לכל השליחים

• פותח הנושא sdz
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

sdz

New member
לכל השליחים

לכל השליחים
אתם וודאי יודעים אך יש אנשים אחרים רבים שבטח לא מכירים את העניין לשלחיחם (לפחות בעיר הקוש) נהוג וזה כמעט בגדר מוסכמה לא לשלם שעות נוספות לא לשלם שעות לילה וגם בקשר לנסיעות המצב לא אידיאלי נכון שמעסיקנו לא מחייבים אותנו לעבוד שעות נוספות (בד"כ) אבל זה ברור לכל שמי שרוצה לעשות כסף בתחום צריך לעבוד שעות נוספות שעליהם לא יקבל כסף, וחייב לעבוד שעות לילה שגם עליהם לא יקבל כסף גם בתחום תשלום עבוד נסיעות הנושא קצת מעורפל אני לשמשל לפני כמה ימים עבדתי 17 שעות רצוף (מ10 בבוקר עד 3 בלילה). כמובן שלא בתכנון לשלם לי שעות נוספות ובטח שלא שעות לילה. ולמי שמהסס בקשר לאמינות המעסיק אז מדובר ברשת גדולה מאד. אבל למרות כל זה יש לנו השליחים ובייחוד בחורף כח גדול (אין כמעט אף מקום שמעסיק שליחים שלא מחפש כעת שליחים), אני מאימן כי אם יהיהו מספיק שלחים נוכל לממש את כוחנו וכוחנו לא יתבטא בזה ש"אם לא מתאים לך- תעזוב" אלא שבאמת המצב ישתנה

שיהיה בהצלחה!!! הלואי ותצליחו לשנות

לכל השליחים
אתם וודאי יודעים אך יש אנשים אחרים רבים שבטח לא מכירים את העניין לשלחיחם (לפחות בעיר הקוש) נהוג וזה כמעט בגדר מוסכמה לא לשלם שעות נוספות לא לשלם שעות לילה וגם בקשר לנסיעות המצב לא אידיאלי נכון שמעסיקנו לא מחייבים אותנו לעבוד שעות נוספות (בד"כ) אבל זה ברור לכל שמי שרוצה לעשות כסף בתחום צריך לעבוד שעות נוספות שעליהם לא יקבל כסף, וחייב לעבוד שעות לילה שגם עליהם לא יקבל כסף גם בתחום תשלום עבוד נסיעות הנושא קצת מעורפל אני לשמשל לפני כמה ימים עבדתי 17 שעות רצוף (מ10 בבוקר עד 3 בלילה). כמובן שלא בתכנון לשלם לי שעות נוספות ובטח שלא שעות לילה. ולמי שמהסס בקשר לאמינות המעסיק אז מדובר ברשת גדולה מאד. אבל למרות כל זה יש לנו השליחים ובייחוד בחורף כח גדול (אין כמעט אף מקום שמעסיק שליחים שלא מחפש כעת שליחים), אני מאימן כי אם יהיהו מספיק שלחים נוכל לממש את כוחנו וכוחנו לא יתבטא בזה ש"אם לא מתאים לך- תעזוב" אלא שבאמת המצב ישתנה
שיהיה בהצלחה!!! הלואי ותצליחו לשנות

שיר ורד

New member
אל תבנה על זה

לכל השליחים
אל תבנה על זה
רובכם עובדים בעבודה זו , כי לא מצאתם עבודה טובה יותר. הסיכוי להתארגנות עובדים בתחום זה ולשבירת המעסיקים נמוך מאד. (חלפו הימים של ארגוני העובדים הגדולים). אם תנסה לארגן את השליחים במקום עבודתך והמעסיק יגלה זאת, הוא יפטר אותך או יצמצם בהרבה את כמות המשמרות שתקבל (ותתקשה להוכיח שזה נעשה על רקע הניסיון להתאגדות). לגבי שעות נוספות, תעשה רישום מדויק של שעות עבודתך בכל יום. לכשתסיים לעבוד שם, תוכל להגיש תביעה לבית הדין לעבודה ולזכות בכל השכר המגיע לך. על שעות לילה לא מגיע פיצוי על פי חוק, (למעט זה שיום העבודה קצר בשעה אחת) אך אם הסכם העבודה שלך קובע תעריף מוגדל לעבודה בשעות לילה תוכל לתבוע גם את זה. חוץ מזה, בימי חורף סוערים , כדאי שתוותר על משמרות נוספות . הסיכון והמאמץ לא שווים את ההשקעה הנוספת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה