לכל הרולריסטים..

לייזר

New member
יוביוב גם בידים אבל ברצינות

שנה שעברה תפסו כל כך הרבה כאילו הדגים היו מורעבים .כל פיתיון שאתה מכיר לרולר איך היום אמר לי אחד שמנו להם חרה והם אכלו. אני לא הייתי שותף לא היה לי זמן בשנה שעברה .אבל לפי הכמויות שאנשים הוציאו זה באמת לא היה הגיוני להוציא כמויות כאלה אם רולר קרס שש נורבגי מצויין בטח יחלקו עלי אבל אני אוהב את הכרס הזאת דגתי מיליון שנה אם רולר וזאת הכרס שלי . בהצלחה לכולם

תראה

שהדגים רעבים אני שמתי פעם אחת בסערה בצק קשה ותפסתי בורים של רבע קילו. מסקנה:גם אם תשים להם חרא אז הם יאכלו הרי במילא יש ים חרא במים צף 5 קילומטר ממך.

joko7

New member
קרסים 5-6 הם המועדפים עלי לייזר,הם

לא קטנים מדי ולא גדולים מדי, אני הייתי תופס איתם סרגוס של 100 גרם וגם פלאטות יפות של 300-350 גרם, לדעתי הם יחזיקו גם סרגוס של חצי קילו,זה דג עם פה מאוד חזק והוא חובב קרסים מושבע,לא אחת הוא מצליח לעקם אותם. פעם מצאתי בחנות קרסים של דייווה מס´ 5 אבל המתכת עצמה לא היתה עגולה אלא מלבנית, היה נוח מאוד לקשור את החוט סביב הבסיס המלבני והקשירה היתה יוצאת יותר חזקה מהרגיל,גם הקרס עצמה העבירה תחושה של משהו מוצק ופחות גמיש מהנורבגי ואני באופן אישי מאוד אהבתי את הסוג הזה רק מה שהיום כבר אינני נתקל בהם יותר וחבל,,כל טוב גבר

joko7

New member
חחחחצודק אחי צודק,הרגל רע ומכוער

שמשתמשים בו כשעולה סרגוס של למעלה מ 300 גרם,כפי שאתה יודע קשה עד קשה מאוד לעקור הרגלים רעים,אבל בכל מקרה מגיע לי חצי ליטר בירה על הנסיון

rondadon

New member
רק סרגוס של חצי קילו???

ידידי....קרס נורבגית מספר 5 הוציאה לי תרחון של קילו וחצי על סרדין חי...

joko7

New member
לא המשקל של הדג גורם לי בחור בקרס

מס´ 5-6 אלא עוצמת הנשיכה שלו והיכולת לעקם קרסים,את התרחון אינני מכיר אבל הסרגוס נוהג להתעלל בקרסים. וחוץ מזה זה לא צריך להפריע לאף אחד השימוש בקרס מס´ 5-6, כבר כתבתי שגם דגים קטנים שצריכים להחזיר למים נתפסים עם הקרס הזו ובמידה ויבוא דג יותר גדול עד גדול ביותר לבטח מס´5-6 יהיה יעיל יותר עבורו מ 8-9 אז למה שאשתמש בקרסים קטנות???? הגיון בריא, כל טוב ידידי

rondadon

New member
ההדבל בין סרגוס לתרחון...

לתרחון יש פה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק וכשהוא נלחם הוא נותן גיחות כלפי מטה......אז קרסים הוא מעקם....

אוריא

New member
נורווגיות.

בדרך כלל הכוונה לחברת mustad שמיצרת מנורוגיה. זה לא שיש לקרס הזו איזו סגולה מיוחדת חוץ מזה שהיא הכי נפוצה בשוק.

סרגוס

New member
חברים?

מישהו מוכן לעזור לי? איך מגיעים למקומות טובים באשדוד אני צריך הדרכה איך להגיע מפ"ת בכביש גהה , הקטע הוא לא להגיע לאשדוד אלה למקומות טובים לדייג אז אני מבקש ממכם קצת המלצות......

סרגוס

New member
צריך עזרה!!!

חברים אני כבר מבקש פעם שלישית איך להגיע למקומות טובים לדייג בסביבת אשדוד אז מישהו כבר יכול לעזור לי? כזכור אני באה מכיוון פ"ת בכביש גהה (מס´ 4) תכתבו גם עם אפשאר לדוג איפה שהתחנת כח באשדוד ואיך מגיעים אליה וגם לגבי המרינה הכחולה עם אפשר לדוג ואיך מגיעים ועוד מקומות טובים תודה!

למעלה