לכל הפורום...

אחזור שוב על דבריי בני

הכנות למרידה ומאבק אלים אינם מבטאים "כפיים נקיות" . הכנות הכוללות הכנה של דוקרנים ( עבודה מקצועית של "לוחם" שהכין דוקרנים אצל רתך מומחה !!!!) אלההכנות מיוחדות שהצריכו הפעלה של "חדר מבצעים" כמו במלחמה . הכנה של בלוקים "וביצור" אלה מבטאים עבודה של "חדר מלחמה " מאורגן . הכנה של "גדר אש" , פיזור שמן , פיזור דוקרנים על הקרקע אלה מבטאים "עבודה מקצועית של חדר מלחמה" , נערים אינם מיומנים דיו להכין מערך כזה מסודר של "הכנות ללחימה" !!!! כל ההכנות כול התרחישים נלקחו ע"פ הבנתי בחשבון , כולל "הוצאת השוטרים מדעתם" ע"מ לצלם אירועים הזויים כאלה בהם יוצאים מכלל שליטה . אתה יודע , כשיוצאים "למלחמה" נלקחים בחשבון כל התרחישים : תוצאות , אבידות בגוף ובנפש , ניצחון בנקודות , ניצחון בנוקאואט , ניצחון פסיכולוגי , תעמולה וכו'... כל אלה ע"פ האירועים נלקחו בחשבון כולל שימוש פוליטי לקראת בחירות !!!!! שבוע טוב

בני ברק

New member
למה מתבכיינים השוטרים?

עוד לא שמעתי על שוטר אחד שנידקר! היה שוטר שניפגע בשבר זכוכית בראשו. השוטרים באו מצויידים על קסדות,זאת אומרת הם ידעו שהם לא הולכים לטייל בקניון... האזרחים לא היו לבושים בחליפות מגן ובקסדות,זאת אומרת הם אכן לא נערכו כפי שאתה מתאר...למלחמה! אני מצפה משוטר קצת יותר מסתם פושע, שוטר ניבחן בזמן אמת, ואם הוא יוצא למסע נקמנות בחסות החוק הוא כשל, ועל כישלונות הוא צריך לשלם ולעמוד בפני שופט. מה אתה מצפה? שנוותר לשוטר שחבט ללא הצדקה "חוקית"? אם אתה ביצעת פשע חמור וניפסת על חם,האם רשאי השוטר לכסח לך את הצורה למרות שאתה מניף דגל לבן? שוטר צריך לדעת לנהוג באיפוק, וכרגע האזרחים גם קיבלו מכות רצח מהשוטרים הפושעים וגם מועמדים לדין בפני בית משפט! ומי בוכה? משטרת פושעי ישראל!

