לכל הפורום...

רוני13

New member
לכל הפורום...

בואו תראו מה הלך באמת בעמונה לפני כמה ימים...ואל תשברו באמצע! אה ולמי שאין לב יהודי וערכים זה לא יכאיב כל כך אבל...בכל זאת! תראו איך הם יושבים כנועים כל כך בלי שום הרמת אבן!

NIKESTYLE

New member
האמת בהתגלמותה

אנשי קדימה נמנעים מלהגיב ולחשוף את האמת. קדימה -מסוכנת לבטחון ישראל !!!!

רק ססמאות סרק יש לך? ../images/Emo6.gif

אתם חוזרים על עצמכם... זה פאתטי ולא מוסיף רוח למפרשי הליכוד הרעועים.

mean girl 16

New member
הוא בכלל תומך עבודה.

מה קרה לך יניב? נעלמת מפה יותר מדי זמן.

אשרת

New member
זה כבר עלוב לחלוטין.

הייתי אומרת מי באמת מסוכן לבטחון ישראל, אבל ניתן לך את הקרדיט שאת המשפט האחרון שלך כתבת עקב הבחירות הקרובות..........

בני ברק

New member
מראות קשים לצפייה!

אולמרט יושב במשרדו ושולח קלגסים כדי שיכו באזרחים שאינם מרימים יד. במקום לנהוג כמו שבכל מדינה דמוקרטית-נוהגים כאן כמו במדינות חשוכות מההיסטוריה.

אשרת

New member
למדת מילה חדשה?

אולי תארוז את המזוודות שלך ותעבור לגור בבריטניה, הרי אתה כל כך נואש לשלטון שלהם עלינו... אז לך ישירות אליהם, ותחצסוך לעצמך את המנתנת חייך. וכאשר בני נוער זורקים לבנים על כוחות הבטחון - זאת הוכחה למדינה חשוכה כאשר שכחה מזמן כיצד אוכפים חוק על פורעי חוק , שעושים מה שהם רוצים, ועוד מעיזים להתלונן כאשר באים לכפות עליהם את קיום החוק.

בני ברק

New member
היית רוצה....

לצערך,אני נישאר |הדגשבארץ ישראל למרות השילטון הישראלי! כפי שעברו מעל אדמת הקודש שליטים עריצים כך יעבור מעלינו השילטון החשוך הזה! לבריטניה את מוזמנת ללכת כשהשילטון יעלם ויתפוגג לו...ואנחנו היהודים שומרי תורה ומיצוות נישאר חיים על אדמת ארץ ישראל הקדושה.

שלום בני ברק

כמה דברים : ראשית אני בטוח שאתה יודע שיש חובה לציית "למלכות" כשהיא נבחרת , אתה אמור לדעת זאת במיוחד מפני שאתה "יהודי שומר תורה ומצוות " !!! שנית , אתה יודע שהארץ נכבשה והעם היהודי הוגלה מעל אדמתו בעיקר בגלל קיצוניות (שנאת חינם ) . האם כשעושים "כרצונך" אתה מתרצה שמח וטוב לב וכשמחליטים דברים שהם מנוגדים לתפיסתך כולם אינם מתאימים ויש להחליפם בכל דרך כולל קיצונית כפי שהדבר התבטא בעמונה ? האם "שילטון החושך הזה" כדבריך היה טוב כל עוד עשה "כרצונכם" וכיום משהשיקולים השתנו ודרככם (בזמנים רבים מאוד גם דרכי שלי !!!) זזה הצידה השילטון הפך לבזוי ואינו ראוי ? האם העובדה שמרבית העם אינה מעוניינת עוד בדרך בה התנהלנו עד היום ודורשת שינוי מהותי בתפיסת העולם ובשיקולים אינה מרמזת לך דבר ? ולשאלתי האחרונה בתקווה שלא אפגע בך , אבל בכ"ז : מי שמך לדובר השם? האם אתה יהודי יותר מכל אחד אחר ? האם לך יש "קשר ישיר ויחידי" עם ה' כזה שלא ידוע לאחרים ? אם כן אשמח שתספר לי על כך מפני שעד היום חשבתי שלכולנו יש . אלה אם כן יש יהודי סוג א' ויהודי סוג ב' ואם כן אשמח אם תקטלג אותי ואת שאר העם שלא חושב כמוך . אנחנו א' או ב' ?

בני ברק

New member
שבוע טוב

דינא דמלכותא-דינא. זה חובה על כל יהודי לשמור על כללי החוקים של המדינה בה הוא חי,בלי זה המצב יהיה חמור מאוד. כששוטרים מותקפים באבנים הם צריכים לעשות ה-כל כדי להגן על עצמם ולנהוג בכל האמצעיים כדי לתפוס את פורעי החוק. לאחר שהשוטר ניכנס לבית ורואה מולו אזרחים שאינם תוקפים אותו ואינם מהווים סכנה לחייו הוא צריך על פי החוק!!! זאת אומרת לבצע את כל הכללים למעצר אזרח, לפי התמונות זה לא מה שקרה! שוטר לא צריך להעניש פושע אלא להביאו בפני שופט! השוטר שמצולם בתוך הבית ניראה מכה נערות ונערים יושבים על הריצפה ללא שום סיבה מוצדקת מבחינת החוק, כמובן שיש סיבה של נקמנות והוצאת כעס על האזרח אבל זה גדלותו של שוטר יחסית לפושע.... לגבי שאלתך מי שם אותי לדובר השם? לא רלוונטי,אני לא דובר של אף אחד. ולא כתבתי אחרת מכך.

