לכל הצופיפניקים והצופיפניקיות.....

חצאית

New member
לכל הצופיפניקים והצופיפניקיות.....

אני בכיתה ט ומתלבט מאוד בשבועיים האחרונים ולכל המושבעים בינכם בבקשה תנו לי סיבה אחת ...... משמעותית, ומציאותית להצטרף לצופים... תודה (אני לא הומו)

טוב אז ככה...

אני לא בדיוק הילדה שתיתן לך את הסיבה הכי טובה ומשכנעת למה כדאי להצטרף לצופים ...אאאאאאא-בל אתה יכול ללכת לכמה פעולת , אם מצא חן בעייניך תרשם אם לא אז אז לא נורא...לא כולם אוהבים את זה... נטעעעעעע { אני לא לסבית , סתם (הכדורים מתחילים להשפיע) }

anat113

New member
אז ככה - האמת שאין ממש

סיבה, יש אנשים שמתחברים לצופים וממש אוהבים את זה ויש אנשים שלא, אז הדרך היחידב לדעת זה ללכת ולנסות והצעה מה
אם אתה רוצה להצתרף תצתרף עכשיו כי שנה של חמשוש זו שנה פצצתית.....

0% angel

New member
YO YO

ירין... לי יש תסיבה הכי טובה בשבילך למה לבוא לצופים: אני שמה כאילו דה.... -דניאל-

חצאית

New member
אוווווווווששששש

אנלא מאמין את גם שמה?!?!?!?!? עכשיו אני בטוח בא ועוד אחרי שקרעת אותי בכדורגל שולחן אני חייב לך! שלך חצאית עם גרביונים(אני לא הומו)

nIcKiTa

New member
חחחחחחחחח

יש לי שאלה! אתה בתנועה אחרת? כי זה גם יכול להיות תלוי באיפה יש לך חברים\אנשים שאתה מכיר כי אם כל החברים שלך בתנועה אחרת אז בצופים תהיה לבד... ואם כולם בצופים אז יותר תהנה שם! אבל זה סה"כ תלוי בך!!! נ.ב משהו לא קשור: כולם פה שנה אומרים שצריך לדבר על האידיולוגיה, אבל בעצם כל פעם שמישהו מנסה לדבר על זה אף אחד לא מגיב! אז תחליטו מה אתם רוצים

חצאית

New member
תשובה.....

היי מה המצב רציתי להגיד לך שבצופים פה כולן בנות חוץ מאחד שהוא בן.... אבל כמו ש 0%ANGEL אמרה שהיא שם זו הסיבה הכי טובה שנתנו לי עד כה.... כולם פה עדיין לא נתתם לי סיבה אמיתית!!!

0% angel

New member
יש לי עוד סיבה.....

וזה שיש לנו בן אחד (בגדוד) זה לא אומר...(אם תבוא יהיו 2) בקיצקץ אתה לא יכול להגיד שהחברים שלך לא שמה כי הם שמה... או שאתה מעדיף להיות עם "הזונות בשחור" במדצי"ם.. חוצמזה שאין לך מה לעשות בחיים אז תבוא זה כיף! רוצה עוד סיבות...?!? יש לנו בשבט את האנשים הכי כלים בעולם (חוץ מפואה) ו...יש אחלה טיולים וכמובן שיש שמה אותי!!! -דניאל-

yarinet

New member
לדנדי, דנדו´ש או דניאל....אחלה סיבה

מה המצב אחותי יש לך אחלה סיבה בקשר לזה שאת שם... אבל את רוצה להגיד לי שאור הוא הבן היחיד....מה הוא כבר עושה.. בטח משעמם לו רצח?? הוא משתתף בפעולות?? כולם פה מה זה יבשים!!!! תנו סיבות יותר טובות חוץ מ.."תנסי ותראה" או "הצופים זו אחלה הנהגה" או הסיבה שהכי אהבתי.." 0%ANGEL שם...." מקווה לתשובות -ירין- ....

0% angel

New member
אז מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז מה אם הוא בן יחיד.... תחשוב קצת...בן יחיד מוקף בנות.....כאילו ווואוו שיו דה קצת ריספקט חבל על הזמן סוף הדרך אחי! וכן הוא משתתף בפעולות!!!למה שלא ישתתף?! -דניאל-

0% angel

New member
בן אחד אבל....

לפחות אנחנו מצליחות להשאיר אותו בגדוד.. זה כבר משהו... אבל יש גם גדודים רק של בנים...כך שאין מחסור בנים בשבט! -דניאל-

אל תזייני ת´שכל תעשי טובה

לא היה פה דיון רציני אחד בהיסטוריה של הפורום, חוץ ממשהו אחד "פעולה שהשאריה עליכם רושם), והיו עליה אולי שלוש תגובות... אני מבין עכשיו למה כולם יודרים על הצופים, הפורום הזה והפרסומות נגד עישון (ידעתם שסקרים מראים ש90% מהשכב"ג בארץ מעשנים?)

yarinet

New member
וואלה......./images/Emo53.gif

איזה אידיאולוגיה יש בכלל לצופים?? אם יש?

אל תקשיב להן, הן קטנות מידי...

קורס מדצ"ים - אולי הדבר הכי טוב שתעבור בחיים שלך, שלא לדבר על הקרדיט ברזומה, או בצה"ל (אם אתה מספיק טיפש להתגייס אליו). הניסיון שאתה צובר שם, מה שאתה לומד, מה שאתה עובר, כל החוויה, משהו שנשאר איתך לכל החיים... תכנס ותשאר בכוח, גם אם קשה לך, תהנה, תאמין לי שתהנה, וגם אם לא אז תלמד דברים יותר חשובים מכל י"חל מזדיינות בהיסטוריה, צלמד את הדרך הראשון בתורת האדם.

yarinet

New member
אז אתה אומר שעדיף מדצי"ם

הצופים אצלנו לפי דעתי יותר מפותח ממדצי"ם ..... מה עושים שם בכלל?? זה כמו צופים??

למעלה