חורבן הבית הגיע מקיצוניות

לא צפיתי בסרטון הספיק לי להסתכל בטלויזיה . לפני שאת או אתה קוטלים את דבריי תקשיבו ותקראו עד הסוף ! לצערי , כתבתי כאן לפני ההתנתקות מחבל עזה ואחזור על דבריי . כאיש ימין לשעבר , כאיש ליכוד וחבר התנועה אני מתבייש בדברים הקשים שראינו במיוחד מצד המתיישבים . ארשום את הדברים בנקודות : 1. הישיבה באזורי ההתישבות בחלקים נרחבים של יהודה שומרון וחבל עזה גרמה לנו יותר נזק מאשר תועלת בראייה לטוח הארוך לצערי . הישיבה גרמה לנו להיות כהי חושים בכל הקשור לאוכלוסיה המתגוררת שם ויותר מכך גרמה לנו עם השנים להיות כאלה גם בכל הקשור לאוכלוסיה הישראלית יהודית בישראל . הקושי לשים סדרי עדיפויות כאלה שבהם האוכלוסיה המתגוררת בשאר חלקי ישראל היתה שנים "מקופחת" מכל הבחינות ובעיקר כלכלית / חברתית וכו'.. (חינוך רק אתמול ראינו בחדשות ערוץ 2 את הפערים גדולים בין אזורי הארץ מבחינה תקציבית השקעות פיתוח חינוך הישגיות בין חלקי יו"ש ולבין שאר הארץ כאשר לתושבי היו"ש יתרון משמעותי מהחינה הנ"ל ) . 2. שירות המילואים בהיו"ש וחבל עזה לאורך השנים לימד אותי להרגיש לצערי את הסבל של האוכלוסיה הערבית , דרך העיניים של האוכלוסיה החלשה הישראלית / יהודית . אני לא סבור שניתן להאשים אותי כאיש שמאל מובהק לא במקצועי , לא בחיי האזרחיים , לא בחינוך עליו גדלתי ובודאי לא "בשנאת יהודים" , בניתוח הדברים אני קודם כל מצפה להיטיב עם האוכלוסיה היהודית , אבל אני סבור שהיא תבוא ע"י הטבת תנאי המחייה של התושבים הערביים . המילואים לימדו אותי עם השנים שהצורה בה התנהגות חלקים נרחבים של האוכלוסיה היהודית כמו חלק נכבד מהחיילים בצורה וולגרית ולא ראויה . אני אומר את דבריי במיוחד מתוך דאגה לקהילההיהודית בישראל . במיוחד מפני שהתהגות זו חילחלה לתוך "מעמקי" ההתנהגות בציבור היהודי בכלל ברחבי הארץ . אני מאשים בכך בכל "תחלואי" החברה ובמיוחד באלימות הגוברת בעשורים האחרונים . 3. לעניין האלימות , כאדם בוגר , אני (הייתי משתמש במילה בז אם לא היתה חריפה מאוד , אבל אשתמש במילה כועס מאוד על התושבים הבוגרים ובמיוחד ההורים של אלה שהיו בהפגנות או באלה שהשתתפו "במלחמה" נגד הפינוי בעמונה . ראינו שם בני נוער צעירים ( בני עשרה בתחילת העשור השני ואפילו פחות מכך ) . כאלה שהתכוננו "למלחמה" , אין דרך אחרת להציג את ההכנות . חלק מההכנות כללו : בלוקים , סלעים , אבנים לידוי (כמו בהר הבית מצד הערבים המוסלמים) , אופניים , מוטות ברזל ועוד כאלה כלי משחית . חלקם הנכבד של "הלוחמים" היו רעולי פנים וזאת במדינת חוק!! האם לזה את קוראת הפגנה שקטה " כאלה שלא עשו דבר ורק היו שם " ?!!! 4. אחדהתלמידים שלי שוטר ביחידה מיוחדת סיפר " הם לא חישבנו לנו , זרקו עלינו אופניים מהגגות , על אחד החברה זרקו בלוק מהגג במזל לא פגע בו . תשמע הם התאמנו לקראת הארוע , הם הגיעו מוכנים מאומנים , החטיפו לנו בעיטות ומכות כמו "לוחמים מיומנים שהוכנו מראש" !!!!! 5. לעניין הרמת "האבנים" , כאשר מצבור ענק של אבנים , גדרות תיל , "גדר אש" מוכנים איני סבור כי אלה ישבו בחיבוק ידיים ולא עשו דבר . מספיק עם ההיתממות . הכאב על פינוי הבית הוא כאב עצום , אני מבין אותו , מבין את ההתרגשות אבל מכאן ועד "מלחמת אחים" הדרך קצרה מאוד . מה שהתחולל בעמונה ראוי להוקעה בכל פה . נערים המגיעים עם "דוקרנים" מאולתרים לדקור שוטר/חייל זה דבר מבהיל . הוא מפחיד אותי יותר כאשר אני חושב על התעוזה , על המוכנות להרוג שוטר / חייל . כך באופן ברור , דוקרן הורג !!! והוא הוכן מראש!!!!!!!! איני מצדד באלימות מצד השוטרים/חיילים , אולם נראה כאילו ידם היתה על התחתונה במקרה הנ"ל !!!! להפסיק את זה לפני שיהיה מאוחר . חורבן הבית הגיע מקיצוניות והוא יגיע שוב .

למעלה