לכל הספוטרים

• פותח הנושא ram_z
  • פורסם בתאריך

e dor

New member
אחלה - טוב לשמוע ../images/Emo8.gif

לצלם כמוך זו הגישה הנכונה לטעמי

e dor

New member
אגב, בכדי להסביר למה אני מתכוון....

באפריל הייתי לבד בהולנד - משמע, היה לי כמה זמן שרציתי לצלם בשדה בלי לחץ של אף אחד. ועוד דוד שלי לקח אותי לטרסה ולפיינל, אז תבין כמה מטוסים ראיתי שם (ואף פעם לא נמאס !
) חזרתי, לאחר סינון, עם 1,008 תמונות. מתוכן, אם אני זוכר נכון מבדיקה שערכתי, בין 65%-70% תמונות של מטוסים. מתוכן שלחתי 13 ל-A, והם דחו את כולם. ב-JP קיבלו כמה. אני רואה בזה ככשלון ? שלילי ! נהניתי בצורה מטורפת (בטיול, אך גם בצילום המטוסים ספציפית), שיתפתי את התמונות עם אנשים, גם הם אהבו - אז בכלל. זה מה שחשוב - יש עוד כמה מאות תמונות (וזה רק מטיול אחד) שלא שלחתי אפילו, חלקן לא מתאימות אבל אני פשוט לא לוקח את זה קשה, אני אוהב אותן - וזה מה שחשוב לי יותר מכל. זו הייתה רק דוגמא קטנה

danidin1985

New member
למי שאוהב לראות נחיתות והמראות יש

אתר שיאפשר לקנות בו DVD ב-25-30 דולר שם יש וידאו שלם של שלוש שעות כמדומני עם נחיתות והמראות מנמיל-תעופה בעולם כגון אמסטרדם (יש אל-על) פרנקפורט(יש אל-על) הונג-קונג קאי-טאק !! כולל וידאו מיוחד על יומו האחרון של קאי-טאק ! יש גם נוספים. ויש כמובן סרטים על חברות-תעופה שונות ממש כדאי! www.worldairroutes.com www.justplanes.com

ארזS

New member
אתה משווה את זה לדבר האמיתי ?

זה לא אותו דבר למרות שזה נחמד.

danidin1985

New member
חס וחלילה! זה משו בנוסף וגם-

בוידאו אני משתמשים בשני חושיםאבל כאשר נמצאים ומסתכלים על מטוס נוחת-ממריאמרגישים גם את הרעד וגם הרעש יותר חזקאבל למי שאוהב לראות מטוסים שונים נוחתים וממריאיםאז זה פתרון מצוין!וגם הזוויות שם יותר טובות!

למעלה