לכל הצופיפניקים והצופיפניקיות.....

yarinet

New member
תשמע אבל....

אני חושב שהצופים נותנים לך כושר מנהיגות ואת הסבבה שבחיים .... (על תשכך שאני לא בצופים...אני רק שוקל לאן ללכת???)

אוי ועוד איך איכפת להם...

למה אתה חושב יש כל כך הרבה צופיפניקים שהפכו למ"כים עוד בטירונות?

0% angel

New member
אל תקשיב לו ,יש לו קטן מידי....

אההה קורע אנוכי.... (סתם דשא בורד אל תבכה קח לראוץ-כמו רוב השכבגיסטים) זה שהשכב"ג מעשן....אין מה לעשות אבל אסור להם לעשן בשטח השבט ואסור להם לעשן ליד חניכים כמובן. ואני לא מאמינה שהמדצים לא מעשנים...כי מה לעשות חוצמזה למי אתה מעדיף להקשיב לאלה שכרגע נמצאים וחווים את השהות בצופים או לאלה שהיו ממזמן במדצים... חוצמזה שאני מכירה אותך...אתה בחיים לא תהיה מרצונך עם "הזונות בשחור" באותו חדר כך שהמדצי"ם כבר פסולים עבורך... -דניאל-

תשנן:

"יש לך כישרון של נעל"... אבל אתה (או את, אני כבר לא ממש בטוח) מאוד מבדר. להאמין למי שהיה מד"צ ממזמן? תגדירי מזמן? הספקתי להדריך יותר קבוצות ממך, אז עדיף שפשוט תשמרי את הפה שלך איפה שהכסף שלך (ביטוי מפגר, אני יודע). בשטח הצופים, לידיעתך, מותר לעשן, כל עוד אתה לא בזמן פעולה (החוקים העתתיקים אומרים שאסור לעשן בחאקי, אבל אפילו המדריך קורס שלנו לא שם על זה, והוא היה מכריח אותנו להעביר התנסות קורסית על קתימב"ה כל פעם שמישהו היה מגיע עם סיכה חסרה), אפילו עם החניכים שם, פשוט אף אחד לא מספיק אידיוט לעשות את זה... אני שוקל לחזור להדרכה... מאז שהקלסר שלי חזר אלי מציפים אותי זכרונות, אבל אני לא מתכוון לחזור לשבט הקודם שלי, הם הוכיחו את עצמם כזונות מספיק גדולות, ואין עוד שבטים בסביבה... אולי אני אדריך בני עקיבא? יש לי ליד הבית. דשא! אאוט

חסרות תנועות?

אולי המשאב כי גדול שהארץ התברכה בו (חוץ ממים כמובן) אלה הן תנועות נוער.

0% angel

New member
....!?

אוי כמה שחצן בן אדם יכול להיות....?! אני לא באה לריב או לתקוף אותך וכדי שגם אתה לא ולידיעתך בהנהגה שלנו אסורלמדריכים לשכב"ג או לאנשים בכלל לעשן לא בחאקי לא בפעולה ולא בשטח של השבט ! אז תפסיק להתווכח ולחשוב שרק אתה צודק...כי אתה לא יודע ה-כ-ל- נ.ב- אני בת! חזק ואמץ -דניאל-

yarinet

New member
חחחחחחחח

דניאל את צודקת בקשר לזונות בשחור..... ומה אם ההתערבות שלנו...פחדנית!!!

0% angel

New member
אנוכי?!?! פחדנית?!?!

אעלקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! אוי סתום את פיך אני כל הזמן אומרת לך לבוא ואתה ממציא תרוץ אחר כדי לא להתחרות נגדי...ואתה קורא לי פחדנית!!!! ואם לא היית פוחד להפסיד (מה שבטוח יקרה) היית מסכים להצעה שלי SO שאט זה פאק אוף!!!! וברור שאני צודקת בקשר לזונות בשחור!!! חזק ואמץ -דניאל-

yarinet

New member
השפלה...

אני ירין הבן הפסדתי במתכוון לדניאל הבת הכוסית ... הפסד משפיל ומבייש לעם הגברי אבל תמיד יש פעם ראשונה....

0% angel

New member
כן כן השפלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ירין הבן (השוביניסט) הפסיד לדניאל הבת בכדורגל שולחן! ועכשיו הוא חייב לה...פיצה קולה וסרט בראבו לי כן אתם יכולים ללחוץ לי ת´יד! חזק ואמץ -דניאל-

yarinet

New member
חחחחחחחחח

דבר ראשון אני לא שוביניסט (ידעתי שתנחססי לי על זה מעכשיו והלאה.... דבר שני יש לך מזל של מתחילים יותר נכון מתחילות והפעם ניצחת!!! דבר שלישי כן באמת הפסדתי פיצה קולה וסרט....אבל אם זה איתך!!! לא הפסדתי..... ועוד משהו...... אני ירין הבן הפסדתי בטעות ובחוסר ריכוז לדניאל הבת ......... אני רק התחלתי להתחמם........

0% angel

New member
ש-ו-ב-י-נ-י-ס-ט-

א- אתה כן שוביניסט כי אם לא היית שוביניסט לא היית אומר לי שתנצח אותי בגלל שאני בת ב-אין לי מזל של מתחילים כי אני לא מתחילה ג-נכון אתה באמת הפסדת פיצה קולה וסרט! ד-אתה ירין הבן לא טוב בעצם גרוע ..בהמצאת תירוצים עלובים! חוצמזה שהיה לנו משחק חימום אז אתה לא יכול להגיד שהמשחקים ששיחקנו אחרי זה היו חימום! חזק ואמץ -דניאל-

yarinet

New member
פ-מ-י-נ-י-ס-ט-י-ת../images/Emo123.gif

אני עדיין חושב שלא הבהרתי את עצמי.....בקשר למשפט שאת רק בת זה היה... בצחוקקקקקקקקקקק אל ת.....אבל בכל מקרה אני מודה אז הפסדתי אז מה??

0% angel

New member
אז אתה נמושה!!!!

השוביניסט שהפסיד לבת...! איזה כבוד יש לי! חזק ואמץ -דניאל-

למעלה