לכל הצעירים שמתגיסים לחיר היעודי

• פותח הנושא ILBH
  • פורסם בתאריך

Star Adder

New member
לא...

אני פשוט אומר שכל מה שהוא כתב מזכיר לי מישהוא שאני מכיר ששירת בדוכיפת והוא גם אמר דברים דומים.

וואו עוקץ עושים איתם טיורונת?!?

עוקץ הסוסים העל אנושיים הכל יכולים עושים איתכם טירונות וואי איזה כיף לכם בטח אתם מתביישים לדבר איתם מרוב שהם כזאת סיירת מובחרת... צאו מהסרט שלכם עוקץ זה כולה גדוד עם מקוצררים. תאמין לי הם לא מה שאתה עושה מהם ורובם אפילו די מצ'וקמקים.

אייל... אל תדבר שטויות...

"מצ'וקמקים"?? אז בוא אני אזמין את ב' שמשרת ביחידה שמקרר מש.13 ניראה פראייר לידו, ותגיד את זה מולו. נכון שזה לא סיירת מטכ"ל\ש"ל"ד"ג\ש.13 אבל לקרוא להם מצ'וקמקים??

כמה שאנשים פה מזיינים את השכל....

עוקץ יחידה מצויינת! ובוא נגיד שהיית מת לשרת שם... אז אל תזיין במוח... ושתידע שהם מסופחים בהמון מבצעים לשלדג, שייטת, פלס"ר גולני... תפסיקו כבר עם הזילזול המגעיל הזה ביחידות ובאנשים שטוחנים את התחת בשירות שלהם! ולמי ששואל אז לא אין לי שום קשר ולו הכי קטן ל"עוקץ"... אני בכלל ביחידה אחרת...

Jack Bauer

New member
אל תזלזל בעוקץ

יחידה מצויינת עם אנשים מעולים ועם הכלבים שהם יותר סוסים מכל אחד בגלל כל השיעורים על ההליכונים שעושים להם וכל המסעות..

טוב..הייתי מת לשרת שם

שירתתי שם 5 חודשים ואין קשר אני מדבר על איך שהוא מתלהב שעוקץ עושים איתם טירונות..אז מה כשהייתי בעוקץ עשינו טירונות עם דוכיפת מה הקשר? בעוקץ יש אנשים סבבה אבל פשוט האיכות המבצעית שלהם הולכת ויורדת עם כל מחזור ואתה יכול לראות את זה בשטח. וכן אני יודע שהם "מסופחים" וגם עם הגדוד שלי הם עושים פעולות ומן הסתם כל פעולה שיצטרכו בה כלב אז הם יהיו "מסופחים" ספציפית למבצע לא משנה מי עושה אותו.דרך אגב הם לא מסופחים לאף אחד הם פשוט מצטרפים לאותו מבצע ואז חוזרים ליחידה

וואלה.. תמיד אומרים על אנשים

ביחידות מובחרות שהם סוסים וענקים ו"מקררים" כמו שאמרת.. וכבר יצא לי לראות בחורים צנומים יחסית ממטכ"ל שלדג וכדומה. אבל בחיים לא ראיתי עדיין בחור צנום מעוקץ.. הייתי אצל ידיד במסיבה ובאו כל המחלקה שלו וכולם היו באמת ענקיים ממש.. הוא אחד האנשים היותר סוסים שאני מכירה.. חוצמזה.. זו באמת.. באמת אחלה יחידה! ודי עם הזלזול הזה.

וב' לקוח את כולם...

ניראה לי בהמשך במקום כלב יביאו לו חמור כדי שהכל יראה בפרופורציות.. פשוט הר אדם...

גרשי

New member
חחחח

"לכל הצעירים" רק צעיר יכול לדבר כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת, וזה לא משנה מתי התגייסת. "בסגל הבכיר בפלוגה", מה אתה הולך לעשות, להיות ב' קוד? בקיצור יצא לי לפגוש חבר'ה מהגדוד המובחר וה"ארנשים האיכותיים " שאתה כל כך מדבר עליהם, בוא נגיד שאיכות והם לא כל כך הולכים ביחד... או במילים אחרות, אם יוצא לכם לשמור אחריהם במקרה בביסל"ח, צפו לטחינה ארוכה מאד. מאד...

למעלה