קראתי בכרטיסך שאתה נשוי ידידי

האם מקובל עליך הדבר שהורים ישלחו נער בין עשרה (בתמונות נראו ילדים צעירים מכך) ? האם לאנראה בעיניך בזוי הדבר ? לעניין לא עשו דבר , זכור , אלה הגיעו לאחר תקופה בה נכחו בחברון , שם הושלכו עליהם "בלוקים , אופניים ומוטות ברזל כולם שם היו רעולי פנים , תשמע כמו המחבלים שרגע קודם נלחמנו בהם . אתה לא מאמין .... " !!!!!! מגיע שוטר/חייל שרגע קודם היה נוכח בסיור עם גיפ או במחסום ושומר על אלה שבזמן שהוא במחסום הם מכינים דוקרנים מאולתרים "לרצוח" אותו !!!! מגיע שוטר מג"ב שרגע קודם חברו נדקר ע"י נער !!!! איני סבור כי אתה ידידי יורד לסוף דעתי , העיסוק העיקרי שלי מגיע מתחום "הלחימה" , היכולת לדקור אדם מגיעה מיכולת נפשית תוקפנית ביותר . היכולת לנסות להרוג אדם עם נשק קר (סכין/גרזן/דוקרן וכו'... ) מבטאת תוקפנות ברמה הגבוהה ביותר . חוסר האכפתיות וההבנה שאתה מחדיר גוף זר לגופו של הנדקר , היכולת לראות דם בזמן שאתה מבצע "חליצה" של הכלי הדוקר אלה ידידי מבטאים יותר את החרדה שלי מהארועים ?!!!! אתה מבין את גודל החרדה ? את המשמעות של רמת התוקפנות ?!!! שבוע טוב ידידי

בני ברק

New member
מממ...

אני רווק. (בכרטיסי לא מופיע שאני נשוי) אם ההחלטה היה בידי בוודאי שלא הייתי שולח את הילדים להתעמת עם כוחות הביטחון, אבל כניראה שההורים לא יכולים כל כך להשפיע על ילדים בגילאים 16 פלוס... אבל לא זה הנקודה. שוטר (לא חייל) צריך לדעת להשתמש בכוח שהחוק מקנה לו. אף אחד מהמתנחלים לא תקף לאחר פריצת הכוחות לבתים. מכאן על השוטרים היה להתנהג כשוטר, לבצע מעצר על כל המשתמע מכך! לכבול אחד אחד ולהוביל אותם למעצר! הם צריכים לתת את הדין בפני שופט ורק בית משפט יגזור את עונשו! לא השוטר! אין זה מתפקידו! תתאר לך שהשוטר תופס אזרח פושע שרצח או אנס ברחוב,האם יעלה בדעתך שהוא יתחיל לחבוט בו באלה כעונש ואז יוביל אותו לבית משפט? אני מחלק את הארועים לשתיים, 1)כשזרקו אבנים על השוטרים וסיכנו את חייהם,היה עליהם להישתמש בגז מדמיע ואף בכדורי גומי!!! לעבר אותו פושע שמסכן חיי שוטר במילוי תפקידו! הרי לטענת המשטרה יש להם צלפים מצויינים... 2)לאחר הפריצה לבתים שאף אחד לא הרים יד על השוטר לבצע את העבודה בצורה יסודית ללא שום אלימות.

טעות בעניין המצב האישי ,

נו אז יאללה (ואל תאשים אותי "בפולניות" אני לא ) . לעניין המעצר מסכים למרות שלא ניתן להתעלם לחלוטין מהארועים שקדמו והיו במהלך כל הפינוי . אגב בתמונות נצפו ילדים שהם הרבה פחות מגיל 16 !!!!! שבוע טוב

לעניין ההורים והנערים בודאי שזאת

הנקודה ! הופעתם של נערים צעירים בגילם באירועים כל כך חריגים ואלימים מבטאת זלזול בשלטון החוק . היא מגיעה מצד הנערים , היא מגיעה מצד ההורים והיא מגיעה במיוחד מצד המנהיגות הציבורית והפוליטית . רבנים, פוליטיקאים והורים היודעים שהם שולחים את ילדיהם (או אפילו ידיעה וחוסר עשייה למנוע ) אלה בעיניי חמורים לא פחות מהתנהגותו של נער באירוע חמור שכזה . האירוע הזה מבחינתי מבטא חציית גבולות , תחילתו של מאבק אחלים וחסר פשרות עד לכדי פילוג בעם ואיבוד הארץ וכולי תקווה שלא נגיע לשם . האשמים העיקריים בעיניי אינם אותם נערים אלה בראש ובראשונה אלה ששלחו אותם "לעמדת החזית" במלחמההזאת . הייתי "מעריך" ( לא יודע אם זאת המילה המתאימה ) יותר את המאבק לו הבוגרים היו נמצאים שם ללא הנערים/ילדים . השימוש הציני והבזוי בגופם נשמתם ורוחם של נערים צעירים נראה בעיניי מנהג פסול ביותר !!! זה אולי הדבר העיקרי שמפחיד אותי , יכולתם של הבוגרים להשתמש בצעירים והחלשים בחזית . הייתי משתמש בדוגאמות של שימוש "בצעירים וחלשים" מהמאבק הבזוי מצד הפלסטינאים אבל לא אעשה זאת , זה נראה בעיניי חמור לא פחות . שבוע טוב

בני ברק

New member
מה אתה מצפה?

אתה מטיל על האחריות על הילדים על ההורים...על ההנהגה של המתנחלים... אבל מה עם האחריות של השוטרים???!!! איפה הכללים הבסיסיים של השוטרים?

למעלה