 24 שעות ביממה כבר הרבה זמן והם התרגלו לקיום של המצלמות ולפעמים מנצלים את זה ולפעמים שוכחים מקיומם. אין קללות מוצדקות אבל לפעמים זה קורה לכולם.

רעפון

New member
נעל בתוך פרצוף שלך ../images/Emo6.gif

אתה לא יודע מה זה קללות מוצדקות ? תשתמש קצת בראש שלך אולי תתחיל להבין. פה הטעות שלך הם אנשים רגילים מאוד שהוכנסו לבית וזה בעצם מעות התוכנית. ומי קבע שהם צריכים להתנהג בהתאם ? אתה ? מי אתה כתבת את החוקים של הבית ?

PinkWin

New member
אין אדם בעולם שלא קילל.

ואם קיים אחד כזה אני אשמח לפגוש אותו. בניגוד לאחרים, יש אנשים שמקללים אוטומטי. אפילו לא חושבים על המילים. מה לעשות, זהו עולמנו, אתה שומע קללות ביום יום. הלוואי ולא היו משתמשים במילים הללו, אבל זהו המצב. יוסי מקלל, שפרה מקללת, לאון מקלל, עינב מקללת וכו וכו. אפילו ראש הממשלה שלך מקלל, ביחד עם כל חברי הכנסת. תצפה פעם בערוץ הכנסת ותראה מה הולך שם. אני לא אומרת שזה נכון וצודק, אבל זה המצב. לא רק יוסי מקלל. די להשמיץ סתם. אם כבר משמיצים אז להיות להיות אובייקטיבים לגבי כולם! מספיק להיטפל לאנשים. אנשים הם בני אדם, שלא תמיד שולטים בפה שלהם. ורוב הזמן לא מודעים בכלל למה שהם אומרים. ועכשיו תחשוב טוב טוב עם עצמך, לא קרה מקרה בו פלטת קללה מהפה? בין אם זה במודע או לא במודע?

ingel

New member
אני גם לא מבין על מה המהומה

עד עכשיו קלטתי את כולם מקללים.אפילו היום רנין פלטה את המילה כלבה על המנהלת שלה בבית הספר ואז אמרה-יאוולי.פשוט נפלט לה.לא צריך לעשות מזה עניין.לכולם נפלט קללה עסיסית מתישהו בחיינו "הנאורים". ותגידו לי זה רק אני או שממש אהבתי את זה שיוסי קם לצבר ואמר לו-אתה שרמוטה!

ordiki

New member
ברור

אני בטוח שאף אחד לא היה עושה מזה עניין בחיים האמיתיים, אבל כשאתה מוסיף אלמנט של תחרות והדחות אז כל דבר קטן מתנפח.

ordiki

New member
ערס זה לא עדה זו התנהגות

יש המון ערסים אשכנזים.

Yaki J

New member
ומה עם המילה פרחה?

אנשים מתרגשים מהסלנג "פרידמנים" ושוכחים ש"פרחה" זה שם של בחורה. בשנות ה70 החליטו כל מיני חכמים ואסי דיינים להזנות את השם ולהפוך אותו שלם גנרי לבחורה זולה. אין שום שוני בינו לבין המילה פרידמנים, שניהם התפתחות של שפה אוזרית, ובאשקלון ומקומות אחרים בדרום כנראה פרידמנים זה כינוי לחנונים יבשים.

ordiki

New member
אותו דבר

צורת התנהגות. אגב, אני לא מתמרמר על המילה פרידמנים אלא על הקביעה שהם מופלים בגלל שהם מזרחים שלדעתי זה לא נכון.

ordiki

New member
ובלי קשר

"שלאגר" זה אחד מהסרטים היותר טובים הויותר מצחיקים שנעשו כאן בארץ.

אתה צודק

אבל הטענה שלכם זה שפרידמנים זה חנונים כאלה, ובמקרה יצא שזה מתאים גם לאשכנזים כי פשוט זה האופי שלהם באותה מידה אם שפרה היתה אומרת על עינב ויוסי בהמות, לא בגלל העדה שלהם אלא בגלל שהכוונה לאנשים עם קריזות שצורחים ובמקרה יוצא שאלה המזרחים, אז הייתם אומרים על זה גזענות. אתה יכול לטעון שלא, אבל אני מכיר את הפורום הזה. על זה שהיא דיברה על יוסי ועינב כ"הם" בתור איזכור, אמרו שזה חמור הרבה יותר מזה שהוא קרה לה שרמוטה.

רעפון

New member
שנזכיר לך את הפנינים של הזוג המעולל שיפרה

וצבר ? כבר שכחת אותם ? יהודים סוג ב שאריות אדם מה זה אמור להביע ? מה לצד אחד מותר ללכלך ולצד השני אסור ? צד אחד מראים בשידור המרכזי וצד שני עוברים כאילו לא קרה כלום.

אתה יכול להזכיר

ואז אני אזכיר לך את ההקשר שזה נאמר ואז תגיד לי "לא משנה ההקשר העיקר שהמילים האלה עלו על השפתיים שלהם" אז בסדר.

m o r o s

New member
ערסים הם אנשים שמתנהגים בצורה כזאת

זה ממש לא קשור לזה שהם פרידמנים או מזרחיים, אני חצי אשכנזית וחצי מזרחית ולמרות זאת אני אוהבת את עינב ולא סובלת את שפרה אבל זה לא מצדיק התנהגות כזאת ערס זה אדם בעל דיבור עילג,אלים, כיום, נפוץ המונח ערס בקרב בני נוער, חיילים וסטודנטים, והוא מיוחס בעיקר לדמויות "לא נחמדות" ובלי קשר למוצאן העדתי, כאלה שלא קיבלו את החינוך הנורמטיבי, המדברים בשפה רדודה וגסה, ול"עושי צרות" למיניהם. זה לא קשור למוצאן העדתי

רעפון

New member
חחחחחחח נו אז מה שאת אומרת אין הבדל

פרידמנים זה כינוי להתנהגות של חנונים לרוב פונה לאשכנזים. ערסים זה כינוי להתנהגות של מופרעים לרוב פונה למזרחים. אין הבדל כל עדה מקטלגת את השניה במונחים שונים. רק שיש כאלה שלא מבינים איך אנשים קוראים להם פירדמנים בזמן שהם קוראים לאחרים ערסים. פה כל הקטע של השנאה לשיפרה וצבר שהם מתפלאים איך יוסי ועינב קוראים להם פרידמנים. בזמן ששפרה וצבר מכנים אותם שאריות אדם ויהודים סוג ב. ואחרי זה באה עוד ההיתממות של שיפרה בחדר של האח הגדול איך זה יכול להיות שמקלטגים עדה שלמה. בו בזמן שהיא עושה אותו הדבר.

יNOT

New member
../images/Emo152.gif רק רציתי להוסיף ולומר שזה אחלה שרשור

יש פה כל כך הרבה מסר ותוכן, כל מה שצריך בשביל....

ordiki

New member
אגב, אצלי בעבודה

זה הפך לבדיחה כולם קוראים אחד לשני פרידמנים ואף אחד לא נעלב. ואגב טל פרידמן אדם מצחיק וגם רוקיסט די טוב.

למעלה