לכל הרולריסטים..

לייזר

New member
לכל הרולריסטים..

הייתי הים בבוקר בים ודיברו שם כמה דייגים שהכלובים באשדוד ניפרצו שוב אם כך אני מעריך שמחר או מחרותיים יתחילו באזור ת"א החגיגות כמו לפני שנה.האמת שלא שמעתי ברדיו חדשות אבל אם כמה דייגים אמרו ואחרי שהורדתי את שיבעים וחמש אחוז מהסיפורים נישאר סיכוי שזה נכון אז בהצלחה לכולכם. לייזר

אוריא

New member
הרגשתי שחסר לי משהו..

לייזר, נעלמת! לפחות חזרת עם חדשות טובות. עכשיו כשכולם יודעים מה לחפש בטח נדע אם זה נכון או לא. בכל מקרה אני מקווה שבסופ"ש נוכל לחזור לדוג.

איך תופסים דניסים?

אם תוכל קצת פרטים. ממה שכתבת ברור שצריך רולר. מה עוד? איזה פתיון? צף? שקוע? ז´רז´רה? איזה גודל קרס? כל דבר יעזור

דניסים ../images/Emo26.gif

אהלן יוביוב, לשאלתך - דניסים ניתן לתפוס באמצעות חכת רולר או בולונז על רגש. הפתיון המומלץ הוא תולעים, אך הדניס יהנה מאוד גם מגמברי, שניצל ושאר פתיונות בשריים. בשביל דניסים מעט גדולים יותר (הכי מומלץ לדוג עם פתיון זה בימים הקרובים, עקב השמועה שלייזר סיפר עליה) כדאי להשתמש בפילה בננות/בורים/סרדינים על קרס 2-6. אפשר עם או בלי פילוטה מעל. בהצלחה לכולנו, אני אדוג לראשונה מזה כשבועיים או היום בלילה או ביום רביעי בבוקר...

helpmeplz

New member
היום בלילה? ולהפסיד FISH ON!?

סתם, בהצלחה אחי, אם באמת נפרצו הכלובים, עדיף שתנסה ביום רביעי, ותיקח איתך את חכת הרולר... ואם תפגוש את "נשוי צפון" המאונן, תן לו מכות בשמי! בהצלחה לכולם!! הרבה דניסים לכולם!

טוב, בכל מקרה לא הולכים....

אדם מוסר שהלילה הים עולה מחדש ואין טעם ללכת. מה גם שהוא דג היום בבוקר (היה עם לייזר) ובקושי היה דיג. דור, תזכיר לי מתי התוכנית הזו משודרת ב ESPN ? על יום רביעי אני לא מוותר.

סרגוס

New member
צריך קצת עזרה והמלצה

לייזר עשית לי את היום! ברגע ששמעתי שהדנסים בחוץ אז מייד התחלתי לארגן מסיבה כלם מוזמנים ובירה עלי, אבל בגלל המתקפה הצפויה בעירק המסיבה נדחת למועד לא ידוע כי תכננתי לעשות אותה ברמת-גן (סתם בצחוק
) אז ככה באמת עשיתי לי מסיבה פרטית קטנה , פילחתי מאמא 20 ש"ח והלכתי לקנות קצת ציוד,כי עם השמוע נכונה אז אני הולך לחגוג שבת חהחהחהחה! אז איפה אתם ממליצים לדוג? האם באשדוד כדי? עם כן אז תנו לי מקומות טובים לדוג שם או בסביבת אשדוד כולל איך להגיע מכיוון פ"ת בכביש גהה ויש עוד שאלה - איפה הכלובים באשדוד נמצאים? והאם הדנסים יהיו עד יום שבת בים הפתוח ועם יהייה אפשאר לתפוש אותם? אז תודה מראש, והכי חשוב איך להגיע ולאיזה מקומות,

ToMeR B2

New member
בקשר לאשדוד...

באשדוד כדי אבל כדי למהר... כי אם הכלובים נפרצו יש סיכוי שהדגים יעזבו את המקום הם לא ישארו פה... בקשר לאיפה לדוג תלך לחברת חשמל הכלובים נמצאים ליד המרינה הכחולה באשדוד אם אני לא טועה... ולהסביר לך איך להגיע אני לא יכול כי אני לא מכיר את הכבישים... יכול ליהיות שאם תבוא תראה אותי שם חפש מישהו עם שער דומה לביסלי בצבע חום בהיר /בלונד ולבן בקצוות אזזה אני קרא תומר אני יענה

סרגוס

New member
תודה ,אבל........

מה? אתה אומר שהם לא יהיו עד שבת? אז איפה הם יהיו? בצפון או בדרום? אבל הם יהיו נכון? לא יספיקו לאסוף אותם, ואני צריך קצת מידע איך להגיע.....

joko7

New member
תשמע זה ידוע שבחורף שותים הרבה כדי

להתחמם רק מה זה ממש באעסה לרוץ להשתין כל הזמן.

HelloweeN

New member
חח תוריד כמה שוטים של וודקה!

תתחמם היטב, ותמנע את הריצה הקבועה לשירותים (שחארי הבירה:).

joko7

New member
לא מחליפים סוס מנצח ../images/Emo150.gif זאת אומר

לך עכבר בארים עתיק שגדל על בלוז
ובירה
בממלכת התימנים האבודה

למה

אתם לא אוהבים דייג בים גבוה? לדעתי זה הדייג הכי טוב וכפי מצד אחד אתם בוכים, הים שקט כמו בריכה וצלול ומצד שני שבא יום סוער ומים עכורים והדגים רעבים אתם אומרים שיירד... זה לא מובן לי,הרי כל הכייף בדייג שיהיה קצת מגבלות. ולא תגידו לי עכשיו אני לא יכול לדוג בגלים 3 מטר ,הכל אפשרי בחיים... וחוץ מזה לא מתים אם הולכים לדוג במקום שאי אפשר לתפוס כל כך גדולים הרי כל דיג זה דייג... שבוע טוב לכולכם וים סוער...

למעלה