לכל הצעירים שמתגיסים לחיר היעודי

• פותח הנושא ILBH
  • פורסם בתאריך

ILBH

New member
לכל הצעירים שמתגיסים לחיר היעודי

חברה שלום וברוכים הבאים לחיר היעודים תדעו לכם שתגיעו לגדודים המובחרים בצהל במיוחד לגדוד חרוב שיזכו להגיע אליו רק הטובים ביותר ותאמינו לי זה בדוק וזה לא בגלל שאני הולך להיות בסגל הבכיר בפלוגה שתגיעו פשוט תבינו את איכות הגדוד והאנשים האיכותיים בלבד יגיעו לגדוד ויזכו להיות לוחמים איכותים מהשורה הראשונה וכנראה בזכות איכות הלוחמים בגדוד הוא כנראה יחזור לתפקד כסיירת של פעם עם צוותים איכותים ושונים המתמחים בפעילות מיוחדת בלוחמה בטרור ואף צוותי הזיקיות שהם כעין מסתערבים יחזרו ליחידה כך ששוה להגיע אבל רק האיכותים ביותר מבחינת נתונים ויכולות יגיעו לחרוב והיכולות יבדקו בזמן טרום טירונות ואף יכלו לצאת לגיבוש עוקץ שהיחידה סופחה לחרוב לכל מהלך הטירונות והאימון המתקדם. אז שיהיה לכולם המון בהצלחה וגיוס נעים "ונראה אותך חרוב"

ארווס

New member
אאההה...

סיימתם לא מזמן מסע כומתה לא?... ויש לי חבר שהתגייס לחרוב במרץ

אהממ...

כל מחזור של עוקץ מתלווה כל פעם לגדוד אחר בטירונות ואימון מתקדם. לא רק לחרוב. כאילו, זה פשוט היה התור של חרוב הפעם.

ILBH

New member
לא ממש נכון.

קודם כל מאז שפרקו את פלוגה ד שאני הייתי בה שזו היתה מחלקה עוקצ דובדבן ו669 ואצלי 2 מחלקות 217 היחידה כמעט באופן קבוע היתה בחרוב למעט במחזורים אחדים שהיא היתה עם דוכיפת תמיד מפקד היחידה התעקש שהיא תהיה עם חרוב בגלל שהוא הגדוד האיכותי ביותר.

fireman

New member
אם היית מדבר על גדודים אחרים

הייתי יושב בשקט ושותק.... אבל אני כבר הספקתי להיות בחי"ר מ"כ, לצאת מחי"ר מ"כ בגלל פציעה, להמשיך את השירות שלי, לסיים אותו ולהשתחרר ואני לא יודע על מה אתה מדבר... החלוקה בחי"ר מ"כ תמיד הייתה שרירותית, לא היו בוחרים את "הטובים ביותר" אתה פשוט מורעל מהרעל של הגדוד שלך.... כולם נקלטים לטרום טירונות, משובצים באחד מהגדודים באופן שרירותי ואחרי שבוע וחצי בערך כל אחד מקבל דף בו הוא מדרג באיזה גדוד הוא מעדיף להיות והכל על בסיס מקום פנוי..... אז בבקשה....הייתי שם עשיתי את זה...בלי לערבב את האנשים כאן בבולשיט של הגדוד המובחר ביותר או הגדוד המובחר פחות...

ILBH

New member
אחי

אם היית אומר לי את זה לפני שנה או אפילו חצי שנה הייתי מסכים איתך לחלוטין אז בוא אני אגיד לך במחזור מרץ ונוב האחרונים אחרי הטרום שהטירונים קיבלו מנילה היה ביקוש של למעלה מ70 אחוז מכל החיר היעודי להגיע ל93 המיון היה מטורף בבאח אדם לא ידעו איך לבחור הרי צריכים ולשבץ שווה בין כל הגדודים אז פשוט המפ שפתח את נוב החליט שעל סמך נתונים אישים התרשמות המפקדים ובוחן בר אור שנעשה בטרום שהוא גם מיין לגיבוש עוקץ על סמך המידע הזה הוא בחר את הפלוגה שלו שבאמת היא היתה האיכותית ביותר וגם ככה זה היה וכך ימשיך להיות ולא באופן שרירותי כמו אצלי ואצלך ודרך אגב אם היית שם מין הסתם יצא לך להכיר תגדודים מקרוב ואתה בטח יודע בתוכך שחרוב הוא אחד הגדודים היותר טובים אם לא הטוב ביותר!

fireman

New member
יצא לי להכיר שני גדודים בעיקר....

