לכל הקבועים בפורום הקשיבו!

קלימרו

New member
כבר אין לי כח...

לדבר על זה, אם תלך הרבה עמודים אחורה, תראה את דעתי. תאמין לי שאין פיתרון, בשביל שעם ישראל יתקיים הוא חייב להילחם כל הזמן, כך זה היה לאורך כל ההיסטוריה, עם השוכן על החרב....

קלימרו

New member
לחפש מלחמה???

אני לא אמשיך דיון אם לא תבהיר לי מדוע אתה חושב שעם ישראל הוא עם המחפש מלחמה.

Kgt1

New member
מלחמה היא בהחלט לא הפתרון לשום דבר.

אבל מלחמה זה הדבר היחיד שהם מבינים ודוגרי זה גיום הדבר היחיד שיכול לעזור לנו... לא לוותר על כלום כי כמו שאמר מוכר חליפות איטלקי לאבא שלי ברומא לפני שבועיים על הערבים:"תיתן להם גרגיר והם יירצו את הכל..."

Stick

New member
מי לצידנו ומי נגדנו?

זה פורום, לא שדה קרב. טוב, אבל גם אני אשתתף במשחק שלך... גיל-17 וחצי דת- אתאיסט. פוליטיקה- אני שמאלני. ביבי נולד להנהיג? מעניין... ביבי נולד לעשוק את הציבור. צבא: לתרום הכי הרבה. איפה שאפשר.בטח שלא שונא משתמטים, והרגשות שלי אליהם מעורבים. ערבים: לא שונא ולא אוהב. אבל רוצה לחיות ביחד. אגב, קנדי, ראיתי לפני חצי שנה בערך תוכנית תעודה בערוץ שניים, אם אני לא טועה קראו לו "פועלים ירוקים" או משהו בסגנון. סיפרו שם על האנשים במג"ב [אם אפשר לקרוא להם אנשים]. בקיצור, סיפרו על איזה בחור שסיים גיבוש שייטת והעיפו אותו בגלל שהוא, כמוך, שונא ערבים. למג"ב זה מתאים, לשייטת-לא.

אריאל1

New member
בקשה

היתי ממשיך את הדיונים שהעלו כאן אבל אני לא יודע איפה להתחיל לכן אני מבקש שתתחילו בהם שוב אם לא איכפת לכם. בנוסף זה יעשה קצת סדר בבלאגן

=Wednesday=

New member
טוב, לא כתבתי כל כך הרבה

אבל אני קוראת פה את ההודעות מדי פעם, ואני מקווה להשתלב, למרות שבדרך כלל אני מגיעה רק בסופי שבוע. אז ככה... הכינוי שלי - Wednesday - לקוח ממשפחת אדמס. אני בת 15 וחצי. חזרתי בתשובה, אני מאמינה מאוד, ואני לא יודעת מה עוד להגיד על זה. אני ימנית, מאמינה בא"י השלמה והיהודית. אני לא יודעת אם יש מישהו שיודע מה טוב למדינה הזאת ויכול להנהיג אותה, אבל אם צריך לבחור אז זה יהיה ביבי. יש לו הרבה כריזמה וחוכמת חיים. כשיגיע זמני, אני רוצה לתרום למדינה כמה שיותר בשירות לאומי. אני מאוד מתנגדת לגיוס בנות ליחידות קרביות, בתנאים שקיימים כרגע. וגם נגד משתמטים - כשהם באמת משתמטים, בלי סיבה אמיתית. (כן, אני חושבת שלימוד תורה זה סיבה, ולא מתכוונת לפתוח את זה לדיון כרגע) אני תומכת נלהבת בהגנה עצמית, שונאת את מי ששונא אותי ומנסה לפגוע בי. מכיוון שאני מאמינה שהעם הערבי, בתור עם, מעוניין לסלק, אם לא להשמיד, את העם היהודי,המסקנה מתבקשת. ואני לא חובבת מלחמות, אבל כשבא הצורך אין ברירה. אני אוהבת מאוד את עם ישראל וארץ ישראל, ואני חושבת שזה בערך מסכם כל מה שאמרתי. שתהיה לנו שנה טובה ומבורכת.

למעלה