אבל זה לא העניין.... באופן עקרוני התכנים בכל המובנים הם אותו הדבר בכל הגדודים, המסלול הוא אותו מסלול ההכשרה אותה הכשרה ותעזוב, אל תנסה למכור לי את העניין הזה של זה יותר טוב וזה פחות טוב.... במקרה אני הייתי גם בחרוב וגם בשמשון, ואני אגיד לך תכל'ס בשמשון היו אנשים יותר איכותיים מאשר בחרוב במחזור שלי...זה הכל עניין של מזל...בכל פעם הכיוון יכול להיות לגדוד אחר. גם במחזור גיוס שלי (מרץ 01) היה גדוד דומיננטי והיו מאוכזבים כמו בכל מערכת צבאית... העיקר דווקא בחרו בדוכיפת והרוב נטה לכיוון ההוא, אני אישית לא בחרתי במנילה כלום...כתבתי, "מוכן לשרת בכולם" והם שיבצו איך שנראה להם לנכון... כשאני מסתכל על זה אחורה....התחרות העיקרית בין הגדודים היא הצעקות, לא יותר מזה... חדש לי שעושים בר אור בטרום טירונות....בזמני רק רצנו כמו פסיכים בלי הפסקה 4-5 פעמים ביום כמו חוראנים, קילומטרים....עם העליה המזויינת לכיוון המסלול מכשולים. ערן מרשה לעצמו להתלהב ולהגיד שהצבא של היום זה לא הצבא של פעם

ILBH

New member
ממרץ 01 עברו והשתנו המון דברים!

אחי אתה לא יודע כמה השתנה מלפני 3 שנים פעם לא הייתה מודעות לגדודים והביקוש היה 0 אז גם האיכות היתה ירודה מאז אחי השתנו דברים אבל נהיה משהו אחר בגדודים מגיעים הרבה איכותיים ואין אחי עובדתית חרוב הוא הגדוד האיכותי ביותר לאורך זמן וגם רואים זאת בשטח ואני לא בא למכור לך לוקשים כי אם אני לא הייתי רואה את זה בעיינים שלי לא הייתי מאמין כי גם בזמני היה אותו דבר אבל היום השתנו דברים.

fireman

New member
כמו שכתבתי לך בהתחלה

חבל על הזמן שלך איתי....אתה לא צריך לשכנע אותי או לנסות למכור לי לוקשים כי אני לא אקנה אותם בכל מקרה.... אתה לא יודע מה היה לפני 3 שנים, אבל אני יודע שלפני שסיימתי טירונות כבר שלחו אותנו לעזה בגלל האינטיפאדה המזויינת שהתחילה באותה תקופה... עם כל הכבוד למתגייסי 03 ו04....הם מקבלים היום את השמנת.... כי מה שאכלו חרא המחזורים של 00 ו01 אתם לא תאכלו גם במשך 3 שנים סדיר שלכם ועוד 10 שנים של מילואים.....על איזה איכות ירודה אתה מדבר?! אתה כותב שטויות בצרורות, הגדודים של 01 בקושי ידעו מה זה לרדת מהקו לאימונים....טחנו שטחים מה שאתה לא תחטן בשירות שלך זה בטוח.... אז אל תספק לי על איכויות כי לפני 3 שנים אתה היית מקסימום בכיתה י"א וראית חיילים מקבלים זין דרך הטלויזיה אז בבקשה ממך.....קצת יותר ריספקט לסבים שלך.

ILBH

New member
כבוד!?

קודם כל עם כבר מדברים על כבוד אני מעריך אותך שהיית לוחם בשמשון ב.אני מחזוד אוג 01 אז סבא שלי אתה בטוח לא ג.אני סיימתי מסלול ביחידת עוקץ אז ככה שאם כל מה שתחנו אותך אתה לא אכלת רבע מהחרא שאני אכלתי סיימתי מכים וסמבים ואכלתי מבצעים שאתה רק יכולת לחלום עליהם וכיום אני הולך לפתוח בתור רספ בקבע את המחזור של אוג .ובתור מישהו שהיה שנה בקרבי יש לך פה יותר מדי גדול אז אם כבר מדברים על כבוד אז גם אתה תתן כבוד ואל תחשוב את עצמך.

fireman

New member
אני לא חושב את עצמי

ועד עכשיו כתבת....ותסלח לי על כך, כמו אחד שסיים קורס מ"כים בשבוע שעבר. ובתור מי שטוען להיות איש קבע בגדוד קצת נראה לי תמוה כל הסלט הזה שאתה מוכר כאן על איכותי יותר ואיכותי פחות.... אני בטוח שאם היית רס"פ בדוכיפת היית כותב ששם הכי איכותי, זה לא חדש וכמו שכבר כתבתי לך כבר לא פעם ולא פעמיים לי אתה לא צריך לנסות למכור את השטויות של המורעלות הזאת שלך ותאמין לי שלא יעזור לך אם תגלוש לפסים אישיים, זה רק יפחית מכבודך, אתה רוצה להמשיך לנהל איתי דיון הגיוני ומכובד אין שום בעיה, את הרעל והפוזה תשאיר בגדוד...לא עליי כי אני את הצבא שלי כבר סיימתי.

זיגוש

New member
עזוב אחי, תן לו לדבר

הוא נהנה לדבר הרבה...על כמה הוא היה "קרבי" פעם. איזה מחזור סמ"בים סיימת? גם אני סמ"ב

fireman

New member
ככה זה....

אתה לא תשמע חייל של שמשון אומר לך שבחרוב יותר טוב אתה לא תשמע חייל של חרוב שיגיד לך שבדוכיפת יותר טוב אתה לא תשמע חייל של דוכיפת שיגיד שבשמשון יותר טוב וכן הלאה..... כל אחד עם הרעל שהוא קיבל בגדוד שלו, זה נכנס בך וזה לא עוזב....אתה באמת מצפה ממנו בתור חייל או יותר נכון איש קבע בחרוב לבוא ולספר שאצלהם לא הכי טוב?

למעלה